Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 18 076
  • 578
  •   1
Отговори
# 300
Ходих до София да си правя изследвания, че нещо хормоните ми не са в ред.
Дано всичко скоро се оправи. Hug

Троянки,сладкаборовинка е под лекарско наблюдение в болницата.Може да се наложи да остане до края на бременността си там.Нека се молим за нея и бебчето и´ всичко да е наред до край и да има едно леко безпроблемно раждане през декември.  Praynig

Реших да ви кажа за да не се чудите какво стана с нея.  Peace

# 301
Добро утро !

Предлагам порция плодове за закуска. Laughing

Толкова работа имам днес,че направо не ми се захваща. ooooh!

Приятен есенен ден !

# 302
МММ мерси за старохтната закуска. Много обичам плодове за закуска.

Стискам палци на Боровинка. Дано всичко е наред.

# 303
Пак се натъжих.Мики всяка сутрин взе да ми плаче при раздялата си с мен. Rolling Eyes И като ме гледа през прозореца и като плаче. Sad
Утре ще я водим на театър,но тя не знае на какъв по-точно.Много ще се зарадва като разбере,че ще е на Пипи.Ще си умре от кеф.С хора ще е и съм сигурна,че ще гледа в захлас.Нищо,че е за деца над пет години. Laughing

# 304

Здравейте мацки, да ви почерпя, че днес имаме празник-10години брак .
Отивам да ви попрочета , че не съм влизала скоро

# 305
                                            Честита годишнина, Нелка! Много щастливи мигове и за напред!

# 306
                                                                Честита годишнина  и от мене,Нелка!!!  Kissing Heart   1dating
          Да се обичате мноооого дълго/завинаги/ и да черпиш и за диамантена сватба!!!

# 307

Благодаря ви мацки за пожеланията.
 PraynigДано всичко се оправи за Боровинката-стискам палци всичко да мине безпроблемно
Ани, че ти не се ли беше дипломирала?  newsm78
Някой може ли да ми каже нещо за д-р Кючукова/очния лекар/- добра ли е?

# 308
Да, дипломирах се за бакалавър. Сега ще се правя на по-умна - магистър  Mr. Green

Аз мога, д-р Кючукова е много добра. Последно бях при нея и останах с добри впечатления.

# 309
Да, дипломирах се за бакалавър. Сега ще се правя на по-умна - магистър  Mr. Green

Аз мога, д-р Кючукова е много добра. Последно бях при нея и останах с добри впечатления.
Peace благодаря ти Ани, ще я посетим др седмица
Лека вечер от мен Hug

# 310
Нелка,честит празник ! Да сте здрави и да се обичате до дълбоки старини ! Да отгледате внуци и да дочакате правнуци !

# 311
ХА ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ

http://images04.snimka.bg/000298574.jpg

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 12:19 от Mamma

# 312
Време ви беше !  Mr. Green

# 313
Ани,петък е! Време за се......... пардон серенада в спалнята !  hahaha

# 314
Баси, гадния сняг. Развали м инастроението за цял ден  Confused

Веси, изпуснах петъчния купон, но си легнах рано. Нещо се чувствам много изморена напоследък. Сигурно ме е хванал свинският грип  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт