Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 635
  • 676
  •   1
Отговори
# 90
този консултант да не чете темата Simple Smile

# 91
Да взема и аз да се включа с неприятните за мен аромати. Страшна мигрена обаче ми докарва  Не съм много фен и на парфюмите с алдехиди (пак поради пусти мигренни причини), въпреки че някои са ми доста любими (например Мадам Роша). Трудно понасям и Ангела на ТМ, въпреки че съм решила да го помъча и да видя дали няма да се заобичаме в крайна сметка  Laughing

Лалик, мигренозните парфюми на мен са ми друга тема. Тях ги харесвам, но не нося, поради тази причина. Явно при теб нещата се преплитат.
Например 24 Faubourg и Poeme не са ми неприятни. Първият дори доста харесвам. Обачеее.......душене и зверско главоболие ми докарват. А преди това не вярвах, че парфюм може да причини главоболие. Струваше ми се превземка това твърдение.

Сегааа, да ви докладвам какво разбрах. На обяд ходих до L'Occitane на Витошка. Освен, че си фъснах Labdanum EDP и много го харесах, мернах един много хубав аромат за дома - чиста зелена смокиня. Разговорихме се с консултанта по темата и той каза, че до края на годината ще отварят бутик със селективи на Диптик и Л'артизан, и на други разни фирми. Спомена Акуа ди парма също. Дала съм му телефон да звънне като са готови.
Каза ми, че щом имам Philosykos съм ценителка. Embarassed Умрях от срам.
Обичам теееееееееееееее! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Каква новина ни донесе чудна!

Мен също ме боли глава и то много силно от парфюми. Например от така красивия Шариол. Клое ЕДП ме хваща за гърлото и ме задушава. Същото важи и за Меджик Еликсир. Не го понасям.

# 92
  • Sofia
 venush , що се червиш, хубавец ли беше?  Flutter

# 93
  • София
Ако venush се черви заради хубавеца,само искам да отбележа,че е приятел на Том Форд  Simple Smile.Познава много добре парфюмите- преди  години работеше в БЗ.Почитател на Аква ди  Парма.И аз обичам много да си говоря с него.Приятен събеседник на тема парфюми.

# 94
Не бе хора, не е мой тип. Хич даже. Но действително разбира от парфюми и е приятно да си бъбриш с него. Пък и къв ценител съм аз.... Изтрих си тази част от поста, за да не ме бъзикате. Blush Crossing Arms

Марта, интересно инфо.  bouquet Карен ме изпревари с коментара.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 15:27 от Анонимен

# 95
  • Sofia
Ако venush се черви заради хубавеца,само искам да отбележа,че е приятел на Том Форд  Simple Smile.Познава много добре парфюмите- преди  години работеше в БЗ.Почитател на Аква ди  Парма.И аз обичам много да си говоря с него.Приятен събеседник на тема парфюми.

Това в розово да го разбираме, че е на левия бряг ли?  Confused

# 96
Ангел и демон води класацията, просто ме захлупва, толкова ми е неприятен.
По едно време не понасях Соар де лун, сега вече не е така,но все още не бих го носила.
Пюр пойзън не е за мен, не бих го носила.
Дона Карън голд оприличавам на Синтия Роули на Ейвън. Бели китки в изобилие, от които ме боли глава. От Жасмин ноар на Булгари също.

# 97
  • София
Уи  Simple Smile

# 98

Това в розово да го разбираме, че е на левия бряг ли?  Confused
Аз пък помислих че вярно му е приятел. Laughing Трябва да намина да си поговорим с този хубавец за парфюми.

# 99
  • Варна

Сегааа, да ви докладвам какво разбрах. На обяд ходих до L'Occitane на Витошка. Освен, че си фъснах Labdanum EDP и много го харесах, мернах един много хубав аромат за дома - чиста зелена смокиня. Разговорихме се с консултанта по темата и той каза, че до края на годината ще отварят бутик със селективи на Диптик и Л'артизан, и на други разни фирми. Спомена Акуа ди парма също. Дала съм му телефон да звънне като са готови.

Ето това истински ме развълнува!

А не, никакви боеве не предвиждам, нали се разбрахме, че това са просто парфюми. То ако беше така да си пренасяме нехаресването на парфюми върху отношенията, до сега с Калоянис да се бяхме изтрепали  hahaha, толкова различни са ни вкусовете. Задоволяваме се с това аз на наплюя нейните, тя - моите и толкова. Или пък Джулка 100 пъти да ме беше насмотала дето и хуля любимия Кабошар. Аз пък изобщо не се трогвам кой не ми харесва парфюмите, виж като ги харесва ми е приятно  Sunglasses Ама то е защото съм твърде дебелокожа, че да си слагам на акъл подобни неща.

# 100
Неприятни парфюми - много, не понасям зелении, алдехиди и цитруси Crossing Arms
Но до откровен ужас са ме докарвали тези:
Кnowing - Estee Lauder
DKNY - Donna Karan
Simply - Clinique
И не съм ги усещала и върху друг да се държат по-прилично - все кошмар Sick

# 101
Но.....най-най-най-най отвратителния за мен е COOL WATER на Давидофф. Още от ученическите ми години, и може и защото беше залято с разни имитации на Галерия и т.н. и просто като го усетя и получавам стомашни спазми  Sick Sick Sick

И моите чувства са същите.

Иначе обикновено само една нотка в парфюма ме дразни и поради подобни дреболии се отказвам от парфюмите.

Досега не мога да се сетя категорично да съм намразила и завинаги отхвърлила нещо като смърдящо на кенеф, препикано, насрано, потно и пр.  Crazy

# 102
  • Boston, MA
Джуси кутюр - ненавист изпитвам към този парфюм. Вкиснали плодове, джибри, гнилоч. Два пъти го купувах, и двата пъти го експедирах моментално.

Един мой голям любимец масово се спряга за неприятен - Елексир де мервей. Но аз съм от щастливките, на които седи добре, даже прекрасно  Flutter Нито борчета, нито преперати за фурна. Портокаловите кори леко усещам, а смолата в него е приказна. Но само в голям студ. В топло и аз го мразя.

Днес го разхождам Simple Smile.
Три от моите любими са много мразени, заключавам - Knowing, Aromatics Elixir, Cabochard... More for me, както се казва  Mr. Green

И аз помислих, че човекът е наистина приятел на Мр. Форд и ви завидях.  Laughing

# 103
Ето, това е моята тема..

И аз като Бижу не харесвам почти нищо от предлаганите парфюми - какво не харесвам, направо ми прилошава.
Няма смисъл да изреждам какво не харесвам, защото са стотици.

По-скоро ще кажа какво ми допада като аромат и много, много моля за препоръки какво друго би ми харесало, защото вече съм в черния лист на Сефора. Тествам, хвърлям и си тръгвам.  Embarassed

Харесвам само и единствено Premiere Jour (Nina Ricci), Eclat D'aprege (Lanvin) и Incanto Charms (Ferragamo).

Pure Poison стои на мен като спирт, от My Insolence се задушавам и ми прилошава, всичко на Шанел направо ме удря в главата.

Моля за помощ, не се шегувам.

# 104
Само, ако знаете колко лошо работи моята химия с Allure Sensuelle! ooooh!
Толкова исках това да е парфюма Tired а то... гадост! Cry

Ето, това е моята тема...
........................
Моля за помощ, не се шегувам.
Всъщност, е моята! Blush Joy
Няма помощ, Евичке!  Tired Виж какво написах последно! И това е за богинята на ароматите и модата... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт