Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 793
  • 676
  •   1
Отговори
# 450
  • Балчик
Aй, ще умра от смях с вашите кози . Че и за софийките квартали.  Laughing

Е, прословутите елени няма да са сами, ето че и кози има в парфюмите Joy.

# 451
sl, а при мен Палома направо се излага, никаква я няма  Crossing Arms Да, твърде относително е.

Мими, трябва ми малко време да ги проуча тези Жулиети. Lady vengeance и на мен ми прилича на Агента, че и нещо от Клое интенс има (розите вероятно). Обаче на мен лично Агентът ми е много сух, направо ми драска и ми е откровено студен, някак безмълвен, докато Лейди ми е направо сексуален. В нея има доста повече провокация, отколкото в Агента.

Малко по темата за неприятните, понеже по друг повод се сетих. Много ми е непоносим Джуси кутюр. Чувствам се като дърт пияница вмирисан на джибри и стара бъчва. Много вкиснало нещо, много  Whistling

Да,проучи ги и тогава се изкажи...моите наблюдения също са бегли,от няколко тествания.Не съм ги носила,затова ще ми е интересно едно по мащабно описание.
Аз също не се сприятелих с Джусито-прекалено много и от всичко,нещо мешано,крещящо,натрапващо...
Така и с Цветната бомба за съжаление,толкова исках да ми хареса ама не...пробвах,тествах,носих и резултат-не е за мен! Една лепкава сладка нотка,която ме дразни вместо да ми носи удоволствие и я усещам от началото до края...като бонбон,който колкото и да е вкусен като ти се залепи на зъбите  досадно и не посягаш за втори.

# 452
Понеже стана дума за Цветната бомба  -  пробвах я и съм на същото мнение, определено не я искам  Peace  Но в момента ми попадна на добра цена Starlight / