Февруарска мама не се спира, именце за бебчо тя избира! (24)

• 23 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • До Балкана
Ника, не само ме глезонти, той ме разтопи направо. Дойде да ме вземе от работа с колата, ходихме малко на разходка, като се прибрах - минал с прахосмукачката, ударил един парцал на пода, измил ми терасата, сменил ни чаршафите, сложил на кучките ново килимче за постелка, изсушил ми тапите за уши  Heart Eyes Какво да ви кажа!! Плюйте да не го урочасаме само!!! hahaha И аз само се прибрах направих нещо набързо за хапване, сложих тапите за уши в 8.00 и в 7.00 тази сутрин бях като розова пъпка наспана и свежа! Hug Хайде сполай ви и на вас с такива чудеса неземни!!! Joy

# 436
  • София
Мяуче, всичко е благодарение на миенето. Peace Ние заради неговите уропроблеми нали също го миехме на всеки памперс, пак без да го мажа след това, ами не се е подсичал, дори не знам какво е точно подсеченото - мехури ли, зачервяване ли само? Сега явно пак ни предстои голямото миене.  Laughing
Ванилия, бебето не миришеше от зехтина, ама дрешките като преседят известно време необличани /изпрани и изгладени/ си имаха специфична миризма. Ако майката не се притеснява от това, зехтина и за мен е най-доброто, защото е без химия.
Добре, че не е влезнал някой чужд у вас да те пита защо ти е отворена вратата така гостоприемно.  Joy

# 437
  • София
Далче, да знаеш, че е чел форума твоя човек! Joy Пу, пу, да не го урочасаме!

# 438
  • Burgas
Здравей те,днес съм точно в 20 седмица,имам още толкова,на половината път съм,а съм качила 8кг.
Момичета коя седмица се влиза в 6я месец?

# 439
Добро утро и от мен!

Мяуче, звъннах в Шейново, но за 28 ми нъц места и се записах за 11 ноември. Ти успя ли?
Дани, честит ти рожденик!   bouquet
Ел, браво, мила! Все така!  Hug
И аз съм на чайче днес  Wink
И аз трябва да се насоча към фризьорския салон, че ми е вече много дълга косата и едвам я суша, пък и ме дразни.
И на мен Борис страшно ми харесва. Ще видим накрая какво ще ни родят главите относно името. Борил също ми харесва - силно, мъжко, прабългарско име.
Моите кг са вече 5+. Започнах и аз да качвам, а не съм променила начина си на хранене. Неизбежно е.

# 440
  • София
Аник, моята лентичка влезна в 6-ия месец в 22 седмица и 2 дни. Най-лесно ще си изчислиш както казва Мяучето - от термина вадиш месец по месец и стигаш до шестия.

# 441
  • offshore & overseas
Ника, и аз така си мислех, но към годинката спрях да съм толкова стриктна, щото тоя бяс ми натежа, а и се бунтуваше много при миене, пък никой друг не би се ангажирал с такива стриктни процедури.

Но пак заложих на проветряване, та чак на годинка и осем се подсече за сефте, при това не със страшното подсичане (без да се обзалагам какво точно е), ами просто зачервяване. Въпреки че все още не съм сигурна точно какво е подсеченото, реших, че случилото се няма какво друго да е. Излекувах го за нула време с Еритеал.

Мяуче, звъннах в Шейново, но за 28 ми нъц места и се записах за 11 ноември. Ти успя ли?
Оу, ми дай тогава и аз да звънна, явно ще е за 11-ти, ако са останали места. Пфуй!

Далче, завидях ти. Mr. Green Ма нормално -- вие сте още младоженци. Twisted Evil Пу-пу все така, ти заслужаваш! Кученцата са големи бонбони, забравих да спомена.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 10:44 от Мяуче

# 442
Здравейтееее  Party  да ви разкажа нещо да се посмеете а за мене сраммм Embarassed
Седя си зад компа и съм си откопчала както обикновено ципа на полата ,че като седна ме стиска,да ама изглежда съм го откопчала целия и ставам и отивам до  принтера и полата ми така ама изведнъж ми се смъкна в краката Shocked...добре ,че сме само жени и съм с една дълга жилетка иначе не знам....Като направя някоя простотия колежките казват-нищо простено ти е бременна си Grinning

# 443
  • offshore & overseas
Joy
Случават се такива изненади. Аз затуй си нося една безопасна иглица, та ако се откопчая, се защипвам някъде по-надолу и като стана, панталонът или полата си стои що годе на място.

Хайде, записах се и аз за 11 ноември, но местата са 10-15, доколкото знам, тъй че, ако има други желаещи, дерзайте (за 28-ми вече няма)!

# 444
Привет и от мен  Hug

Най-накрая имам вече комп в бачкането и ще гледам да съм по-постоянна, че напоследък съвсем ви изпуснах от поглед  Wink

За протокола при мен нищо ново.Бебока расте, рита все по-силно и така.
От ден съм на бачкане вече.Преборих настинката и се надявам да е първа и последна за сезона.

Надявам се всички да сте добре и без оплаквания.Ще се върна колкото мога назад да ви почета.
Мяуче за какво се записвате в Шейново?

Да ви се похваля вчера какъв подарък получих от мама. Люлеещ се стол. Супер е и много му се кефя. Сега само трябва да му намеря място, че е доста обемен.Но пък гушкането и кърменето на бебо ще е доста удобно надявам се Grinning

Лек и спорен ден ви желая момичета. Отивам да ви чета   bouquet

# 445
  • Burgas
Ние утре отиваме на гости при мама и тати,мама е приготвила зимнина и да си я вземем и да се видим,че после чак по коледните празници ще ходим пак.

# 446
Мерси момичета!
Ох, болна тема ми е това с имената.
Аз понеже момиченце го гласях си имах име Магдалена и сега как нищо не ме грабва за момче. Първото ми е Теодор, а сега ми се ще нещо с М, ама не знам.
Константин не е никак лошо, както и Кристиян.

Да е жив и здрав юбиляра на кики82!!!!!!!!!

Младен, Милен, Михаил?

# 447
  • Burgas
Ако Моника беше момче щеше да се казва Мартин.

# 448
  • София
Добър ден и от мен! (ха, ако няма рима удари ма   Laughing )
Даниелче, да ти е жив и здрав рожденика!Да ви радва , топли и закриля още поне 100 години!
Ел П- браво за изпита,честито,ти си нашия герой, не сме си изхабили палците Wink
Момичета, страшен студ, бре.Кой го пусна туй студеното да дойде у нас? Аз нямам и дрешки,ама честно казано ме свиди да си купувам, особено както не ходя и на работа вече....За у дома дрехи бол, за навън си купих един панталон и ако не стана сто кила (което си е вероятно) ще си изкарам с него и с една рокля дето си имам от преди, плетена такава,ама е доста разтеглива.А и майка ми е с поне три номера над моя и мисля да бреджобя нейния гардероб за пуловерчета и разни близки.Само с  връхната дреха незнам как ще се оправям  newsm78 ,ама ще измисля нещо.Не ми се купува за 3-4 месеца нещо, а и така после ще имам стимул да се върна във форма.
Имам една питанка, за утре за лекцията на 9 месеца.....приемате ли ме леко сополива Sad ? Че в неделя изпуснах тази в маг.Слънчице , а мн ми се идва.Той грипа вече си отива,ама все още имам хрема, е обещавам да ви целувам за всеки случай.Целувките ще ги оставя за следващия път.

# 449
  • София
И аз качих  първите придобивки за бебчо Mr. Green в албума

Общи условия

Активация на акаунт