Докато тихичко вали снежец, Майската дружинка ще празнува шеста месечинка

• 24 176
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
# 31
  • Русе
Тук смеее.

# 32
  • СТАНДАРТНО.
Вие как приспивате вашите бебчовци?Опитвам всякакви начини,но не става.
Дайте ми идейки как да се справя,че на всяко приспиване е поне половин
час люлеене и друсане. #CrazyДо преди десетина дни нямахме този
проблем.И изведнъж реши момчето,че сам няма да заспива  1cribи това е.

От известно време бебо много обича да спи в шезлонга си през деня. Пускам му вибрацията и леко го полюлявам и той си заспива и спинка добре там.
  Забелязах го, че от днес си дъвче езика  Joy много е сладък. Все още не съм захранила. Ще изчакам да навърши поне 5 месеца. А ако успея да го кърмя и шестия месец, ще е чудесно.
 Спокойна вечер на всички   bouquet

# 33
vaiza, не се притеснявай. Не е нисък 106-107, просто е на долната граница за възрастта. Но то е нормално към 6-я месец да е толкова. Изчерпват се железните запаси от майката.
Сега погледнах на Митко картона, и неговият е бил толкова на 6 месеца. Тогава съм го и захранила.

# 34
  • Варна
Лято!, благодаря за отговора! Ще пробвам утре в лъжичка вода -  3 гранулки Calcarea  phosphorica, да облекчи малко зъбоникненето, че тези дни не се трае.

Ани Борисова, хич не се притеснявай за размерите на Мира - Ема на 4,5 месеца беше 5300 Simple Smile Е, тя и от 2800 тръгна, но си е добре детето  Peace

# 35
Мами влизам да ви се похваля, че бебче Макси вече си дава ръчичка за здравей. На 5 месеца и 13 дена май си е постижение. Ох, на мама умничето хахахха. Joy Аз да го похваля Blushпред вас, че пред кой друг иначе.
За заспиването от трети четвърти месец сме с приспиване само на ръце. Купих му люлка на Чиполино Джоя, която е с окачен шезлонг, но малчо пак иска да се гуши за приспиването. Иначе да ви кажа от три дни бебо ми спи от 3 до близо 6 ч. през деня, леле голям сън му удря бре. Това не се беше случвало от както беше на месец два. Расте ли какво ли? newsm78Гледам, че вашите бебчета много добре се чувстват в шезлонзите, но се питам дали не е от вибрацията, че нашето няма такава. Ани Борисова е и ние сме от финни, не можем да се мерим с бебе Тодор и бебе Макси, леле какви бузки сладки имат само и коси пу пу да им завиди човек, че чак и прически вече им правят ахахха. И нашето време ще дойде Flutter. Цунки по муцунки от мен и Императора. Hug Heart Eyes

# 36
Цоп в новата темичка

malachika
БРАВИСИМО

# 37
  • София
Джиджи-биджи, успех! Имай предвид, че доста бавно се разтваря, малко по-бързо е в топла вода. Да споделиш после има ли ефект!

# 38
Джиджи-биджи  нашето педи е хомеопат и от мъничък съм му давала хомеопатични. Тя ми каза да му ги давам направо в устичката, той ги търкаля, търкаля и те се стапятза 3-4 минутки, понякога успява да ги избута и пак му ги бутвам в устичката. До сега не съм ги разтваряла, и той не пие вода  Peace.

За приспиването - и  при нас е доста трудно. Заспива само на гърда /или в количката/ и то като заспи не бива да го местя, защото се буди и не заспива до следващото кърмене и за това се кърмим гушнати на спалнята и така заспива, но трябва да стоя до него и поспива 2 часа. А стана ли той по някое време поглежда и ако ме няма се буди - лоша работа, нищо не мога да си свърша, ама как да го оставя да реве в кошарата, пробвах 2-3 пъти, но не издържах. А и спи само веднъж на ден, независимо дали ще спи 40 мин, или 2-3 часа  Tired и това почти от първия месец, голям любопитко е.

# 39
Момичета, гледали ли сте това? http://www.youtube.com/watch?v=gHrdEW5RCQI
Аз онемях.
Лека и мека нощ

# 40
malachika,много добре си се справила! smile3501
Галя,Теди е голям бонбон.
Ние днес пропуснахме всички видове разходки. SadЦял ден стоим наказани вътре.
Ицко напоследък много трудно заспива и все на ръце,иначе не ще и,не ще. Naughty
Вие как приспивате вашите бебчовци?Опитвам всякакви начини,но не става.
Дайте ми идейки как да се справя,че на всяко приспиване е поне половин
час люлеене и друсане. #CrazyДо преди десетина дни нямахме този
проблем.И изведнъж реши момчето,че сам няма да заспива  1cribи това е.

