Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 814
  • 676
  •   1
Отговори
# 420
Мацки, една жена като стане на 40 и изтрещява на мига! Crazy Поръчах си Хабанита! Пази се народе! Twisted Evil Laughing

Бижутеркова, честит празник, изтрещяла си - да  Mr. Green
и в по-лайт парфюми си се препъвала, защо си хвърляш парите на вятъра?

# 421
  • София
Densi,ценител е съпруга ти!
Пожелавам ви много,много години заедно и да сте все така парфюмно пристрастени   bouquet   bouquet   bouquet !

# 422
  • София

Цитат

нищо, после ще го  размени  Grinning .

# 423
Денси,честита годишнина  bouquet!Пожелавам Ви сребърна и златна годишнина да отпразнувате,все така заедно и все така обичащи се Peace!А за подаръка,личи си че съпругът ти живее с парфюмен ценител Laughing.

Бижу,честит рожден ден  bouquet!Много здраве,щастие и парюмни придобивки!А относно Хабанита,много ми е трудна на мен newsm78.Искренно се надявам да се харесата,особенно ако е "на сляпо" поръчана.

Днес нося L'Arte di Gucci by Gucci.Получих и Махора на Герлен.Чудесни са на първо "четене".Ще ми трябва малко време,обаче да ги по нося,за да мога да бъда по точна в описанията си.

# 424
  • София
Днес нося L'Arte di Gucci by Gucci.Получих и Махора на Герлен.Чудесни са на първо "четене".Ще ми трябва малко време,обаче да ги по нося,за да мога да бъда по точна в описанията си.

Дадададада.... Mr. Green Страхотни неща си получила, от любимците ми... Mr. Green Със много здраве и кеф!

Денс, какво да кажа, как да не ти подари човек, особено пък и повод като има...  bouquet И ти с много удоволствие да си го ползваш и много още години щастливо съжителство ви пожелавам!  Hug

# 425
Цитат
Дадададада.... Mr. Green Страхотни неща си получила, от любимците ми... Mr. Green Със много здраве и кеф!

Благодаря,ти Noir  Hug.Радвам се ,че сме от "една порода" Laughing Wink Hug!

# 426
Мерси! Hug
Не се бой се, не е на късмет! Пробван е. Peace Препъвам се в много неща, но се такива, които не харесвам, а не в невероятните аромати, които харесват малко хора!  Grinning
Ще се справим двете с нея, но е мнооого голямо количество за такъв аромат бре! ooooh!

А, да ви кажа, че снощи се пръсках с L'Arte di Gucci by Gucci и китката ми още мирише! И не само мирише, ами като си я размахам под носа по някакъв повод, уханието ме настига и ме кара да се усмихвам! Божествено!  bouquet

# 427
Благодаря на всички за пожеланията да ви се връща и да сте все влюбени! Hug

# 428
Честито на празнуващите!  bouquet
Пожелавам ви все повече и все по-хубави парфюми. Hug

# 429
  • някъде под слънцето...
честито на всички празнуваЩи днес  bouquet  bouquet  bouquet

# 430
Мерси! Hug
Не се бой се, не е на късмет! Пробван е. Peace Препъвам се в много неща, но се такива, които не харесвам, а не в невероятните аромати, които харесват малко хора!  Grinning
Ще се справим двете с нея, но е мнооого голямо количество за такъв аромат бре! ooooh!

желая ти да ти стане голяма парфюмна любов каквато е на мен  Wink

# 431
желая ти да ти стане голяма парфюмна любов каквато е на мен  Wink
Благодаря! Hug
Ще разкажа. Peace

# 432
Денси и Бижу, честити празници и честити парфюми!

Хмммм, отдавна искам да пробвам Хабанита. Описанията са доста противоречиви за нея. Някой ден...

Мадам Мираж
,  ако не обичаш сладки миризми, Бек то Блек няма да ти допадне. Като настроение е донякъде сходен с Cartier Delices, но само чистия парфюм. Замени черешата с малината и добиваш бледа представа. Бек то Блек е няколко нюанса по-тъмен, обаче, с пачулито в базата. Докато го носех, някой каза, че миришел на чийзкейк. На мене не ми мирише на чийзкейк!  Мирише на сладко от малини, покрито в шоколадова обвивка. Гладък, топъл, и зимен наистина.

# 433
  • Варна
След 4-5 дни отсъствие виждам, че много интересно сте си поговорили  Grinning

Отзад-напред:

Денси, честита годишнина! Пожелавам ви още години колкото даде Бог и задължително да бъдат вълнуващи и красиви!   bouquet Hug

Бижу, честит рожден ден! Бъди много здрава и все така с несекващо чувство за хумор и остроумие!   bouquet Hug

Хм, за самолетите и парфюмите - пресен повод да споделя. Бях няколко дни в Израел (хаджийка съм вече  bowuu). Та, на отиване при 10-те градуса във Варна обгазих претъпкан самолет с Галиано (и за мен е откритие), мъртви нямаше, аз се чувствах чудесно  Laughing Обаче днес, като се има предвид, че излетяхме от там при 35 градуса (предните дни достигна 44  Shocked), аз само с наличен Будоар на разположение - ами никой не ми го усети - изпари се за 15 минути и не успях да припадна. Ето тези 5 дни не ми се носеше парфюм. Дори най-изявените ми летни любимци нямаше да издържат на тези зверски горещини - пот, пот и огромни количества изпита вода - нямаше начин да остане нещо от парфюма по мене при това положение. И аз като Да ама не засмърдях на бардак докато пробвах разни неща на терминала, ама старателно ги измих преди да се нанеса в самолета, иначе лошо ми се пишеше -заболя ме адски главата. Обаче на изпроводяк си купих два на Juliette has a gun - Citizen Queen и Lady Vengeance. Утре ще ги описвам, сега само лаконично ще кажа, че след като при първи тест преди време не се впечатлих особено, то сега много ми харесват.

Честити придобивки на всички!

# 434
  • Sofia
Честито на празнуващите!   bouquet

При мен в адска жега издържа Самсара и стои много меко и цветно.
В студено ми е натрапчива.

Общи условия

Активация на акаунт