Гардероб с огледални врати

• 6 846
  • 21
  •   1
Отговори
  • София
Момичета, предстои ми поръчка на гардероб.  Гардеробът ще е от двете страни на спалнята - от едната страна перпендикулярно, от другата - успоредно. Искам да е с огледални врати, с оглед оптическо разширяване на стаята, но дизайнерката (чиято фирма ми прави кухнята и съм много доволна) ми каза, че лично нея я подтискат огледалата, всяка сянка се отразява и действа стряскащо. Освен това за поддръжка са по-трудни.
Кажете при вас как е?

# 1
В нашата спалня гардероба е трикрил с огледало на средното крило. Много ми е удобно и ми харесва. Не бих си взела без огледало, но и изцяло огледален също.  Едно или две огледала в зависимост от големината на гардероба са напълно достатъчни  Peace

# 2
  • В града на хумора...
В нашата спалня гардероба е трикрил с огледало на средното крило. Много ми е удобно и ми харесва. Не бих си взела без огледало, но и изцяло огледален също.  Едно или две огледала в зависимост от големината на гардероба са напълно достатъчни  Peace

.....Подкрепям  Peace

# 3
  • София
Вкъщи сме с голям трикрилен гардероб с огледални плъзгащи врати. Така си го поръчвах, защото нямах място за тоалетка и т.н. За поддръжката му не мога да кажа нещо особено, но и не съм маниак на тема "парцал".
Описвайки вашия гардероб, ми се струва, че ще е достатъчно огромен, за да го накичиш и целия с огледала. Аз бих сменила концепцията.

# 4
аз бих направила целите врати огледални, фен съм на огледалата(в къщи имам цели огледални стени)не е от значение на дизайнерката как и действа, важно е на теб дали ти харесва.моя приятелка има огромен гардероб, над два метра и е с три огледални плъзгащи врати.когато го монтираха, майстора първо сглоби корпуса(златен дъб) и гардероба изглеждаше огромен все едно зае половината спалня.след няколко дни монтираха и вратите и гардероба се "прибра" към стената все едно се смали.ти решаваш, но огледалата правят чудеса с пространството

# 5
може би само едно огледало е по-добре.
В щатите вси4ки къщи от 80-те и  90-те , които реват за ремонт са с такива огледала и като 4уя за такова нещо винаги се сещам за тях.

# 6
нашият гадрероб е изцяло бял.
аз лично не харесвам да се оглеждам случайно, затова ми е малко чужда идеята. имам и асоциация с публичен дом ( не ми се смейте), където се оглеждат в огледалата, докато ....

# 7
  Зависи ти как се чувстваш в 'присъствието' на оглеадало. Опитваха  се да ме убеждават колко е анти-фън-шуй-ско, но на мен мноооого ми харесва  Peace И съм доволна от резултата  Wink
http://btosheva.snimka.bg/other/spalnya.414074 (сега остава и спалнята да си направим...  Confused )

# 8
  • София
  Зависи ти как се чувстваш в 'присъствието' на оглеадало. Опитваха  се да ме убеждават колко е анти-фън-шуй-ско, но на мен мноооого ми харесва  Peace И съм доволна от резултата  Wink
http://btosheva.snimka.bg/other/spalnya.414074 (сега остава и спалнята да си направим...  Confused )
Уау, момиче, гардероба ти е прекрасен!!! Аз се колебая за нашия бъдещ гардероб дали да е с изцяло огледални врати или да е като при теб. май така е по добре, но имам още време за мислене по въпроса. Би ли споделила име или номер на дървесния фладер и на кой производител е  Praynig

# 9
Никакъв проблем няма да ти е поддръжката на огледалата, имам огромен гардероб, с 4 плъзгащи се врати, две са изцяло огледални. Просто мимоходом докато почиствам, пръсвам с препарата, минавам веднъж с кърпата и това е. Огледалата ми действат точно обратното на подтискащо.

# 10
  • Countryside
И мен се опитваха да ме убядат, разширявало стаята бля-бля(все пак 16кв хич не са малко), бих си сложила огледален гардероб само ако не се вижда директно от леглото, иначе ми е неприятно като усещане. Обаче определено огледало се поддържа по-лесно от пдч/мдф, особено ако е тъмно  е вечно в пръсти Confused

# 11
.....
Уау, момиче, гардероба ти е прекрасен!!! Аз се колебая за нашия бъдещ гардероб дали да е с изцяло огледални врати или да е като при теб. май така е по добре, но имам още време за мислене по въпроса. Би ли споделила име или номер на дървесния фладер и на кой производител е  Praynig

Благодаря ти Ло!  bouquet  ПДЧ-то е на Егер - H 3704  ОРЕХ АИДА ТАБАК.
А относно големината на огледалата, реших така, защото хем се вижда някакъв цвят, хем повърхността на огледалото е достатъчно голяма, а и не се налага да се катеря на нещо, за да ги забърша. Така наистина не я усещаш поддръжката, както казва Блу, защото помеждудругото ги минаваш с кърпата.  Peace

# 12
  • София
Много благодаря Bobeto   bouquet

# 13
За нищо Wink  А и само да допълня, че огледалото не е обикновено стъкло, а затъмнено. Много ми хареса как се получи. 

# 14

Тъкмо и аз щях да спомена, че е анти фън шуй-ско Simple Smile Не, че съм много запален последовател, но ... мисля, че е хубаво авторката на темата все пак да се поинтересува защо по фън шуй не се препоръчва огледалото да отразява спалнята,  и след това да прецени още ли го иска.

Аз си направих също трикрилен изцяло огледален гардероб, но в коридора - наистина върши чудеса с пространството. И хич не му пречи да е изцяло огледален - напротив, в това му е чарът.

Общи условия

Активация на акаунт