Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 804
  • 676
  •   1
Отговори
# 435
Честито на празнуващите   newsm51!

# 436
  • Враца
Малко със закъснение, ама като скитам по парюмериите с притворени очи и отворени ноздри, като герой от анимационен филм ...

Честита, годишнина, densi!
Да се радвате и да се обичате цял живот така,както се обичате в момента!

Моят съпруг преди няколко години, за годишнина също ме зарадва с моят любим фаворит "Коко Мадмоазел" и още си имам от него, жал ми е да го доизпръскам... Flutter

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 02:32 от vmarinska

# 437
  • при морето
Малееее,ми тя темичката останала чак на 3-та страничка Cry
Момичета,
днес май никоя не е писала,а? newsm78
И,за да не е спам,да кажа-днес бях с Бялото пачули на Том Форд!Красота!Отвсякъде.
Изумителен аромат!
И още-оказа се,че само когато духа вятър,само тогава си усещам парфюма.
Или ако съм близо до климатик.Иначе ММ казва,че аз сутринта като стана и мирише около мен на хубаво. Heart Eyes
Аз лично усещам само определени ухания.Примерно Хипнотика,Абсолю,Силвър рейн,Ейнжъла,Амариж,да не ги изброявам ,щото мога да отегча .Има ли при вас такива аромати,които и на сутринта ухаят? newsm78

# 438
  • София
След 4-5 дни отсъствие виждам, че много интересно сте си поговорили  Grinning

Отзад-напред:

Денси, честита годишнина! Пожелавам ви още години колкото даде Бог и задължително да бъдат вълнуващи и красиви!   bouquet Hug

Бижу, честит рожден ден! Бъди много здрава и все така с несекващо чувство за хумор и остроумие!   bouquet Hug

Хм, за самолетите и парфюмите - пресен повод да споделя. Бях няколко дни в Израел (хаджийка съм вече  bowuu). Та, на отиване при 10-те градуса във Варна обгазих претъпкан самолет с Галиано (и за мен е откритие), мъртви нямаше, аз се чувствах чудесно  Laughing Обаче днес, като се има предвид, че излетяхме от там при 35 градуса (предните дни достигна 44  Shocked), аз само с наличен Будоар на разположение - ами никой не ми го усети - изпари се за 15 минути и не успях да припадна. Ето тези 5 дни не ми се носеше парфюм. Дори най-изявените ми летни любимци нямаше да издържат на тези зверски горещини - пот, пот и огромни количества изпита вода - нямаше начин да остане нещо от парфюма по мене при това положение. И аз като Да ама не засмърдях на бардак докато пробвах разни неща на терминала, ама старателно ги измих преди да се нанеса в самолета, иначе лошо ми се пишеше -заболя ме адски главата. Обаче на изпроводяк си купих два на Juliette has a gun - Citizen Queen и Lady Vengeance. Утре ще ги описвам, сега само лаконично ще кажа, че след като при първи тест преди време не се впечатлих особено, то сега много ми харесват.

Честити придобивки на всички!

Mims, ти си моят идол! Харесва ми как си бухнала цели два Juliette..! Hug  bouquet И аз се глася на нещо от марката, но засега познавам само тези двата и Miss Charming... Sad

# 439
  • Варна
Мирисах и Миската, но нещо не ме впечатли.

Бе какъв идол, хич не съм за подражание аз, само грехове може да натрупа човек покрай мене  Embarassed

Winter fairy, много парфюми ми държат до сутринта - то Орхидея, то Галиано, Толу трепе пък направо - от него даже не мога да спя и много внимавам по колко го пръскам вече. И други има със сигурност - Джунглата, Фобур, Мобусан, Хабанита... изобщо все тези, които са ми истинския контингент. Такива ги обичам и през деня - мощни и категорични. Но нали говорим само за такива, които сме пръскали през деня и си траят до другата сутрин, не тези, които пръскаме преди лягане?

# 440
Много ми е приятно, кагато си усещам парфюма и на сутринта, това ме уверява, че не съм сбъркала в избора си  Peace

# 441
  • при морето
Именно,именно,Мимси!
Говорим за парфюмни води,които траят по 100часа...пръснати по нормално време ,не вечерта,преди сън,не! Naughty
Това,което си изброила,се знае,джунгли и хабанити-да.,,галианото ще го видя след няколко дни колко ще ми търпи...
Общо взето това е за мен теста-да трае и на другия ден,или поне сутринта да го усещаш,а при мен ще рече-на обед. Laughing
Оказва се,че не са много такива съкровища. Sunglasses

# 442
  • някъде под слънцето...
Това с трайността е мнооооооооого относително... при мен и орхидеята и Галианото си заминанават скоропостижно...
Моите  рекордьори са
ПП(които при мен не са от най трайните в смисъл че обикновено  на моята кожа издържат по малко от съЩия , но ЕДП) Митсуко и Хабанита.
ЕДП Ароматикс Еликсир, Палома Пикасо
ЕДТ Румба, има по добра трайност от  доста ЕДП....

