Юлски бебчета 2009 - Тема 11

• 19 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
таткото си играе,но Ема по принцип не плаче изобщо-все се хили и като нещо се разсърди малко веднага ми я подават на мен-може би е тов причината
Чочо Сан-аз в началото имах инцидент със свеки,но рязко пресякох всеки опит за налагане-важното е таткото да е на твоя страна изцяло
Най-после успях и нас да сложа в албума-3 месеца

# 241
Само отчасти,щото това бабе го е отгледало и в повечето случаи аз съм виновната  Cry, а тя е светицата  Cry
Със свекито,Бог да я прости,нямах проблеми  Peace

# 242
Момичета, имате ли идея от къде в София мога да купя това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/8593 столче за хранене ?

Надявам се като е по-високо Ру да седи в него. В шезлонга издържа най-много 10-15мин, а за люлка ми казаха, че нямало смисъл, били до 9кг, а той сега е 7500... то и шезлонгът е до тези кг Tired Искам малко свободни ръце... Joy

А сега видях, че има нова люлка на Фишър прайс до 11 кг... http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10073, а сега.... Crazy

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 13:02 от Mambina

# 243
чочо-сан 1 аз живея със свекито а тя е много по зле от твоя случай не си говорим от седмици вече и аз съм една малко при мен няма прошка ако нещо ме е обидила не мога да преглътна и сега тук е като бойно поле тя като си дойде тя прави опити де да се сдобрим ама аз не по добре така защото като се сдобрим и тя почва пак аз казвам не давай вода тя дава аз казвам не може с теб в парка тя тръгва да го взима и такива работи аз не съм виновна че тя се прибира в 8 а тогава е късно за разходки че малкия го къпем към 7 и половина и си ляга и чак сутринта.последното беше че съм задушавала детето с гърдата си и щяло да се задуши докато яде така че тропни с крак по добре сърдита отколкото да ти се качва на главата ще се сърди пък ще и мине

# 244
  • София
Mambs, Чико сигурно го има във фирмения магазин на Нишава.
Бобито, все се каня да те питам, в коя част на Мадрид живееш (в кой квартал)? Аз съм живяла там известно време.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 13:35 от Felicity.

# 245
чочо-сан 1 аз живея със свекито а тя е много по зле от твоя случай не си говорим от седмици вече и аз съм една малко при мен няма прошка ако нещо ме е обидила не мога да преглътна и сега тук е като бойно поле тя като си дойде тя прави опити де да се сдобрим ама аз не по добре така защото като се сдобрим и тя почва пак аз казвам не давай вода тя дава аз казвам не може с теб в парка тя тръгва да го взима и такива работи аз не съм виновна че тя се прибира в 8 а тогава е късно за разходки че малкия го къпем към 7 и половина и си ляга и чак сутринта.последното беше че съм задушавала детето с гърдата си и щяло да се задуши докато яде така че тропни с крак по добре сърдита отколкото да ти се качва на главата ще се сърди пък ще и мине

Забравих да спомена,че като вземат /тя или свекъра/ Йоан на разходка,ми го бръщат в 19.30ч.-точно когато трябва вече да къпя Дани.Съответно,като го вземат,аз съм ги помолила 5 пъти да ми го върнат в 19ч.,за да мога да го нахраня и изакам /детето не ака в дет.градина/преди къпането на Дани.Като е с тях,те не го събират с други деца /незнам защо  newsm78/,а детето си търси другарчета.
Уф,добре,че не живеем заедно,в 1 апартамент-иначе щях да изперкам  ooooh!

# 246
Ей, много е хубаво да имаш две бебета в къщи, е незнам ако са за постоянно дали така ще им се радвам, но сега ми е супер забавно. Не съм предполагала, че така ще ме радват децата. Наистина пълна къща, щастлива къща, голям купон е. Мама Ети се върна за малко и такъв театър им направихме. Сега излезе и съм самичка.
Мамбина, имат и друг магазин при семинарията, ако искаш кажи, ще ти обясня къде е. Мен ако ме питаш вземи столчето, че ще го ползваш по- дълго време, люлката е скъпа за ползване един месец, после само ще се чудиш къде да я прибираш.
О, айде номер едно се разрева Laughing.

# 247
Mambina това, а и други модели на Чико има в бейби-мола в Люлин. На нас ни подариха Polly 2 in 1 - много е добро.

# 248
  • София
Бобито незнам как се слага тази снимка в лентичката да не е към самата лентичка?
Мамбинка точто днес и аз си мислех, че ако е някак си по-нависоко да може да оглежда ще се зъдържа по-дълго в каквото там е сложена. Този шезлонг със столче който си показала е супер готин, а си го показала от любимия ми магазин Кикиморско царство. Почнах да пазарувам от него още като бременна. Запозната съм с целият му асортимент. Люлката която си показала е почти като нашата която е купена също от там просто е по-нов модел, видях, че е качена в магазина вчера и наистина е до 11 кг., а нашата е до 9кг., но като я купувах тази я показваха само като стока която ще получат. Аз съм много доволна от нашата, но понеже вече сме 9 кг. почти неиска да се люлее от тежестта. Laughing. Ако си вземеш тази люлка няма да съжаляваш Фишър прайс са много добри в тази част, казвам го от личен опит имам 3 техни артикула и от трите съм много доволна, люлка, въртележка за над легло и активна бебешка гимнастика. Много са помислени и съобразени с нуждите на децата за възрастта за която ги предлагат. А за това, че вече сте 7500 и ще можете малко време да я ползвате си преценявай и аз си поръчах кенгуро до 12 кг. (имаме 3 кг. мегдан) ама какво да правя, ръцете вече ми увиснаха до земята. Joy
Този магазин е онлайн регистрираш се поръчваш си донасят ти го на вратата и плащаш. Доставката е 7 лв. за пратки до 50 кг. какво ли не съм поръчвала никога не съм я надвишавала и са много коректни и точни. Ако те интересува нещо повече за поръчката пиши ми на лични. Спец съм.

# 249
Жани - не се притеснявай, че си клъцнала бебка. И на мен ми се случи веднъж, макар че го имах впредвид и уж много внимавах  Embarassed От тогава само с ножичка  Peace Става по-лесно и почни няма опасност от захващане на месце. За главичката - незнам, педката какво ти каза?
Мама Диди - Гербер са около 1,80-130 мл.

# 250
TANI80, много ти благодаря за съвета, ще купя ножичка, дано с нея съм по- ловка...    Confused
Педка каза, че главичката не била критерий, но накара сестрата 2 пъти да премери, а на мен колко ми трябва да се вкарам във филм  ooooh!
Ако знаете какви ми минават през главата....  Sad

# 251
  • София
Жани007 , не се притеснявай за тетанус, нокторезачката нали не е ръждясала.Иначе и аз ползвам ножичка, от тези бебешките с тъпо връхче, нашата е Чико, но мисля, че всичките са еднакви.За главичкаа - не знам, предполагам , че не е толкова голям проблем, веротно сте пораснали я на дължина , я на килограми.
Julsko bebe , оооо, ти тренираш вече за второ виждам аз  Laughing
Mambina , столчето за хранене  е супер полезна вещ, според моите наблюдения, нашето не помян каква марка е, че вече от колко години е на тавана, но отдолу е с колелца и някъде към 5 месец слагах Миахела вътре и с него обикаляхм апатрамента, има две позиции на гърба и като заспеше я пусках надолу, става като в люлка.Та освен за хранене много го ползвах да си разнасям бебето с мен из къщата, отпред връзвах на ластици всеки ден различни играчки(че почват да ги хвърлят на игра , да не падат на пода и после в устата), и много го ползвахме.Ако нещо вече не е във форма с удоволствие ще вземем ново.За люлките- не знам, щяхме да купуваме, но няма вече къде да слагаме всичко и се отказахме.
бобито, картинка под аватара може да си сложиш или от галерията на форума, или от кдето си намериш, само трябва да е качена някъде в нета , копираш си адреса и го запазваш.Ама не знам къде има картинки, аз моите все си ги правя.
Миласара, Лени, Медулка, вие направо ме съсипахте от смях с вашето КГБ  Joy

За Нестле, изцяло съм против марката, има мноооого  лоши мнения за различните им продукти.

# 252
EliG еми аз качвам ли качвам опитвам да си направя ама не става нещо ще пробвам пак а ако не успея аиде здраве да е
Julsko bebe май тренираш не за второ ми за две понататък  Joy
чочо-сан 1 аз затова не си го давам
Felicity. аз много много не познавам мадрид само мога да обесня че живея на алкала на спирка cuidad lineal кадето е алкала норте
пуснала съм на малкия детски песнички и така им се радва и гука и се смее адже имам чувството че опитва да имитира мелодиите
сега почна аз съм българче  newsm45 много искам да го науча на тази песен като порасне

# 253
Лени, ти облагороди картинката. На нас с Миласара изглежда ни се хулиганства още Embarassed Дай линк към туй КГБ да видим какъв му е "членския внос".

Ми аз нали съм си облагородителка принципно, мъжът ми все се шегува, че добре че съм била облагородила семейния генетичен фонд Simple Smile)))))))))))
Сега ще ги издиря бабките и ще пусна линт - ама верно са много готини, дори преди време ги четях, ама сега нямам време.

Хей ви го КГБ-то   Wink Wink Wink

Миласара, Лени, Медулка, вие направо ме съсипахте от смях с вашето КГБ  Joy

Ели - какъв смях бе това са сериозни работи! Ей на днес се срещнах с една съученичка, която роди на 19 - демек дъщеря и е вече на 23  Heart Eyes, та тя като ме видя с количката и в първия момент се позачуди какво да ми каже  Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green, бая и чегърташе харддиска, а на мен ми хем смешно хем накрая я съжалих и си признах. Flutter

Аууу Линет, как може точно там да надничаш - аз съм помолила да ми сложат постоянен бан за готварския, че иначе ще трябва да сменим и дивана и спалнята  Embarassed Rolling Eyes

Драга, ти сега като ти хареса с две  Wink Wink Wink Wink да не оплетеш конците - представи си да ги докараш и на една дата - иначе сега е момента за нова юлска поръчка  Whistling Whistling Flutter Flutter Mr. Green Mr. Green

Гледам, че сте писали за Бебемания и аз мисля дали да ида?
Всякак ще се изкуша да накупя разни неща, дето после половината ще ги раздам, знам се !!!
То господ си знае работата, добре че не ме прати в отбора с чорапогащниците, че тогава мъжът ми щеше да банкрутира  Mr. Green

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 15:50 от Lennyh

# 254
A4, пишеш за детската кухня. Не е ли рано за записване още? Да не е станало и там лудница, както за детските градини? Защото преди 7 години се отиваше месец по-рано (т.е. в 9тия месец), носеше се акта за раждане и бурканчета и това беше

Общи условия

Активация на акаунт