И ние имахме такъв проблем когато беше на око три месеца, но този период отшумя постепенно /беше за около 20дни/. Сега отвреме на време ми прави номера но общо взето заспива самичка или с пееща играчка на кревата.

Относно захранването смееее...... ужас.  #Crazy SickДнес ядем нещо утре вече не ни харесва, плюем напоразия. Crossing Arms Надявам се скоро да започне да яде повечко / сега е около 40/50гр. с голем зоррр/. Захранила съм я с всичко което се полага за тази възраст, но малката явно си иска още млякото.

# 41
  • София
Айде и ние тук!
 Wink
malachika, супер, браво, ето още един кадър за темички. Mr. Green  bouquet
Много прекрасни снимки - ва Теди на Галя, на Макси на Мария,на Калин на Дикси и каква гледах още незнам вече, че забравих. BlushВсички снимки на бебчетата са много хубави.
Джиджи Биджи сподели за ефекта, дано има. HugПо колко на ден и какво CH.
лек а  в ечер

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 08:55 от oli4ka

# 42
Малачика, браво  bouquet
Честито на всички сладури родени на 13 Hug
Росита, честит рожден ден и от нас, бъди здрава, щастлива, заобиколена от много любов и положителни емоции!
Джиджи-биджи, аз също давам Calcarea phosphorica - два пъти по 3 топченца. Слагам малко водичка в капачето на опаковката + топченцата и ги оставям да стоят така около 10 мин и после само ги разбърквам, разтварят се отлично. Диди също не пиеше вода, защото й я предлагах с шише, но сегаааа яде и пие само да е с лъжичка. Понякога кърма й давам с лъжичка, голям мерак, голямо нещо. Като я види, веднага си отваря устичката и чака да й дам нещо Laughing(
Оличка, 9 СН, за ефект незнам дали има newsm78, ако има - представям си какво щеше да е без тях ooooh! Ръцете в устата, иска да хапе и постоянно да я гушкам
Да издам пак Минолтичка и Бо - още нямат нет, но Бо вече си има две зъбчета, браво на малкия мъж!
vesi_vas - като чета за Ема все едно за Диди става дума, и тя не иска нищо от биберон, не приема залъгалка, вечер като се събуди, добре че не се събужда много често, но нищо друго освен цица не може да я успокои.  Снощи например бях в банята и тя се събудила, моя мъж се опитал да я приспи, ама тц, рев и това е. Аз си взех доста бърз душ ooooh! и само като я прегърнах и й дадох да суче, заспа веднага без да яде. Разбрах вече, че го играя и залъгалка, ами как ще я караме за напред незнам newsm78. Ако някой има идеи ще се радвам, не мога да я оставя на никого през нощта.
Спокойна и приятна нощ!

# 43
Благодаря ви Лято, Оля и Смехорана за милите думи за Теденцето Hug Hug Hug то стана вече октомври аз сега качвам снимки от август  smile3555 Ето това са най-актуалните, които съм свалила от фотоапарата снимки

Честита половин годинка на ГОГО на Ели  newsm67 то това си е половин рожден ден   ura

Ние с татито хапнахме eat супер готината пица, дето приготвихме с Тедито преди да го изкъпя. Сега всеки си е по задачките -- Теди спинка, тати бачка на компа, а мама се помайва из нета и чака да стане 2 часа да се цеди и да ляга  sleepuu

Наближава Хелоуин Flowers Jack O Lantern и аз имам малко работа да свърша по този повод   typeuu, но така яко ме помързява, че ако татито можеше да прочете какво съм написала, направо ще ме набие  newsm66  hahaha

А сега се сетих за запиването щях да пиша... Смехорана и ние заспивахме само на ръце, но докато бяхме малки 1-2 месеца  Mr. Green сега вече сме двойно по-големи и нещем на ръце, а на ц--ца вечер и късния следобед, а обедния сън в 13:15 досега го караше в количката, но днес понеже не излизахме го сложих в леглото като стана 13 - порева, поигра си с играчките и си заспа в 13:30 с люшкане. (преди като заспеше навън в количката към обед знаех че е точно 13:15 всеки ден заспиваше в толкова  Joy но днес в леглото заспа по-късно. За съжаление наш'та ИГРАЧКА за леглото се счупи иначе и с нея се е приспивал няколко пъти или пък сам си поревава в леглото и си заспива дори без люшкане стига да е добре нахранен и всичко да му е ОК и часът за спинкане да е наближил де  Mr. Green Мисля че заспиването на ръце е период, който ще отмине  Peace

Хайде лека нощ от мен  lovekiss

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 02:47 от Галя1982

# 44
  • софия
Добро утро!
Хайде на закуска момичета!

Общи условия

Активация на акаунт