Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 789
  • 676
  •   1
Отговори
# 360
fata_morgana, densi а на мен хич не ми мирише на CHто, ама утре ще отида да проверя на какво точно. ))))

# 361
Ричи Ричи на мен ми напомни и на Нина, душнах го само от шишето де. Нещо в ЦУМ се бяха лепнали за нас и тествахме с мъжа ми няколко неща и почнаха да гледат сърдито Rolling Eyes

В събота ще ходя до БЗ за подарък на майка ми, решила съм Алюр ЕДП или Алюр сеншуъл, него не го познавам добре, та ще тествам и на място ще решавам. Чудех се и за №5 О премиер, но предпочитам май нещо по-за всеки ден да и взема, я се изкажете и вие Hug
Намислила съм Линстант, Линстант меджик или Линстант меджик елексир да ги тествам обстойно и да взема един за мен Laughing нещо Герленски ми се прииска Laughing Много пъти са обсъждани, но ако имате желание кажете нещо и за тях, най-общо Hug

# 362
АлиенТа, о, аз съм твърдо за Allure Sensuelle. )))
За Герлените, аз съм пас.....докарват ми главоболие....а иначе са хубави аромати. )

# 363
Тъкмо по темата да се включа с въпрос... Embarassed В БЗ пръсках от Герленско Л'инстант, обаче кутията не е със златистия кант, а е с розовеещ. Може ли да ми помогнете да го открия някъде из сайтовете онлайн, защото се оплетох вече...

# 364
  • виртуално
Тъкмо по темата да се включа с въпрос... Embarassed В БЗ пръсках от Герленско Л'инстант, обаче кутията не е със златистия кант, а е с розовеещ. Може ли да ми помогнете да го открия някъде из сайтовете онлайн, защото се оплетох вече...
със златния кант е EDP
с розовия е EDT

# 365
А разлика има ли между ЕДТ и ЕДП ? а Линстант меджик има ли ЕДТ и ЕДП?

# 366
Мноооого благодаряяя... Hug
За мен разлика има, бях решила, че са различни парфюми, а и не съм много "специалист"...
Мерсиии  Wink

# 367
Новата Нина Ричи излязла ли е вече?

# 368
Мелиса, неделя я гледах в ЦУМ.

# 369
А разлика има ли между ЕДТ и ЕДП ? а Линстант меджик има ли ЕДТ и ЕДП?

Да, има чувствителна разлика според мен между ЕДТ И ЕДП, не купувай на сляпо, най-добре тествай на място .
L'Instant  е във варианти Екстакт (чист парфюм), ЕДП, ЕДТ,  а L'Instant Magic се предлага като Екстракт, Еликсир и ЕДП.

# 370
Новата Нина Ричи излязла ли е вече?

Щом при нас в загубеният Плевен я има, в София със сигурност. )
Днес я видях и пробвах....ама нищо особено. )

# 371
  • някъде под слънцето...
моля за малко инфо  феите, които притежават това
http://www.fragrantica.com/perfume/Oleg-Cassini/Cassini-3970.html
как го усеЩат
благодаря предварително
  bouquet  bouquet  bouquet

# 372

В събота ще ходя до БЗ за подарък на майка ми, решила съм Алюр ЕДП или Алюр сеншуъл, него не го познавам добре, та ще тествам и на място ще решавам. Чудех се и за №5 О премиер, но предпочитам май нещо по-за всеки ден да и взема, я се изкажете и вие Hug

За всеки ден, аз бих предпочела О Премиер или оригиналния Алюър, зависи от предпочитанията на майката ти. Моят личен избор би бил за О Премиер--достатъчно е изискан, но е доста неутрален, и става за почти всяка ситуация, с изключение на спортни. Алюър Сеншуъл обича да се провъзгласява по-гръмогласно. Красив е, но по друг начин.

Пробвах вчера бегло новите от Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire.  За мене поне най-много се открои Orchidée Vanille--малко топъл и кремов, по-плътен от другите.   Bois d'Iris може да се хареса на почитателите на Ирис.  Van Cleef & Arpels просто не са моя марка явно.

П.П. Червеният фон постоянен ли е?

# 373
Благодаря ви за отзивите момичета Hug
Труден ще е изборът, остават Алюр ЕДП и №5 О премиер, познавам ги и двата, харесвам ги и двата, а и тя ще ги хареса, с еднакъв вкус сме за парфюми. Имам време до събота. В краен случай единия ще  е сега, другия за Коледа или 8ми март Laughing

Pixie постоянен е Tired надявам се да не са платили задълго, по едно време беше май кафяв, още по отврат

# 374
моля за малко инфо  феите, които притежават това
http://www.fragrantica.com/perfume/Oleg-Cassini/Cassini-3970.html
как го усеЩат
благодаря предварително
  bouquet  bouquet  bouquet
Аз го пробвах наскоро. Не мога да ти кажа обаче нищо добро. Много силен, отначалото сладък, много ретро аромат. Блъскан с съставки, които за мен се бият помежду си. Не ми е хармоничен. Прави шлейф и е накъртващо плътен. Много силно тамянен също. Но най-вече супер ретро и едва го изтраях на ръката си да му проследя развитие някакво.

Общи условия

Активация на акаунт