Козметиката на NUXE - 4

• 66 890
  • 504
  •   1
Отговори
# 255
Tyra, a ти от овлажняващия крем доволна ли си? А този около очите заличава ли ти бръчките?

# 256
  • в Кошера
Tyra, a ти от овлажняващия крем доволна ли си? А този около очите заличава ли ти бръчките?

Доволна съм! Моята кожа е много суха и ми действа идеално.
А околоочния е най-лекия възможен такъв, който ми препоръчаха в аптеката. Ползвам го по-скоро превантивно.  Wink

# 257
Мерси, аз пък съм със смесена, по-скоро мазна, та затова се чудя за овлажняващия  newsm78

# 258
Мерси, аз пък съм със смесена, по-скоро мазна, та затова се чудя за овлажняващия  newsm78
Ами мила тогава пробвай този, той е точно за комбинирана кожа:
http://nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=9

# 259
  • София
illy, и аз имам като твоята кожа. Аз съм на 32 години, на мен пък ми препоръчаха Niravanesque. А аз в крайна сметка мисля да си взема Nirvanesque за дневен, а Etincelante за нощен. По принцип от всичко прочетено разбрах, че Fraiche е от най-купуваните продукти, явно е нещо като универсален крем. Моето мнение обаче, засега се основава само на прочетеното, още нямам опит с Nuxe. Съвсем скоро обаче ще имам. Ти с каква кожа си и на колко години?

Аз използвам Niravanesque за дневен и Etincelante за нощен.Със смесена кожа съм и ми понася добре, но не бих казала, че ефекта е поразителен- очаквах по-видим ефект, а честно казано кожата ми с нищо не се подобрила от както използвам Nuxe Rolling Eyes

Rolling Eyes Жалко.. Аз сега си взех все пак Етинселант, защото искам да блесне малко кожата, да се изглади  Simple Smile Ще чакам за ефекта. Ако остана доволна ще си взема и Фрайхето, от тестерче ми хареса. Пък и сега си имам така или пълна опаковка почти хубав овлажняващ крем..

# 260
Здравейте!
Продължавам да си обогатявам колекцията на Nuxe.
Замених почистващия гел Aroma Perfection с Ароматна почистваща пяна с 3 рози.
Гелчето е много хубаво, но не е за моята зряла кожа.Отиде при дъщерята.
От пяната съм много доволна-нежна e и не ми пресушава кожата.
В комбинация с крема Aroma-Vaillance лицето ми се озари.Бръчките видимо се смалиха.Тенът ми се изравни.
Доволна съм и от околоочния Prodigieux.От месец ползване тъмните кръгове някак се промениха.
Не се набиват на очи,но не са и изчезнали.Контурът край очите е по-стегнат и хидратиран.
Търся отзиви за "Деликатен ароматен ексфолиант с 3 рози" и "Деликатна дълбоко-почистваща маска с 3 рози".
Доволни ли сте?Стават ли за суха и чувствителна кожа?
Лек и усмихнат ден!  bouquet

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 14:24 от муцка

# 261
Здравейте!
Продължавам да си обогатявам колекцията на Nuxe.
Замених почистващия гел Aroma Perfection с Ароматна почистваща пяна с 3 рози.
Гелчето е много хубаво, но не е за моята зряла кожа.Отиде при дъщерята.
От пяната съм много доволна-нежна e и не ми пресушава кожата.
В комбинация с крема Aroma-Vaillance лицето ми се озари.Бръчките видимо се смалиха.Тенът ми се изравни.
Доволна съм и от околоочния Prodigieux.От месец ползване тъмните кръгове някак се промениха.
Не се набиват на очи,но не са и изчезнали.Контурът край очите е по-стегнат и хидратиран.
Търся отзиви за "Деликатен ароматен ексфолиант с 3 рози" и "Деликатна дълбоко-почистваща маска с 3 рози".
Доволни ли сте?Стават ли за суха и чувсвителна кожа?
Лек и усмихнат ден!  bouquet
Аз ползвам ексфолианта с трите рози-и мога да кажа ,че е страхотен Crazy,с мазна кожа съм и го ползвам почти всяка вечер-много добре ми действа,почиства порите  супер.След това се мажа и с Крем Етинселант и съм бомба-на сутринта лицето ми светва. Heart Eyes
И маската имам,но още не съм я отворила и не съм изпробвала все още,че чакам да ми свърши една друга маска и тогава да почна тази на Нукс.
А тоника с 3 рози някой ползвал ли го е?

# 262
illy, и аз имам като твоята кожа. Аз съм на 32 години, на мен пък ми препоръчаха Niravanesque. А аз в крайна сметка мисля да си взема Nirvanesque за дневен, а Etincelante за нощен. По принцип от всичко прочетено разбрах, че Fraiche е от най-купуваните продукти, явно е нещо като универсален крем. Моето мнение обаче, засега се основава само на прочетеното, още нямам опит с Nuxe. Съвсем скоро обаче ще имам. Ти с каква кожа си и на колко години?