# 443
След 4-5 дни отсъствие виждам, че много интересно сте си поговорили  Grinning

Отзад-напред:

Денси, честита годишнина! Пожелавам ви още години колкото даде Бог и задължително да бъдат вълнуващи и красиви!   bouquet Hug

Бижу, честит рожден ден! Бъди много здрава и все така с несекващо чувство за хумор и остроумие!   bouquet Hug

Хм, за самолетите и парфюмите - пресен повод да споделя. Бях няколко дни в Израел (хаджийка съм вече  bowuu). Та, на отиване при 10-те градуса във Варна обгазих претъпкан самолет с Галиано (и за мен е откритие), мъртви нямаше, аз се чувствах чудесно  Laughing Обаче днес, като се има предвид, че излетяхме от там при 35 градуса (предните дни достигна 44  Shocked), аз само с наличен Будоар на разположение - ами никой не ми го усети - изпари се за 15 минути и не успях да припадна. Ето тези 5 дни не ми се носеше парфюм. Дори най-изявените ми летни любимци нямаше да издържат на тези зверски горещини - пот, пот и огромни количества изпита вода - нямаше начин да остане нещо от парфюма по мене при това положение. И аз като Да ама не засмърдях на бардак докато пробвах разни неща на терминала, ама старателно ги измих преди да се нанеса в самолета, иначе лошо ми се пишеше -заболя ме адски главата. Обаче на изпроводяк си купих два на Juliette has a gun - Citizen Queen и Lady Vengeance. Утре ще ги описвам, сега само лаконично ще кажа, че след като при първи тест преди време не се впечатлих особено, то сега много ми харесват.

Честити придобивки на всички!

Мимс,честито за Жулиетите...невероятни са и двете,имат по нещо очарователно и оригинално.Черната ми е любима,напомня ми малко на Провокатора,но бих ги купила и двете.Да си ги носиш с кеф...и чакам дъъъъъълго и цветно описание Grinning

# 444
  • Варна
sl, а при мен Палома направо се излага, никаква я няма  Crossing Arms Да, твърде относително е.

Мими, трябва ми малко време да ги проуча тези Жулиети. Lady vengeance и на мен ми прилича на Агента, че и нещо от Клое интенс има (розите вероятно). Обаче на мен лично Агентът ми е много сух, направо ми драска и ми е откровено студен, някак безмълвен, докато Лейди ми е направо сексуален. В нея има доста повече провокация, отколкото в Агента.

Малко по темата за неприятните, понеже по друг повод се сетих. Много ми е непоносим Джуси кутюр. Чувствам се като дърт пияница вмирисан на джибри и стара бъчва. Много вкиснало нещо, много  Whistling

# 445
  • някъде под слънцето...
Mims-Mims с мерак да си пръскаШ Жулиетите...
Като заговорихте за Агента, да попитам  не ви ли напомня в средните(или финалните ноти)  при мен 5 часа след пробата(обилно поливане), на Будоар newsm78
или моя нос се е побъркал newsm78
Опитвам се да се харесаме с Агента, но някак много безличен и нетраен ми се вижда..след толкова много мнения за силно интензивно въздействие, които съм прочела за него, се чудя как при мен може да се държи така...Явно не ме харесва Sick

# 446
Аз харесах Метресата на Агента. А самия него не познавам Thinking Тя е с най-меките алдехиди, които съм срещала, обаче не ми е особено трайна на кожата, което ме кара да съжалявам, защото я искам, но все я изтиквам на заден план именно заради това.

# 447
  • София
Любопитен ми е този парфюм, заради последната съставка в пирамидата  Laughing

# 448
Любопитен ми е този парфюм, заради последната съставка в пирамидата  Laughing
hahaha Коза!? Скъсах се от смях! Joy Joy ooooh! Верно, на какво ли мирише това!? Хохохо, много смешно. rotfImbo
Няма коментари, защо ли? Всички подушили го са измрели? Thinking Joy
А, имало един! И тази мацка често я срещам из коментарите. Вярвам на майка и, че аромата е ужасен.
А като го пусна на преводача на Гугъл още повече се скъсах от смях щото излезе в превод  това!!! smile3532

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 23:19 от Бижy

# 449
  • Варна
Любопитен ми е този парфюм, заради последната съставка в пирамидата  Laughing
hahaha Коза!? Скъсах се от смях! Joy Joy ooooh! Верно, на какво ли мирише това!? Хохохо, много смешно. rotfImbo
Няма коментари, защо ли? Всички подушили го са измрели? Thinking Joy
А, имало един! И тази мацка често я срещам из коментарите. Вярвам на майка и, че аромата е ужасен.
А като го пусна на преводача на Гугъл още повече се скъсах от смях щото излезе в превод  това!!! smile3532

Ъъъъ, не думай  Mr. Green

sl, в нито една от фазите моят нос не долавя дори и бегла прилика между Агента и Будоар.

Общи условия

Активация на акаунт