Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 671
  • 676
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, моля за описание на Lalique Le Parfum    bouquet

Lalique le parfum е топъл ориенталец с много ванилия. В началото има една по-интересна, зелено-тръпчива нотка, която не на всеки допада. В състава му има лавър, от който само предполагам, че може да е. После се развива много хубаво и остава топло-сладък до края, като тази нотка изчезва.
При всички случаи е нестандартен аромат и трябва да се тества, защото на много хора лавровата зеления не им понася. Peace

# 121
  • Варна
Да, Лалик-а е зимен парфюм. Много ванилия има в него, на мен ми прилича на Синема, но е по-плътен, по-дълбок. Ванилията в Синема е доста по-закачлива и игрива, докато тук е по-тежка някак си. На мен ми е много уютен когато е много студено, но не трябва да се прекалява, че докарва главоболие. Аз като го взех и реших да се пръсам с него за пръв път направих огромна грешка - напръсках се де що можах и влязох в колата. Идваше ми да скоча от колата в движение, да си сваля кожата само и само да не ми мирише толкова. Когато е в нормални количества е страхотен  Peace

# 122
Прилича ли Маруся на Будоар, момичета? Ако някой знае де.. newsm78

# 123
Голямо благодаря, момичета! Записах си и тръгвам на пазар.

# 124
Ева, можеш да пробваш и Бялото Пачули на Том Форд. Много странен аромат, но никога не знаеш от къде ще изкочи заека. Laughing

Марта, с най-голямо удоволствие. Hug  bouquet

Deli_s, аз също бих те посъветвала да пробваш този Лалик, има го навсякъде в по-големите парфюмерии. Прекалено ванилов и прекалено топъл. Mr. Green Не е за поръчка на сляпо.

# 125
  • Габрово
Благодаря ви за отговорите, момичета! Hug  bouquet
Денси, а като казваш "прекалено ванилов и прекалено топъл" - има ли нещо общо с L на Lolita Lempicka, защото тя ми е точно такава. След като улегне се разнася аромат на току-що изпечени курабийки Crazy
В Габрово няма "по-голяма" парфюмерия #Cussing out - истински ужас за парфюмно-зависимите като мен #SillyДобре, че сте вие Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 13:59 от Deli_s

# 126
За мен Лолитата е по-добра, защото ванилията там е много мека и изчистена. Нямо горчиви и примеси,които да разсейват. Grinning Наистина Л го свързвам със зима и с уют, с коледни сладки.

# 127
  • Бургас
Дами, от днес си имам Ориенталското цвете на Кензо – много ми е хубаво, размазвам се просто, тамян и разкошотия. Благодаря на Венуш че ме запозна с него и на Зори, че ми сбъдна един блян.

# 128
Дами, от днес си имам Ориенталското цвете на Кензо – много ми е хубаво, размазвам се просто, тамян и разкошотия. Благодаря на Венуш че ме запозна с него и на Зори, че ми сбъдна един блян.

честито! кажи сега, прилича ли ти на Моята Кралица или си е лично моя асоциация?

днес съм с Делисес пп - няма такъв кеф! направо се размазвам и аз /ga_aMa_He, трябва да обявим състезание за надразмазване  hahaha /

момичета, кафявата Омния намира ли се по парфюмериите? около нас уж има това-онова, но все не я намирам, а Венуш преди малко ми напомни за нея  Grinning ; няколко пъти са ми казвали, че ще ми хареса, а пирамидата е просто прелест: подправки, дървеса, шоколади, на практика няма цветя, плодове и зеленчуци - наистина трябва да е ужасно моя  Blush

# 129

честито! кажи сега, прилича ли ти на Моята Кралица или си е лично моя асоциация?

днес съм с Делисес пп - няма такъв кеф! направо се размазвам и аз /ga_aMa_He, трябва да обявим състезание за надразмазване  hahaha /

момичета, кафявата Омния намира ли се по парфюмериите? около нас уж има това-онова, но все не я намирам, а Венуш преди малко ми напомни за нея  Grinning ; няколко пъти са ми казвали, че ще ми хареса, а пирамидата е просто прелест: подправки, дървеса, шоколади, на практика няма цветя, плодове и зеленчуци - наистина трябва да е ужасно моя  Blush
Честит и от мен. Hug
Размазването с Делис е ПП за мене е сигурно. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes С Цветето за съжаление -не, става ми лошо от него.
Аз също не съм я виждала отдавна тази Омния.

# 130
много ми е неудобно, но мога ли да помоля някого за пробичка  Embarassed

# 131
Аз го нямам, иначе с удоволствие. Hug

# 132
Аз го нямам, иначе с удоволствие. Hug

аз не съм го срещала в гардероб на някоя от по-близките ми съфорумки, иначе щях да я тормозя направо на лични   hahaha
Денс,   bouquet
знам, че е спрян, което засилва любопитството ми  Blush

# 133
Анойче, кафявата Омния я има в Импулсив на Витошка със сигурност.
Не е някаква рядкост, трябва да се намира и на други места.

На мен ми е много симпатична, макар че ако чакаш някакви разтърсващи подправки, по-добре недей. Направена е да се харесва лесно и да няма ядрени елементи. И изчезва много бързо при мен.  Cry
Ама хич никой не познавам, който да я има. Thinking

# 134
явно ще се наложи да се разходя из София; жалко, че в Младост не я намирам в магазин, в който да съм убедена, че няма ментета и да я има

Общи условия

Активация на акаунт