Отговори
# 15
Благодаря за новата тема!   bouquet
Аз ходих миналия месец на погребението на първата ми братовчедка.  Cry Така почувствах нещата, че трябва да съм там, че искам да й отдам почит и няма да си простя никога, ако не отида. Вярно е, че плаках 2 дена и 2 нощи после, но такъв е живота, не можем да мислим само за себе си винаги.  Peace
А трагедията в тяхното семейство вече е пълна - тя почина при катастрофа, а той след няколко дни - от рак на костите. Останаха сирачете 2 прекрасни малки деца. Историята я има тук.
Който има желание и възможност може да помогне на дечицата:
Две деца останаха сираци
Да помогнем на приятел
Две малки деца останаха пълни сираци - темата във форума
Във фейсбук
http://www.cptk.com/node/189

# 16
didi666, май и теб съм те пропуснала! Embarassed
vk23, доколкото аз знам една година се получават 90% от заплатата, а през следващата една - 240лв. /МРЗ/. Според мен прочети или направо питай ето тук и мисля, че ще разбереш всичко, което те интересува!
Дидка, 18 са коремчетата, но пък в другия албум са повечко снимките! Peace
Ужас, tini-mini, горките дечица и съболезнования за цялото ви семейство!

# 17
  • София
дидка82, да ти е жив и здрав рожденикът!

Много стрелец, много нещо...  Simple Smile
Ето и моят РД за списъка 19.12.1976г.
В заглавния пост може да добавите и един тотален брояч на всички бременни априлки и после да ги разделим на чакащи момче или момиче.

И аз нямам търпение да разбера пола, дано да се види другия месец.
Много ми се иска и аз да напазарувам някакви сладки нещица, но още не се осмелявам, само зяпам и точа лиги. Не знам дали ще се въздържа дълго, засега отлагам докато разбера синьо или розово да преобладава...

Pinzi, и аз съм чувала само за бременните да не ходят на гробища, което е и разбираемо, но за други членове от семейството е абсурдно. Все пак е близък роднина, редно е да го уважи мъжът ти.

И въпрос за лекциите на 9 месеца. Посещават ли ги някои от мамите, интересни ли са?
Аз намерих програмата за този месец и си харесах темата за 23 октомври - Нормално физиологично раждане и обезболяване на раждането. Та има ли смисъл от тези лекции, как мислите?

# 18
марини, благодаря ти, но това, което си дала, не е ли линк към тема от 50 страници?

аз имах пред вид измененията, които влизат в сила за всички, родили след 1.01.2010 г. и аз четох, че до скоро е било, както казваш.

# 19
  • В сърцето на един мъж
На 28 съм първа бременност - 20.04.2010 г. термин. Вие разбрахте ли вече пола - аз се надявам другия път като ида да ми кажат preggo
Марини не получих парола за да мога да разгледам албумчето. ще ми изпратиш ли

# 20
  • В сърцето на един мъж
мерси  bouquet

# 21
марини, благодаря ти, но това, което си дала, не е ли линк към тема от 50 страници?
Ами, засега са само 20 страниците  Wink, но питай там, ако искаш, темата е за това.

# 22
Здравейте и от мен, Marini би ли ме включила и мен: на 29 год, втора бременност с термин 14.04., предварително ти благодаря.

Нямам търпение и аз да видя пола на детето, през месец декември ще ходя на фетална морфология и тогава се надявам да разбера и пола на бебо..... , защото на обикновен ехограф през миналата ми бременност, ми казваха до последно че ще имам момиче, а тя каква кукличка излезе....с пишка  LaughingМного ми се иска да си имам и едно момиченце..... но божа работа каквото и да е ще го обичаме мноооого.

Аз до момента карам тежка бременност, почти от всичко ми става лошо и повръщам почти всеки ден, само се надявам да не е като предишната ми бременност с повръщане от 2-ия месец до края на бременноста.

Момичета как се справяте с косопада... направо полудявам и всеки ден да чистя файдата е никаква летят косми по цялата къща.

# 23
  • София
marini, дала си линк към старата априлска тема. Wink

Не съм чула нищо за премахване на обезщетението за отглеждане на дете до двегодишна възраст. А и със сигурност щеше да има сериозен отзвук по медиите и едва ли е възможно да сме го изпуснали.

