Козметиката на NUXE - 4

• 66 911
  • 504
  •   1
Отговори
# 180
Не открих много информация във форума за шампоана на Nuxe Reve de miel , затова искам да ви питам пробвали ли сте го, доволни ли сте от него?

Amra, днес си го купих. Слад първото измиване ще пиша. В темата "за добрата козметика" специалистите го оцениха като много добър продукт, който има всички необходими съставки за добрия и здрав вид на косата. Аз само се притеснявах, че като е за ежедневна употреба може по-бързо да се омазнява косата, но ще видим как е.
Мерси  bouquet, ще чакам да кажеш как е Peace

# 181

Няма анти ейдж, но Soleil Prodigieux за лице е с UVB (SPF 10), UVA (SPF 4) и е подходящ за всички типове кожа. Той е автобронзант с лек бронзиращ ефект, но и може да се използва като хидратиращ крем. Teint Prodigieux нямат фотозащита.

Весели коледни и новогодишни празници, момичета. Пожелавам на всички ви много красота и светлина в душата ви  bouquet
[/quote]
Честита Нова година на всички! Да е по-здрава, по-безгрижна и по-успешна за всички ни!
Kabiv, не ми е съвсем ясно какво точно означава а"автобронзант с лек бронзиращ ефект". Предполагам, че съдържа съставки, които карат кожата за образува тен без да е излагана на слънце. Предполагам, че Nuxe няма да създадат нещо, което вреди на кожата, но все пак тези автобронзанти безопасни ли са? 
А от другите кзметични марки, които представлявате има ли дневен крем със слаба УВ защита подходящ за смесена кожа, предразположена към акне? Или дневен крем с анти-ейдж действие, съдържащ УВ филтри?

# 182
Не открих много информация във форума за шампоана на Nuxe Reve de miel , затова искам да ви питам пробвали ли сте го, доволни ли сте от него?
Amra, ето впечатленията ми от шампоана: 1. След измиването със шампоана косата няма нужда от балсам /моята е долу-горе нормална/ и успах дя а среша без никакви усилия. Стоеше една такава гладичка и хлъзгава, все едно, че съм сложила балсам. Това прави шампоанчето икономично, защото няма да има нужда да си купуваш балсам.
2. След  изсушаване със сешоар обаче, косата ми стана една такава малко сплескана с недостатъчен обем. Само да уточня, че моята е леко чуплива и аз я харесвам по-бухнала. Не зная дали е от шампоана, или от сешоара, но не бях доволна от начина, по който изглеждаше след измиването. Добре, че като ходя на работа ползвам стилизиращи продукти.
3. След употребата му косата се омазнява малко по-бързо от обичайното. Т.е. това наистина си е шампоан за честа употреба - нежен и щадящ. Аз обаче не обичам да си мия косата на три дни, така че май няма да повторя.
Най-добре ще е Nuxe да вземат да си разширят гамата от шампоани. Аз направо я обожавам тая марка и с удоволствие ще си ги купувам. Сега пак ще трябва да си търся друг шампоан.  Sad

# 183
Момичета,от крем Etincelante след колко време видяхте някакъв ефект и какъв по точно?

# 184
Amra, ето впечатленията ми от шампоана: 1. След измиването със шампоана косата няма нужда от балсам /моята е долу-горе нормална/ и успах дя а среша без никакви усилия. Стоеше една такава гладичка и хлъзгава, все едно, че съм сложила балсам. Това прави шампоанчето икономично, защото няма да има нужда да си купуваш балсам.
2. След  изсушаване със сешоар обаче, косата ми стана една такава малко сплескана с недостатъчен обем. Само да уточня, че моята е леко чуплива и аз я харесвам по-бухнала. Не зная дали е от шампоана, или от сешоара, но не бях доволна от начина, по който изглеждаше след измиването. Добре, че като ходя на работа ползвам стилизиращи продукти.
3. След употребата му косата се омазнява малко по-бързо от обичайното. Т.е. това наистина си е шампоан за честа употреба - нежен и щадящ. Аз обаче не обичам да си мия косата на три дни, така че май няма да повторя.
Най-добре ще е Nuxe да вземат да си разширят гамата от шампоани. Аз направо я обожавам тая марка и с удоволствие ще си ги купувам. Сега пак ще трябва да си търся друг шампоан.  Sad
pink rose,и аз се чудех за този шампоан на Нукс,и сега след прочетеното от поста ти май се разколебах newsm78
Иначе измива ли добре,вярно ли е,че бил много течен на консистенция?

