Вали,гърми,трещи - троянката от сексапил пращи

• 18 062
  • 578
  •   1
Отговори
# 330
Шегувам се  hahaha

# 331
Здравейте мами.Ето че си спазих обещанието Веси  newsm10 .Ще се постарая да пиша честичко  newsm53

# 332
Добре дошла на Тео!

Веселке, аз редовен потребител ли съм  Rolling Eyes

Сама ще си прецениш.  Laughing

# 333
Здравейте мами.Ето че си спазих обещанието Веси  newsm10 .Ще се постарая да пиша честичко  newsm53

Добре дошла и ти при нас !  Wink Като за начало се представи.  Hug Аз те познавам,но другите мами не. Sunglasses

# 334
Теди,а ти знаеш ли вече пола на бебето?
И къде си учила и кога завърши? Трябва да те разкоспирирам.А ако имаш и снимка хептен добре.  Mr. Green

# 335
Дами,една клиентка ми вдигна кръвното днес по мейл.А във вторник и сряда ще е и на четири очи.  #Cussing out
Колко ограничени и стиснати хора има на този свят !  ooooh!

# 336
  • София
Веси, не се ядосвай за глупости, няма смисъл, още повече за някой, който не си заслужава даже вниманието Wink
Значи, на 23 год съм, завърших "В.Левски", снимкаhttp://www.facebook.com/photo.php?pid=30193874&l=e827d17e14&id=1182673610, със сигурност се познаваме повечето Hug . А иначе бебето засега е момиче, май вече няма смисъл да чакам да му порасне един атрибут Sunglasses Laughing

# 337
Така е да,но стига да ти развали уикенда,а и седмицата,която предстои. Close За съжаление винаги се разчувствам от такива неприятни хора и ситуации.

Позната си ми в лице,но все още не мога да се сетя. Thinking Кажи ми по-известни в твоя клас. Grinning И езикова паралелка ли си завъ-ршила?А кой ти е бил класен?

Ох....направо ме блъсна глава с тая.И все аз на топа на устата.  Whistling

# 338
Ехооооо, я не се вживявай толкова. Че ти ако вземеш на всеки толкова нерви да влагаш до къде ще ти стигнат. Да знаеш при мен колко такива минават през деня. Режеш със голямата секира и готово. Самия клиент ти подсказва как да се държиш с него. Най вече ми дразнят хората с прекалено самочувствие, защото обикновенно с това прикриват собствената си безпомощност.

Ха добър вечер и от мен. smile3525 на всички "новички" сексита........

# 339
Да,но когато става въпрос за пари,а тая коза се прави на гръмната и не иска да плаща. #2gunfire На всичкото отгоре и не си вдига телефоните. Confused  Ако си мисли,че ще и´ се размине много се лъже. Money Money Money
Когато чак я изхвърлихме като мръсно коте тогава си показа рогата.Колко била недоволна,колко сме били несериозни,колко не знам си какво.Защо не вдигне телефона,а писателствува.Във вторник или сряда ще ми дойде тя и тогава ще ме опознае много добре.Толкова месеци наред ми губи и тя и съпружето и´ времето,а за десерт сега ще я дебна за парите.  #2gunfire

# 340
  • София
Така е да,но стига да ти развали уикенда,а и седмицата,която предстои. Close За съжаление винаги се разчувствам от такива неприятни хора и ситуации.

Позната си ми в лице,но все още не мога да се сетя. Thinking Кажи ми по-известни в твоя клас. Grinning И езикова паралелка ли си завъ-ршила?А кой ти е бил класен?

Не, бях Хотелиерство, в класа на г-жа Стойнова, иначе кой по- известен в класа ми ..... Дена Теофеолу, работи сега в Троян плаза, май е управител на ресторанта Thinking, не съм сигурна ..... друг, уууф, не ми идва някой на езика сега, 86 набор съм Simple Smile

# 341

Не, бях Хотелиерство, в класа на г-жа Стойнова, иначе кой по- известен в класа ми ..... Дена Теофеолу, работи сега в Троян плаза, май е управител на ресторанта Thinking, не съм сигурна ..... друг, уууф, не ми идва някой на езика сега, 86 набор съм Simple Smile

Не я знам тази известната. Rolling Eyes Засичали сме се в училище 100% тъй като аз съм 82 набор.Ох,признах си без бой. ooooh!

Лека нощ !

# 342
Веси, не се ядосвай за глупости, няма смисъл, още повече за някой, който не си заслужава даже вниманието Wink
Значи, на 23 год съм, завърших "В.Левски", снимкаhttp://www.facebook.com/photo.php?pid=30193874&l=e827d17e14&id=1182673610, със сигурност се познаваме повечето Hug . А иначе бебето засега е момиче, май вече няма смисъл да чакам да му порасне един атрибут Sunglasses Laughing

Олелел, Теодорче, и ти ли се забремени  Mr. Green  Rolling Eyes

Честито!

# 343
Е, Веси, до 30 години имаш време  Mr. Green  hahaha

# 344
Е, Веси, до 30 години имаш време  Mr. Green  hahaha

ха ха ха  Rolling Eyes

Много се радвам,че очакваме две троянски бебета скоро.Какво по-хубаво от това.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт