Докато тихичко вали снежец, Майската дружинка ще празнува шеста месечинка

• 24 167
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!
Хайде и ние в новата темичка!Малачика, страхотно си се справила  bouquet
Роси, честит рожден ден на патерица! newsm51Да си жива и здрава и много обичана мама и жена!
Момичета, благодаря на всички за пожеланията smile3525Ние прекарахме страхотно на годишнината от сватбата!Г-н Каравелов се представи отлично-ресторант, цветя и възскъпички нови телефони като подарък за мен и за него Crazy
Днес с бебка Рая сме на консултация.Ще ни сложат и последния пентаксим.Дано няма проблем!И да се оплача-напоследък нито ядеме, нито спиме, само иска да се гушкаме...Вече съм забравила какво е сън Sick
Хайде за сега хубав ден ви желая HugПосле ще се отчетем!

# 46
Здравейте и от нас с бебко Бо!
Честит Рожден ден Роси! Да си много здрава, щастлива и много обичана Simple Smile))
Честито и на всички останали имали повод да прзануват   bouquet
Ние се нанесохме в новото жилище където е просто прекрасно. Имаме си катеричка за "домашен" любимец а онзи ден под прозореца ни снимаха филм  Whistling
Както спомена Кремче - Бобко се сдоби със зъбки. Разбрахме го като му давах пюренцето и лъжичката се чукна в едното което беше излязло, ден след това проби и второто. Беше се понакривил малко на срещичката на 9-ти , ама аз не предполагах че е заради зъбките. Младежа е качил 300гр. от последната консултация и сега е 6500, 65см. Почнахме да захранваме защото ни гледаше жадно докато се храним. С голям ентусиазъм пое морковеното пюре, но отказва другите "вкусотии". Ръмжи като мече и плюе. Струва ми се, че ако бяхме чакали до края на 6-ти месец, съвсем нямаше да иска да опитва това което му се полага Crazy . За сметка на това редовно посяга към вилицата ми, иска храна като хората човека, кви са тия пюрета от пъщарнак и картофи smile3532
Ние излизаме на разходка, лек ден на всички

# 47
  • София
Добро утро и от нас!
Смехорана, благодарско!  bouquet
Аз още съм в чуденка дали да излизаме за повече от 1 час, ама ще излизем сигулно, та да свикваме с тезе температури, че вчера ме хванаха лудите само в къщи.Вчера само за 10 мин. на терасата излизахме увити, с шапки, якета.

Честит Петков ден!Честит имен ден на всички,които имат повод да празнуват!
 bouquet  bouquet  bouquet

# 48
Много е хубава новата темичка, Малачика   bouquet
Да кажа за заспиването - при нас е ад просто, спи й се, а не може да заспи, приспиваме се по 3-4 часа понякога, и накрая рееев, и заспива от умора сама в ръцете ми. Не помага нито цица / не иска, нерви се/, нито в шезлонга, нито на ръце, и така......мъка  Cry
И моята мома е от най-дребните - на 5 месеца , 6150 кг. Ама така е, като не иска да яде.
Ние след малко ще пътуваме за Варна на преглед, дано всичко е наред  Praynig
Още не съм захранила, с тия пъпки по лицето и зад ушичките не знам какво да я правя  Rolling Eyes
лек ден на всички
Честит Петковден на празнуващите   bouquet

# 49
Ани Борисова, хич не се притеснявай за размерите на Мира - Ема на 4,5 месеца беше 5300 Simple Smile Е, тя и от 2800 тръгна, но си е добре детето  Peace
Ooo, аз хич не се притеснявам за мерките и теглилките й, който ни познава знае, че Мира е голям живак и няма седене на едно място, толкова е жизнена, че ralichkou й вика "щръклица". Не мога да й сменя памперса, като я сложа на леглото й тя веднага се обръща по корем, ако я държиш все рита с крачетата, хили се и просто няма такова нахилено дете smile3534 Просто си е фина (да се чуди човек на кой се е метнала) newsm78

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 11:33 от Ани Борисова

# 50
  • гр.Стара Загора
Здравейте дами!
MINOLTICHKA  много се радвам че вече си сред нас  Hug Катеричкта е много сладка  newsm10
А аз да ви се похваля какъв подарък получих от Боби - Годежен пръстен и предложение за брак  newsm44 newsm68 newsm44
Беше много вълнуващо и прекрасен момент така че догодина сватба  smile3503
Евелин вчера опита бананова каша и я излапа с апетит не можахме да се захраним тя искаше и аз давах  Peace
Вече имаме мляко само сутрин и вечер 2 пюрета и каша  Heart Eyes
Лек ден аз още се чудя дали да я извеждам  newsm78

# 51
Rosita много вълуващо наистина! Да ти е честито и мноооооого щастие и любов ти желая! Simple Smile

Ние вчера излизахме с кенгуруто за 30-тина мин, днес пак за толкова...няма как, който има кучета да разхожда. Simple Smile
Да си призная доста се каляваме, че освен боди, блузка и суичър с качулка друго не слагаме. Дори обувки пропускаме - чорапки и готово. Simple Smile Днес сложихме и чорапогащник, че беше раничко сутрин и вчера забелязах, че крачетата са му студени...
Но съм приготвила дрешките за зимата за пране, и скоро може и да сложим някое якенце.

# 52
  • софия
Благодаря ви момичета,че споделихте за заспиването на вашите
бебочета.Искрено се надявам,наистина да е нещо преходно и
да отшуми скоро,че е голям зор.Пък си и тежи момчето вече. breastfeeding
Аз днес мисля да го опаковам хубаво и да го изведа за половин час поне. 1stroller
Стига да не завали естествено.
rosita,много хубава изненада,браво! smile3501

# 53
И аз с приспиването съм в чудо... Поне вече заспива и в количката, че преди като не можех да я приспивам навън се прибирах и тя си спинкаше чудесно вкъщи, но мен така хич не ме устройваше. От 10тина дни насам имаме прогрес - редовно си заспива навън newsm44. Обачееее, вечерното проспиване не става по друг начин освен на гърда и то легнали на спалнята, вече не става да я кърмя гушната и тя да заспи newsm78. Да не говорим, че уж заспала добре, но като извадя зърното от устата и веднага започва да търси и ако не намери пак гърдата веднага се събужда и го удря на рев newsm45. Голям зор вождам докато успея да се откопча! По сумати пъти пробвам и все се буди! Вече й викам "похитител", защото ме държи в плен rotfImbo Но лоша работа е това приспиване само и единствено на гърда, като трябва да я оставя на някой друг да я приспива и ми е свито сърцето (не че се е случвало често, де).

# 54
 Добър ден и от нас в новата темичка .

Бързам да ви почерпя , че днес съпружеското тяло има Рожден ден .

Роси честит годеж ! Много щастие ви желая.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 14:08 от Slavaa

# 55
  • Sofia
Ох аз мислех, че само ние сме закъсали със спането ooooh! Снощи между 10,30 и 12,30 ч. съм го приспивала точно 4 пъти. Беше свикнал да заспива сам в кревата си и след около 2 часа сън изкрещяваше буквално, тогава го вземах при мен за през нощта. Обаче тези дни е ад - заспива на гърда (по принцип не се кърмим, на изцедена кърма е от началото), включително и през деня - 4 пъти общо. Три нощи станаха кошмар. Буди се по 3-4 пъти, но вече не го задоволява вода или биба, иска гърда и то да яде!!!! По половин час виси докато заспи, дърпам го, обръщам му гръб, заспивам и след 20 минн хооооооп, "гладен съм".
Днес само се дере от както е станал. В един момент дори го оставих докато почистя да пореве 10 минути! Crossing Arms Досега не се е случвало. По принцип съм против да се оставят децата да реват. Ама този път не издържах, освен това определено нямаше зор, просто искаше да го разнасям на ръце. Като го гушнах забрави рева , нямаше сълзи изобщо! Не знам как ще я караме нататък. В активната гимнастика играе по 10 минути, ето го сега почна да се ядосва и да се дере. А зъби как ни мъчааааат.  Whistling Дано това е причината за целия зор.

Минолтичка завиждавм на лекото излизане на зъбчетата ви. Честити да са !

Мноооого се изкушавам да го изведа за малко. При нас грее слънце и преди да погледнеш навън имаш чувството, че си е лято Sick

# 56
Момичета аз да попитам някой знае ли къде живее Бебс ?
Важно е иначе нямаше да питам с големи букви,извинете ако ви се струва като крещене  Hug

# 57
Минолтичка добре завърнала се! Браво на юнака Бо за зъбките tooth Страхотен "домашен"  любимец имате hahaha
Росита много хубав подарък Heart Eyes сетих се и за моето предложение преди 3 години Mr. Green
За приспиването и ние заспиваме или на ръце или на гърда. Като сме навън само в движение, но спрем ли отваряме очи  ooooh!
Ние отиваме да си купим космонавт- това ще ни е разходката.
Много хубави са всички снимки Hug
И накрая честито на съпружето на Слава, всички именници и на малките месечинки  bouquet

# 58
  • вече Пловдив
Здравейте, момичета!
Малачика,   bouquet
Роси, честито предложение за брак - да сте много щастливи заедно дълги години!   bouquet
Честити зъбчета на Бо, да са здравички всичките му зъбки!
Честит РД на съпруга на Славаа и на всички, празнуващи днес на Петковден!
Излязохме с Бела на разходка за около час, но макар че се бяхме опаковали стабилно, ме достраша да не изстине бебето. Дори сложих дъждобрана на количката като преграда за вятъра, направо на моменти беше леден  cold Ужас, как ще я караме занапред в студа ...  Sick

# 59
Благодаря ви момичета за пожеланията . Аз изпратих малката на разходка с баба и . И след половин час навън двете се върнаха замръзнали . Рая я бях облекла с дрешки дебели като космонавт , но ръчичките и краченцата и бяха ледени . Как ще излизаме незнам по дебело от това не ми се иска да я навличав ама май ще се наложи.
За приспиването да споделя и аз , ние сме на периоди 1-2 седмици заспива сама и аз тамън си отдъхна и пак почва да иска на ръце( или гърда ) и така през известно време .

А и да не забравя честит ни първи сняг  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт