Гардероб с огледални врати

• 6 846
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
След като гардеробът е от 2 части,сложени под прав ъгъл един спрямо друг,макар и от двете страни на леглото,по-добре огледален да е този,в който не се оглежда леглото.
Чела съм някъде,но не мога да цитирам.Не е от Фън Шуй,защото не се интересувам от това.
И огледалото трябва да е сложено така,че в него да се оглеждат колкото се може по-малко неща-например стена с картина,прозорец. Ако се оглеждат много мебели, столове, дрехи, се получава ефект на натрупване на стаята с вещи и в резултат-теснота и претрупаност.Това в пълна сила важи за коридора-ако сложиш огледалото така,че да ти се отразява закачалката с накачените по нея дрехи/ако има такива/ представи си ...

# 16
Аз като правих ремонт на стаята си, обнових двукрилния си стар гардероб като занесох вратите да им сложат огледала. След това между големите врати и тези на надстройката сложих 2 лампи. Стана чудесен и ми върши прекрасна работа  Heart Eyes! Не ми е срещу спалнята, а срещу стена с малък шкаф, точно до вратата, и не отразява никакви сенки и чудеса...
На майка ми в спалнята правихме огромен 6 - крилен гардероб по поръчка. Там също сложих 2 огледала.

Аз съм ЗА огледалата на гардеробните врати. Пестят място за огледала по стени или неудобството да ходиш да се оглеждаш в другата стая.  Simple Smile

# 17
Гардеробите с огледални врати са си екстра! Само да не са директно срещу леглото, малко перверзно ми иде, а пък и наистина може да се стресне човек.

# 18
  • София
Благодаря ви, момичета! Вчера ходих на Стройко-то и говорих с една фирма за гардероби. Момичето ми каза, че огледалата в момента са хит и ще стават все по-модерни. Що се отнася до моята стая и размери, проблемът ми е, че не мога да сложа плъзгащи врати поради начупената стая. Трябва да са обикновени. А при такива врати имало проблем, че огледалата по принцип са тежки и  трябват по-здрави и съответно по-скъпи панти. Затова майсторите избягвали да ги предлагат.
Още не съм решила как да бъде. Стаята е много малка, ще е пълна с гардероби, защото другаде няма място за тях, а ми се искаше да стоят по-въздушно някак. Иначе стаята съвсем ще се схлупи...

# 19
Целият ни нов апаратамент е почти огледален и стъклен;)по мое искане;;нашата дизайнерка същото не беше съгласна и каза, че не е допада и не би се чуствала добре в такива помещения......но аз си искам огледала на всякъде, дори таваните ни са стъклени и се отразява всичко...............единственото което ме притеснява за гардероба в спалнята е да няма отблясъци от прозореца или евентуално от телевизора........иначе аз също мисля че огледалата дават простор и съм им голям фен;)

# 20
Аз лично бих си сложила дори изцяло огледален. Разширява пространството оптично. Единствено по фън шуй бих спазила правилото, което гласи като си от легнало положение да не се виждаш. Обясняват го с евентуален стрес при бързо събуждане от отражението си  Peace

# 21
На мен ми харесва този:

Общи условия

Активация на акаунт