Аз използвам Niravanesque за дневен и Etincelante за нощен.Със смесена кожа съм и ми понася добре, но не бих казала, че ефекта е поразителен- очаквах по-видим ефект, а честно казано кожата ми с нищо не се подобрила от както използвам Nuxe Rolling Eyes
Здравей!
Аз съм с мазна кожа и се чудех за Нирванеск-ти как го чувстваш на кожата си-оставя ли мазен филм след това,лъсва ли лицето? newsm78Аз пак ще взема тестер първо,но все пак питам?

# 263
magnolia99 ,мерси за споделеното.Ще се купува ексфолианта. Hug
Като ползваш маската непременно кажи как е.
И аз чакам да споделите за тоника?

# 264

Здравей!
Аз съм с мазна кожа и се чудех за Нирванеск-ти как го чувстваш на кожата си-оставя ли мазен филм след това,лъсва ли лицето? newsm78Аз пак ще взема тестер първо,но все пак питам?
Изобщо не е мазен,много лек и хидратиращ,само,че нещо не виждам ефект върху мимическите ми бръчки  newsm78  На 25 години съм,кой друг крем мога да пробвам ?

# 265
Не открих много информация във форума за шампоана на Nuxe Reve de miel , затова искам да ви питам пробвали ли сте го, доволни ли сте от него?
Amra, ето впечатленията ми от шампоана: 1. След измиването със шампоана косата няма нужда от балсам /моята е долу-горе нормална/ и успах дя а среша без никакви усилия. Стоеше една такава гладичка и хлъзгава, все едно, че съм сложила балсам. Това прави шампоанчето икономично, защото няма да има нужда да си купуваш балсам.
2. След  изсушаване със сешоар обаче, косата ми стана една такава малко сплескана с недостатъчен обем. Само да уточня, че моята е леко чуплива и аз я харесвам по-бухнала. Не зная дали е от шампоана, или от сешоара, но не бях доволна от начина, по който изглеждаше след измиването. Добре, че като ходя на работа ползвам стилизиращи продукти.
3. След употребата му косата се омазнява малко по-бързо от обичайното. Т.е. това наистина си е шампоан за честа употреба - нежен и щадящ. Аз обаче не обичам да си мия косата на три дни, така че май няма да повторя.
Аз искам да споделя, че колкото повече се мия с шампоана, толкова повече започва да ми харесва. Свикнах с идеята да си мия косата на 3-4 дни - не е излишно. То и без това, ако не е омазнена, то е поела достатъчно "аромати" от кухнята, кафето и т.н. А и като си е прясно измитичка, по друг начин изглежда  Wink. Сплескването явно при първото измиване явно е било от сешоара. В шампоана иначе си има съставки за блясък и кондициониране. Това коментира Софи от темата за добрата козметика. Абе, с две думи добър си шампоана. Както и всичките продукти на тази марка.

# 266
Изобщо не е мазен,много лек и хидратиращ,само,че нещо не виждам ефект върху мимическите ми бръчки  newsm78  На 25 години съм,кой друг крем мога да пробвам ?
Tristania, ти как се сдоби с тези мимически бръчки на тази крехка възраст? А Нирванеска е коментиран от специалистите-козметолози като много добър крем. Ето, виж сама. http://bgcosmetology.com/index.php?cat=144&lang=2
Да не би да си внушаваш, че имаш бръчки? Ти си още толкова млада.

# 267
Tristania, ти как се сдоби с тези мимически бръчки на тази крехка възраст? А Нирванеска е коментиран от специалистите-козметолози като много добър крем. Ето, виж сама. http://bgcosmetology.com/index.php?cat=144&lang=2

Ами имам две черти гадни около устата,особено като прекаля с хиленето,доста се забелязват,а и на шията имам две черти,не знам как са се получили,ама за тях май няма спасение  Tired А възрастта не е от най-крехките,Нирванеск ми е първият крем,уж е 25 +  Thinking

# 268
  • в Кошера

Ами имам две черти гадни около устата,особено като прекаля с хиленето,доста се забелязват,а и на шията имам две черти,не знам как са се получили,ама за тях май няма спасение  Tired А възрастта не е от най-крехките,Нирванеск ми е първият крем,уж е 25 +  Thinking

За съжаление точно тези нямат оправия  Confused Rolling Eyes
Имам позната, която е с прекрасна кожа, без никакви бръчици по лицето, НО шията й е с три дълбоки гънки...

# 269

За съжаление точно тези нямат оправия  Confused Rolling Eyes
Имам позната, която е с прекрасна кожа, без никакви бръчици по лицето, НО шията й е с три дълбоки гънки...
Е точно за това говоря,две дълбоки гънки,явно се свивам странно докато спя  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт