Нови български филми

• 16 210
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Пожелавам му, макар още да не съм го гледала. Ще го гледам при първа възможност, което значи или като се прибера в бг, ако още го има по кината, или от някой тракер. Simple Smile

# 16
  • In my tropical dream
Да ви кажа аз нещо не можах много да го схвана този Източни пиеси, най-вече края му.
Може би заради компанията (с които повече се хилихме на лафовете : "Какво ти липсва бе, Ицо...?", хлипа една мацка, а Ицо, който яде, отвръща: "Липсва ми сол. И пипер!"  hahaha). Супер невъзмутим пич.
Обаче по-късно вечерта не ми излезе от главата и доста мислих за филма и за действителността.
Стана ми много мъчно като разбрах какво се е случило с въпросния Ицо.
А в салона бяхме 20 човека, на втория ден от премиерата  Cry ,  в единствения киносалон града.

# 17
Да ви кажа аз нещо не можах много да го схвана този Източни пиеси, най-вече края му.

Simple Smile Филмът много добре описва реалността на част от българската  младеж, колкото и малка да е тази част. Живот, без светлина и радост, пропаст между хората. Езикът, на който си говореха беше също много неподправен. Дори и на дъното, главният герой имаше надеждата, за намиране на доброто. Само тогава успяхме да видим очите на Ицо (в кабинета с психотерапевта). Турското момиче, с неговата красота и чистота, беше като един символ на надеждата. В края на филма видяхме човека на път в Истанбул, в търсене на.. момичето.. на красотата, чистотата, доброто.
Това.Накратко.

# 18
  • In my tropical dream
Да, да, ОК - всичко това се вижда "с просто око".Разбрах, че отиде в Истанбул, за да търси "Светлина"та (символ и името на турската героиня), но като светнаха лампите в киното, останах доста учудена. Отворен край -  нататък всеки да си го представя както му харесва.

# 19
Преди малко по новините казаха,че „Източни пиеси„ е спечелил наградата за най-добър филм на фестивала в Токио,а Камен Калев-най-добър режисьор Peace

# 20
  • На земята, която е всъщност звезда.

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2531391

# 21
вселена    Hug Браво на създателите на филма  smile3501 smile3501 smile3501

# 22
Снощи гледах "Женски времена"  /или нещо подобно беше/, отвратена съм, меко казано. Мъжът ми като чу, вика "ох, пак голотии ще гледаме", оказа се прав, идеята обаче каква беше, не разбрах. Ако някой е успял, ще се радвам да ме светне. А така да обичам български филми Sick

# 23
  • На земята, която е всъщност звезда.
От няколко години киното в съседните балкански страни бележи развитие нагоре, беше крайно време и ние да се присъединим.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт