До преди десетина дни нямахме този
и това е.
много е сладък. Все още не съм захранила. Ще изчакам да навърши поне 5 месеца. А ако успея да го кърмя и шестия месец, ще е чудесно.
Е, тя и от 2800 тръгна, но си е добре детето 
Аз да го похваля
пред вас, че пред кой друг иначе.
Гледам, че вашите бебчета много добре се чувстват в шезлонзите, но се питам дали не е от вибрацията, че нашето няма такава. Ани Борисова е и ние сме от финни, не можем да се мерим с бебе Тодор и бебе Макси, леле какви бузки сладки имат само и коси пу пу да им завиди човек, че чак и прически вече им правят ахахха. И нашето време ще дойде
. Цунки по муцунки от мен и Императора.
.
и това почти от първия месец, голям любопитко е. 
Цял ден стоим наказани вътре.
До преди десетина дни нямахме този
и това е.
Днес ядем нещо утре вече не ни харесва, плюем напоразия.
Надявам се скоро да започне да яде повечко / сега е около 40/50гр. с голем зоррр/. Захранила съм я с всичко което се полага за тази възраст, но малката явно си иска още млякото. 

Всички снимки на бебчетата са много хубави.
По колко на ден и какво CH.

, ако има - представям си какво щеше да е без тях
Ръцете в устата, иска да хапе и постоянно да я гушкам
и само като я прегърнах и й дадох да суче, заспа веднага без да яде. Разбрах вече, че го играя и залъгалка, ами как ще я караме за напред незнам
. Ако някой има идеи ще се радвам, не мога да я оставя на никого през нощта.
то стана вече октомври аз сега качвам снимки от август
Ето това са най-актуалните, които съм свалила от фотоапарата снимки
то това си е половин рожден ден
супер готината пица, дето приготвихме с Тедито преди да го изкъпя. Сега всеки си е по задачките -- Теди спинка, тати бачка на компа, а мама се помайва из нета и чака да стане 2 часа да се цеди и да ляга 
и аз имам малко работа да свърша по този повод
, но така яко ме помързява, че ако татито можеше да прочете какво съм написала, направо ще ме набие

но днес в леглото заспа по-късно. За съжаление наш'та ИГРАЧКА за леглото се счупи иначе и с нея се е приспивал няколко пъти или пък сам си поревава в леглото и си заспива дори без люшкане стига да е добре нахранен и всичко да му е ОК и часът за спинкане да е наближил де 
Препоръчани теми