Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 790
  • 676
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас

честито! кажи сега, прилича ли ти на Моята Кралица или си е лично моя асоциация?

Бубс, в момента импулсивно ми се ще да ти отговоря – НЕ, но довечера ще ги сравня и ще кажа. Срам ме е да си призная и сега направо ще се сгромолясам в очите на парфюманките, но сигурно аз съм единствения човек, който не усеща виолетките в Кралицата  Embarassed – ноя сакат нос усеща само горчив бадем, дървесина и „някакви китки”, но те не са лилави. Кралицата ми е студена, а Ориенталското цвете ми е топло, тамяново-розово/да се чете „роза”/-цветно с лека ванилия, топло, но не сладко.

# 136
да, има виолетки, но аз също първите няколко пъти не ги усетих и дори сега не ги усещам добре всеки път  Wink
като ми се поискат хард ледени виолетки, избирам Жоли Мадам, не ги търся в Кралицата
ако не буквална прилика, поне по дух дали има прилика за някой друг, освен за мен  Thinking

# 137
Прилича ли Маруся на Будоар, момичета? Ако някой знае де.. newsm78

spoред мен не ,марусята ми беше отвратителен направо гаден  Rolling Eyes

# 138
Прилича ли Маруся на Будоар, момичета? Ако някой знае де.. newsm78
spoред мен не ,марусята ми беше отвратителен направо гаден  Rolling Eyes
Според мен също не си приличат въбоще.

# 139
къде сте мирисали Маруся? по едно време се бях запалила по идеята да пробвам някой от парфюмите на Зайцев или изобщо нещо на руски дизайнер

# 140
Аз съм я пробвала много отдавна и почти не си я спомням. В Блик има парфюми на руски дизайнери.

# 141
  • Бургас
А какви са ви спомените за Маруся – аз я помня като сладък, плътен задушлив аромат, а в другата тема казаха, че е свежа. Зачетох се леко във Фрагрантика – там никой не я описва/поне до където стигнах/ като тежка, аз пък имам такива спомени от нея и вътрешно се бунтувам, че не е в мен грешката. Та как е тя за вас: свежа, тежка, сладка, подправкова /и това като че го имашe/. Като интензитет аромата е като Пантерата на Картие и Класик на ЖПГ, това помня аз

# 142
А какви са ви спомените за Маруся – аз я помня като сладък, плътен задушлив аромат, а в другата тема казаха, че е свежа. Зачетох се леко във Фрагрантика – там никой не я описва/поне до където стигнах/ като тежка, аз пък имам такива спомени от нея и вътрешно се бунтувам, че не е в мен грешката. Та как е тя за вас: свежа, тежка, сладка, подправкова /и това като че го имашe/. Като интензитет аромата е като Пантерата на Картие и Класик на ЖПГ, това помня аз
Да и аз я помня така тежка, жежка. Grinning Mr. GreenСилно интензивна с ретро нотки и въобще не ми хареса като я подуших. Отвърнах нос и не съм се задълбочавала, а и наистина беше много отдавна. Тогава имах съвсем различен вкус, може би сега ще я възприема по друг начин, защото вече симпатизирам на тежки аромати. Wink

# 143
За неприятните парфюми се сетих за едно мое старо описание на Пинк шугър.

Цитат
Пробвах го и се разочаровах. Обичам сладки ванилови парфюми. Този е направо смешен за мен. Такава лепкава сладост, че ми мирише на олио чак. Не усещам нищо друго освен тази прекалена сладост и лепкавост. Блъска те в носа с агресия. Някак евтин аромат.

# 144
Благодаря ви за отговорите.  bouquet
Незнам какво точно искам и дали въобще искам нещо...май Маруся няма да е.
А този на Карон дали е интересен

# 145
  • Бургас
Натиа, а Кароните няма ли ги при вас  newsm78 Между другото Маруся я пробвах в Барселона /ти не живееше ли там/, но вече не помня дали е Ел корте или Сефора или .......... а иначе ми се струва, че точно в Сефора имаше Карон, но не съм сигурна

Маруся според мен никак не прилича на Бодуар, но иначе не бих казала, че е неприятен като аромат,всъщност само го отразих като сладък и плътен, но без да ме накара да се влюбя или да го намразя. Определено сега, като стана въпрос за него ми се ще да му бях обърнала повече внимание.

# 146
Точно в нашия град едва ли го има. Ел кортинглес и Сефора са в съседния по-голям... Tired

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 18:46 от natia

# 147
момичета,ако темата е все още КОИ ПАРФЮМ НЕ ХАРЕСВАМЕ аз казвам elle-YSL.Много ми се догажда от него

# 148
  • Boston, MA
Ева, големи и хубави парфюмерийни отдели има в Сакс и Нордстром ...

# 149
Намерих си NU edt. Имах NU edp и реших, че пак го искам, но съответно не го намирам. Каква е разликата между двата. Т.е. миришат почти еднакво, поне моят нос това установи, но нататък? Така мога да реша дали мога да заместя edp c edt.

Общи условия

Активация на акаунт