# 24
Благодаря ви, момичета! Като се замисля, наистина за него няма нищо общо с моята бременност и ще ми е кофти да го спра да уважи чичо си, особено като е последния му жив близък от рода на баща му, който също не е сред живите, но аз не бих стъпила там, това е сигурно.  И аз не искам да вярвам в суеверия,  не вярвам в суеверията за пипането на животинки, че щяло да е космато, но нещо все ме чопли, когато се случи да прескоча някой кабел. Избягвам, но работя в офис-сервиз за копирни машини и вечно има разпънати кабели, а и в къщи правим ремонт, да хвърча ли не знам.

За яденето, още нещо, намразих доматки, лук в салатата, не ми се мисли за леща а преди я обичах, ям ориз, който преди не поглеждах, абе шантава работа, а да и много прясно зеле, сготвено или на салата, направо си мра за него

# 25
marini, дала си линк към старата априлска тема. Wink

Да, видях си грешката и се разбрахме! Peace

# 26
дидка82,да ти е жив и здрав малкия!  Hug

pinzi, съболезнования... Аз лично не вярвам на суеверия Peace.А защо трябва да прескачаш кабели? Това не го бях чувала досега.

tini-mini, много тъжна история  Cry. Като видях снимката на дечицата и се разплаках. Душички...

На мен също ми пада косата, и то много. Добре поне,че ми расте нова отдолу. Нищо особено не правя, освен че ходя вързана, и си слагам маска като се къпя.
За яденето, започнах да си хапвам повечко и налитам на тестените, особено на бял хляб. Какво е тва чудо, незнам...Месото хич не искам да го ям, може би съм го преяла и аз с този Дюкан, бях 3 месеца на диета преди да забременея и само месо плюсках ooooh!
За пола, тук рядко стават грешки. "Големият" видеозон, както го наричат е около 20 седмица и тогава те гледа специалист, техник по видеозон се казва. Демек това са хора, които само с това се занимават. Генеколога не те гледа по принцип, а само ако има проблем. Та се надявам да няма грешка Praynig

# 27
Да се впиша в новата тема. Страхотна е!
Диде, да ти е жив и здрав рожденника и много да помага в отглеждането на бебо! Пожелавам му безгрижно детство и много много хубави подаръци  Simple Smile.
Pinzi, и аз подкрепям мнението на момичетата, че не е хубаво ти да присъстваш, защото малко или много стреса ще се отрази и на бебо, но за съпруга ти не смятам, че има проблем. Моите съболезнования!
Аз вече мразя плодове, зеленчуци и супи.  Sick. За друго не ми е проблем да ям.
tini-mini, съжалявам за загубата. Моите съболезнования. Миличките дечица. Това е ужасна трагедия.
ЗА бебето и аз искам да разбера какво е, а бъдещия татко 2 пъти повече от мен

# 28
Marini, моля да ми смениш термина от 19ти на 27ми април. За малко да отида при очакващите май месец...

За косопада - падаше си зверски преди да забременея, пада си ми и сега. Ама здраво. Всяка сутрин се реша над тоал. чиния и всичко става черно от косми. Направо настръхвам - имам усещането, че скоро може да опада цялата. А си я подкъсих драстично това лято поради тази причина - от коса до кръста, сега ми е маалко под раменете. Без резултат  Naughty И от хормоните ми се омазнява ужасно бързо. Ад. Къпя я Ако не всеки ден - през ден.

Аз и друг козметичен проблем имам - ПЪПКИТЕ  #Cussing out

# 29
ЕЕЕе,ама страхотна ние новата теми4ка !   smile3501 страхотни сте- Марини и Вяр4ето понякога помага,които я е направил!
Pinzi,много съжалявам,и аз смятам 4е само ти не бива да ходиш...
Тini-mini,много е тъжна тази история  ....    Sad  
Моята коса също доста пове4е се омазнява,и сега като съм си вкъщи ,все вдигната със щипка или на опашка,да не ми се мятка много,много....
А за хапването-все нещо топли4ко ми се хапва...а сега като не готвя още ,4е гледам пове4е да лежа,ми омръзват сухите неща през деня... Добре 4е мъжа ми  ве4ер взима нещо готово  Hug
 бях пропуснала...   Дидка 82,4естит рожденник !мнооого да го слушате ! smile3521 и да е един много щастлив батко на пролет!        newsm59

Общи условия

Активация на акаунт