Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 849
  • 676
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
На Клое интенс версията не ми хареса. Изчистена от от онази тръпчива свежа нотка, заради която изобщо харесвам парфюма. Нещо неопределно, блудкаво и без характер , не знам защо са го кръстили интенс.

# 346
С нетърпение очаквам новата серия на Ла Прери. Четох невероятни отзиви.

загледах ги във Фрагрантика - и трите звучат много 'мои'  ooooh!
Да и аз съм леко изплашена от това че ги чувствам близки. Дано не е така. Mr. Green

Хипноуз обожавам просто, но само в варианта Еликсир. ЕДП обичам, другите вариации са ми слаби.

За Бомбата не мога никак да се съглася. Grinning За мен най-секси аромата. Страстен и безумно готин на моята кожа. Това е всъщност най-голямата ми парфюмна грешка. Първоначално го поотрекох за мен, нооооо в един момент се усетих и сега сме щастливи двамата. Mr. Green Мъжа ми го обожава. Heart Eyes

# 347
densi,   какви хубави думи за тая Бомба, описваш я така, сякаш е сред ароматите, който ти лежи най-добре  Simple Smile Чудя се има ли разлика между класическата, Екстрийм и Екстрийм Спаркъл, освен в екстериора на бутилчетата? Определя ли се като всесезонна?
Ох, това Chloe и аз не можах да го харесам в ни една от разновидностите му...цената му и за мен е загадка...

# 348
  • Бургас

За Бомбата не мога никак да се съглася. Grinning За мен най-секси аромата. Страстен и безумно готин на моята кожа. Това е всъщност най-голямата ми парфюмна грешка. Първоначално го поотрекох за мен, нооооо в един момент се усетих и сега сме щастливи двамата. Mr. Green Мъжа ми го обожава. Heart Eyes
моят съпруг също го харесва много. Според мен трябва да се даде още един шанс на "бомбата" /дори няколко, ако е необходимо - аз я харесах след n-ти на брой тест от виалче/ Истински красива се разви тя за мен през лятото. Зимата "замръзва" до захаросана сладост, но лятото ...   Heart Eyes създаде една прекрасна цветно-сладка аура, беше невероятна, лъстива, гореща, а не празноглаво-момичешка предвид сладостта си.

# 349

моят съпруг също го харесва много. Според мен трябва да се даде още един шанс на "бомбата" /дори няколко, ако е необходимо - аз я харесах след n-ти на брой тест от виалче/ Истински красива се разви тя за мен през лятото. Зимата "замръзва" до захаросана сладост, но лятото ...   Heart Eyes създаде една прекрасна цветно-сладка аура, беше невероятна, лъстива, гореща, а не празноглаво-момичешка предвид сладостта си.
Точно така аз я харесах пролетта. Трябва да се тества много пъти наистина. Много хубаво си го написала. Hug

# 350
  • Бургас
Клое и аз не харесах /първото, другите дори не пожелах да пробвам/. При мен също силно изби розата от бг-мускалче. Аз харесвам роза, но маслена и сладка, каквато усещам помирисана от цвят, но българската роза ми е спиртна и остра. Днес съм с Вери ирезистабъл сеншуъл и там розите са прекрасни, много го обичам този аромат  Heart Eyes

# 351
О, имах Сеншуъл преди година, купих го посред зима и ясно си спомням колко красиво се развиваше в студените дни. В съзнанието ми е останал спомен за сладки тъмни и лъстиви  рози, примесени с пачули, носих го през целия сезон с удоволствие. Между другото това е един от малкото парфюми на Живанши, които харесвам.

# 352
момичета, колко често сутрин бъркате при избора на парфюм? преди си мислех, че едва ли не съм безгрешна в избора си за това, кое ще бъде най-подходящо съответния ден за мен, но все по-често се улавям, че си казвам нещо от типа "напръсках се с  Ковет, но май беше по-добре да избера Абсолю"

# 353
Обикновено уцелвам. Според кефа налитам на нещо определено, тоест от настроението ми зависи, не от времето.

# 354
  • Sofia
След като вече съм избрала, не разсъжавам дали съм сбъркала, не е важно (за парфюмите).

# 355
  • Бургас
поставям се пред свършен факт  Laughing В понеделник донасям със себе си в офиса 1,2,3 аромата и ги ползвам през седмицата в петък си отиват у дома /а понякога не/ и така, нямам много време да разсъждавам и да избирам кое да е и дали да не е другото/

Рано сутрин не понасям никакви миризми, направо ми горчи на гърлото от тях, пръскам се едва след 10 часа  Rolling Eyes

# 356
  • Варна
Старият Кабошар (преди реформулирането) е много по-мек от новия поне за моя нос. Не свисти като кожен бич, а някак леко приляга, по-цветно. Но съответно ми е по-нетраен. Доволна съм от реформулирането, но като тотален фен на парфюма и изобщо на марката, не бих се поколебала, ако намеря старата версия.

# 357
Добър ден и от мен за днес. )))))

Преди малко пробвах новият парфюм на Нина Ричи - Ricci Ricci, честно казано страшно ми напомня за един друг, но в момента не мога да се сетя...) Не е лош иначе, доста сладникъв, с леко сапунена нотка. )))

Пробвах и Allure Sensuelle на кожата....ами разкошен парфюм, със сигурност това ще е следващата покупка. ))) Няма как да не се влюбиш в него. )

# 358
И преди съм споделяла, че новото Ричи много ми прилича на СН на Ерера и на това     Burberry Burberry Brit Red

Въпреки това бих ги имала и трите Simple Smile

# 359
Да и на мен ми напомня на СН.

момичета, колко често сутрин бъркате при избора на парфюм? преди си мислех, че едва ли не съм безгрешна в избора си за това, кое ще бъде най-подходящо съответния ден за мен, но все по-често се улавям, че си казвам нещо от типа "напръсках се с  Ковет, но май беше по-добре да избера Абсолю"
Аз понякога също бъркам парфюма и ако имам възможност по някое време сменям, защото иначе ме дразни. Винаги се ръководя от настроението и все по-често и от времето навън, а преди не го правех.

Общи условия

Активация на акаунт