Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 869
  • 676
  •   1
Отговори
# 315

алдехидите не е задължително да водят до усещане за бабичковост в даден парфюм Simple Smile

точно - тук са друг вид, който не ме дразни явно  Mr. Green мен само бабешките ме морят много  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 316
  • някъде под слънцето...
Галиано не ми прилича на друг, поне от тези които аз съм тествала.Има много сладка пудра в него,но е плътен,опушен,  силен, натрапчив.За жени които обичат парфюма да влиза в стаята преди тях  Mr. Green
Подкрепям абсолютно. Hug Това е невероятен парфюм, но много труден за носене. Капризен, претенциозен, трябва да ти отива и да смееш да го носиш. Има доста тамян в него и също алдехиди. Въобще на едно място са събрани всички трудни съставки, но се е получило чудо. Heart Eyes

аз не го усещам Галиано така - съгласна съм, че е капризен и претенциозен, плътен и натрапчив, но за подчертаното - не  Laughing
може пък да ме е избрал и харесал, макар че по принцип не е мой тип парфюм
алдехидите за мен са малко, усещам виолетки и невероятен микс от цветя, чуден е наистина и много траен

и аз точно така го усетих на пръв поглед - не е мой тип, но ми хареса и не ме подразни, дори много цветен и хубав ми се стори, а от алдехиди и тамян и намек не усетих. А те 2-те съставки за мен са крайно непоносими, но пък може и само така да си мисля  Mr. Green особено за алдехидите, които са толкова различни в различните парфюми. Тук нищо бабешко-алдехидно не намерих  newsm78
Колко сме различни
При мен цитрусите много  бързо преминаха в цветя и скро след това остана само тамяна....Алдехиди не усетих.... newsm78..
На моята кожа не беШе траен.....
За мен приятен и  лек но само толкова....(моя нос е малко сбъркан... Embarassed,  )

# 317
алдехидите не ги усещам силно, но все пак са там, като подчертаване, а не като водеща нотка /за мен/

алдехидите не е задължително да водят до усещане за бабичковост в даден парфюм Simple Smile
Точно така ги усещам и аз алдехидите в Галианото, като подчертаване разкошността на другите съставки. Много го обичам този парфюм и той ме харесва, стой ми и го нося много. Накрая обаче и при мен остава само тамян и трайността му е над 20 часа, като тамяна се проточва наистина дълго и не си отива. Не мога и да сменя парфюма. За него мога да кажа само много добри думи. За мен най-доброто което съм подушвала тази година. Няма друг който така да ми взе акъла и да го купих толкова скоропостижно.

# 318
  • някъде под слънцето...
densi
направо ти завиждам...
мен не ме заобичаха, нито Орхидеята, нито Галиано.. орхидеята след 5 или 6 часа заминава, а Галиано   си отиде след не повече от 3 или 4 часа... това тотално ме отказа от покупката.... иначе на мен ми допадна тамяна.....
Ех.... старост нерадост  Cry

# 319
момичета, ние масово плюем /под 'ние' разбивайте масовата съвременна потребителка/ класики като Шанел 5 и Арпеж /и куп други, разбира се/ като бабешки и ретро, непоносими и гадни, гнусни и старовремски ... , но как ли ще говорят внучките ни за нас? "леле, тая моя баба продължава да се  пръска с оная гняс Галиано, ама толкова е гаден, не мога да разбера как едно време т'ва са го наричали парфюм! като влезе в стаята и хлебарките измират в кратка, но особено мъчителна агония! не мога да допусна дори, че едно време са си лягали с мъже, как са ги търпели?!? ..."

# 320
# 321

не се смей, това е положението  Joy

# 322
Та с какво да се пръсна, ако завъдя хлебарки?  hahaha  newsm78 Много ме развесели!

# 323
с някоя класика, разбира се  Laughing
днешните хлебарки мрът най-много от Шанел 5, след 50 години - вероятно от Галиано  hahaha

# 324
  • някъде под слънцето...
момичета, ние масово плюем /под 'ние' разбивайте масовата съвременна потребителка/ класики като Шанел 5 и Арпеж /и куп други, разбира се/ като бабешки и ретро, непоносими и гадни, гнусни и старовремски ... , но как ли ще говорят внучките ни за нас? "леле, тая моя баба продължава да се  пръска с оная гняс Галиано, ама толкова е гаден, не мога да разбера как едно време т'ва са го наричали парфюм! като влезе в стаята и хлебарките измират в кратка, но особено мъчителна агония! не мога да допусна дори, че едно време са си лягали с мъже, как са ги търпели?!? ..."
О..о аз съм върл фен на бабеШките аромати...Една  позната , искаШе да пробва  един парфюм от "моите",  след като видя тоалетката реШи да пробва всички... накрая ме погледна малко особено и ми каза че имам странни парфюми Confused, попитах я бабеШки ли?, тя се усмихна многозначително  и не ми отговори...
А дъЩеря ми, като усети че се парфюмирам, бръчи нос и ми казва че  мириШе лоШо, заЩото му е изтекъл срока hahaha Joy Joy Joy

# 325
 smile3518 нищо хлебаротрепаческо си нямааам  newsm45

# 326
с някоя класика, разбира се  Laughing
днешните хлебарки мрът най-много от Шанел 5, след 50 години - вероятно от Галиано  hahaha
Аз се чудя защо нямам хлебарки в нас пу-пу, а то било заради това, че ги моря с Шанел №5. Mr. Green
Да Галианото е достоен наследник за оплюване. Той и сега много отрицателни мнения и позиви събира, какво остава след години като стане класика, защото аз съм сигурна че ще стане.

sl, на мен парфюми ми траят много по принцип, може би защото не ми е суха кожата.

# 327
smile3518 нищо хлебаротрепаческо си нямааам  newsm45
Значи трябва според мен да бързаш да наваксаш! Mr. Green Laughing

Момичета ще пишете ли писма на Дядо Коледа и ще включите ли там парфюм или може би повече от един?

# 328
  • някъде под слънцето...

sl, на мен парфюми ми траят много по принцип, може би защото не ми е суха кожата.
за това завиждам(в добрия смисъл на думата)
макар че пробвах твоя съвет за  боди лосион преди парфюма не можах да постигна желаната трайност....
При мен  или има химия и оставаме с определен аромат години наред или  се разминаваме завинаги....

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 19:45 от sl

# 329
Охо, писмо до Дядо Коледа  Heart Eyes
Тъй като рождения ми ден е преди Коледа, предполагам тогава ще си получа парфюмния подарък ,
" моят " Дядо Коледа отсега се е заел  Party
Аз нищо бабешко не намирам  в Шанел 5, сигурно защото имам сантиментални отношения с него,
изпръсках преди години една 50 -ца / само за специални поводи  Embarassed /, после ми подариха още една, от която имам малко на дъното и си я пазя / за хлебарките  Mr. Green /
Вчера и днес съм с Орхидеята, не я бях носила отдавна , усещам , че посягам към нея , когато имам нужда да се чувствам силна и предпазена / от лоши очи / носове   Laughing
По отношение на трайността - моята кожа е суха, но се усеща и на следващия ден , затова само я подновявам

Общи условия

Активация на акаунт