# 185

pink rose,и аз се чудех за този шампоан на Нукс,и сега след прочетеното от поста ти май се разколебах newsm78
Иначе измива ли добре,вярно ли е,че бил много течен на консистенция?
[/quote]

Всъщност какво значение има дали е течен или не? Смяташ, че ако по-течен, това ще го прави по-неикономичен, защото ще е необходимо по-голямо количество? Наистина не е много гъст шампоана, но не мисля, че това има някво значение и го прави по-лош от другите. А дали измива добре - ами косата си изглежда съвсем чиста след къпане. Нещо повече - без да се слага балсам, косата е мекичка, много приятна на допир и лесна за разресване. Както писах по-горе, в темата "за добрата козметика" една от специалистките го коментира като "разкошен продукт" - с меки и хубави пенители, кондиционери, силикони и всякакви други работи. По тази причина не ми се иска заради моя пост да се отказвате от нещо толкова добро, момичета. Може пък липсата на обем и къдрици при мен да е била от сешоара, а не зарази шампоана. Някъде бях чела, че през зимата било така. А аз отдавна ползвам стилизанти заедно със сешоара и от доста време не съм си сушила косата само ей-така, без нищо. Така че при мен не е много сигурно дали е точно от шампоана. Така или иначе ще си го използвам - на мен липсата на обем и къдрици няма да ми е проблем, защото ползвам стилизанти за начупване. Ще видим и по-нататък как ще е с омазняването... Дано се намери и някой друг да сподели мнение. Kabiv, кажи и ти нещо за шампоанчето, моля те. Нали си го ползвала? 

# 186
Мерси за подробното описание  bouquet Но и на мен ми се иска шампоана да не сплесква косата. Преди всичко търся в шампоана да не прави косата перушинеста и да придава блясък. Иначе аз без маска или поне балсам след миене  с шампоана едва ли ще мина, понеже по дължините косата ми е доста суха. Мерси още веднъж Simple Smile

# 187
В момента ползвам крем Нирванеск срещу първи бръчки и това ми е пъви продукт на тази марка. Доволна съм и мисля да си купя и този за околоочен контур на същата серия.  Simple Smile

# 188
  • София
Момичета, да ви попитам някой ползвал ли е околоочния Нирванеск и имате ли отзиви за него?

# 189
Някой да е пробвал стягащия лосион за тяло?

# 190
Някой да е пробвал стягащия лосион за тяло?
Предполагам става въпрос за този от серията Tonific. Точно стягащия лосион не съм пробвала, но имам другите два продукта от серията - ексфолианта за тяло и лосиона за суха кожа. Искам с радост да споделя с вас, момичета, че откакто ги ползвам, открих истинското значение на думите "кадифена кожа". Просто са жестоки!!! Кожата става невероятно мека и така добре хидратирана. Предполагам, че и стягащия лосион ще е на същото ниво.

# 191
Здравейте, трябва ми съвет - кожата ми е комбинирана, усещам я отпусната и ми се иска да си взема дневен крем за стягане или за възвръщане на плътността.За нощен ползвам Етинселант с киселини и се чудя какъв дневен да си взема.Чета в сайта за Нуксурианс за плътност и стягане на порите, но той е за над 55, а аз съм на 32г. Дали има някакъв риск ако го ползвам  newsm78 Ако е така ще съм благодарна за съвет какъв крем да си взема.  Hug

# 192
Здравейте Grinning След многото положителни отзиви и аз реших да пробвам козметиката на  NUXE.Първо пробвах Huile Prodigieuse® и балсамчето за устни, и съм много доволна и от двата продукта. В момента използвам сутрин крем Nirvanesque® за всички типове кожа и вечер крем Étincelante.На 24 години съм със смесена/според мен/ кожа.До момента немога да кажа дали забелязвам някаква промяна в състоянието на кожата ми.Въпросът ми е следния: имам две видими мимически бръчки по челото и се чудя дали е подходящо да използвам рол он Aroma Vaillance® Express за тях или е твърде рано т.с. за каквао  възраст е подходящ? ThinkingМерси предварително Wink

# 193
iiv, за Нуксурианс ти е рано още, но може да ползваш Арома-Ваянс за нормална към смесена кожа, ако наистина мислиш, че имаш нужда от стягане. След първото буркаче, обаче не продължавай пак с този крем. Направи си почивка поне за 1 година.
Leonessa-May, принципно рол-она е за над 40 год., но също може да се използва от по-млади жени в случай, че имат единични ясно очертани бръчки, които са видими и без мимики, при спокойна кожа.
pink rose, стягащия крем е страхотен. Много се харесва, аз също съм му фенка.

Е, отзиви за околоочния на Нирванеск има ли вече?

# 194
Е, отзиви за околоочния на Нирванеск има ли вече?

Ползвам го от една седмица Peace Приятна консистенция, не е мазен, но и не попива веднага. Не ми образува пъпчици, от тази гледна точка съм много доволна, че се спогодихме Mr. Green Ефект срещу финни линии засега няма, но то е и рано за такъв Wink Ще пиша пак след около месец Flutter

Общи условия

Активация на акаунт