Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 662
  • 676
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Само, ако знаете колко лошо работи моята химия с Allure Sensuelle! ooooh!
Толкова исках това да е парфюма Tired а то... гадост! Cry

аз пък вчера съвсем случайно /не знаех че ще се разрази такава еуфория около Алюр Сенсуел/ при среща с приятелка тествах Алюр едт. Влюбих се. Много, много ми хареса и безпардонно изрита всички от уиш-листа в листа с чакащите. Този ще е първия /следващ/ аромат, който ще имам. Сега обаче съм в чуденка едт или едп.  newsm78 Пробвах тоалетната вода, първо нея харесах, но днес на блотер пръснах и от двата, началото ми се струва малко различно, но от блотер е трудно да се прецени. Моля който ги познава да ми каже освен в концентрацията има ли и друга разлика в аромата /това че едп е по-плътен и без проба е ясно, но е блотера го доказа, други обаче разлики дали има  Embarassed/ И тъй като обичам малки флакончета едп е идеален - има си 35 мл разфасовка, а най-малката на тоалетната вода е 50

# 106
Ето, това е моята тема..

И аз като Бижу не харесвам почти нищо от предлаганите парфюми - какво не харесвам, направо ми прилошава.
Няма смисъл да изреждам какво не харесвам, защото са стотици.

По-скоро ще кажа какво ми допада като аромат и много, много моля за препоръки какво друго би ми харесало, защото вече съм в черния лист на Сефора. Тествам, хвърлям и си тръгвам.  Embarassed

Харесвам само и единствено Premiere Jour (Nina Ricci), Eclat D'aprege (Lanvin) и Incanto Charms (Ferragamo).

Pure Poison стои на мен като спирт, от My Insolence се задушавам и ми прилошава, всичко на Шанел направо ме удря в главата.

Моля за помощ, не се шегувам.
Бих ти препоръчала да пробваш Дейзи ЕДТ или ЕДП на Марк Джейкъбс. Виждам че харесваш леки, ефирни, но с характер аромати и този мисля че ще ти допадне.
Light Blue D&G има прилика с Eclat D'aprege. За него какво ще кажеш?

# 107
  • Варна
Ева, може би и новата Идилия на Герлен ще харесаш http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Idylle-6341.html

# 108
Имах Дейзи-то и го подарих на майка ми, защото започна да ми сладнее много.

Благодаря ви за препоръките. Лайт Блу ми мирише на имитация на парфюм, не знам защо.
Дано никого не засягам.. Другият проблем е, че леките аромати, които харесвам не се задържат и 15 мин върху кожата ми, а тежките ми стоят по цял ден. Crossing Arms

# 109
Момичета, кажете ми ЕДТ и ЕДП на Samsara много ли се различават, защото не помня от кое съм пръснала на блотера Blush А днес, след 4 дни, вече ухае прекрасно. Началото и обаче ме стресна...

И някой дали знае доставката от тук www.perfumeportal.co.uk/ безплатна ли е или не? Ако не е, колко е до Б-я?

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 23:27 от Бижy

# 110
Аз ползвах ЕДП на Алюър С, но не си спомням добре ЕДТ версията. Мисля, че беше малко по-остър.

Ева, добре дошла в темата!  И аз харесвам малко от тези в Сефора.  Ще трябва да излезеш от тая "зона" буквално и преносно. Пробвала ли си Аник Гутал?  Те са сравнително лесни за намиране, но не винаги лесни за харесване.

The Different Company? (Те имат интересни аромати; всички са много модерни композиции, но някои с "настроение" на ретро.)  

Ако обичаш свежи аромати, пробвай Amouage Reflection Woman, който е много свеж, зелено-магнолиев и кремов. Том Форд Чампака Абсолут е донякъде подобен на Рифлекшън, но по-евтин.  

Джейн Ормонд  Woman e с класически вкус и много приятен зелено-дървесен.  

Пробвай още и Джо Малоун--одеколони са, но някои са оригинални. Лесни са за намиране, което винаги е предимство!

И непременно пробвай Л'Артизан!! Те имат толкова много парфюмни семейства, че все нещо ще ти хареса. Това е само за начало Simple Smile  Сигурна съм, че другите парфюмни дами имат още много предложения.

# 111
Момичета, кажете ми ЕДТ и ЕДП на Samsara много ли се различават, защото не помня от кое съм пръснала на блотера Blush А днес, след 4 дни, вече ухае прекрасно. Началото и обаче ме стресна...

И някой дали знае доставката от тук www.perfumeportal.co.uk/ безплатна ли е или не? Ако не е, колко е до Б-я?

Бижу, регистрирах се в сайта, сложих една Самсара 30мл. и ми дава шипинг 4.42 паунда  Peace

# 112
  • Sofia

Имам и двата варианта - разликата е минимална, но в полза на едп при мен. По-остър и дървесен е, с повече характер. Едт е по-благ  и сладък. Но това са нюанси, трябва да ги тестваш едновременно, за да усетиш.

# 113

Благодаря ви за препоръките. Лайт Блу ми мирише на имитация на парфюм, не знам защо.
Дано никого не засягам.. Другият проблем е, че леките аромати, които харесвам не се задържат и 15 мин върху кожата ми, а тежките ми стоят по цял ден. Crossing Arms

пробвай Boss - Femme  Peace

# 114
  • на терасата
Ева, пробвала ли си V Ete на Valentino? Ползвах го лятото, много ефирен аромат.

# 115

пробвай Boss - Femme  Peace

Eва, пробвай всички Омнии на Булгари без кафявата, Ноа на Кашарел, Young Sexy Lovely на YSL, Escada 2005, Dupont Blanc, Donna Karan DKNY Be delicious - зелената топка.
Доколкото разбирам искаш нещо леко и свежо, но трайно върху теб. Аз имам Dupont Blanc ЕDP и въпреки че е много лек, е супер траен. Peace  bouquet

Пикси ти е дала страхотна идея да опиташ нещо извън стандартните аромати. Но все пак предложените от нея трудно се намират.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 14:56 от Анонимен

# 116
  • Габрово
Момичета, моля за описание на Lalique Le Parfum    bouquet

# 117
  • София
Днес съм облечена в черно и за цветен акцент - Аква ди Парма Магнолия.Купих го стремително след десет минути носене(разбирайте - не стигнах до офиса дори,направих обратен завой към магазина).
Тогава беше топло и се развиваше чудесно,но истината е,че днес при тези ниски температури е несравнимо по-красив.

# 118
Днес съм облечена в черно и за цветен акцент - Аква ди Парма Магнолия.Купих го стремително след десет минути носене(разбирайте - не стигнах до офиса дори,направих обратен завой към магазина).
Тогава беше топло и се развиваше чудесно,но истината е,че днес при тези ниски температури е несравнимо по-красив.
Страшна си. Hug  bouquet Трябва да го пробвам пак в студено. В топлото ми хареса, но предпочетох Ириса. Искам да го видя сега.

# 119
  • София
densi, може да се видим другата седмица и без това съм ти длъжница за тестване.

Lalique Le Parfum е много хубав за студено време.В зимните месеци ми носи топлина и спокойствие,ухание на ванилия.Сливам се с него и  не ме провокира.
Повече за него - от специалистите Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт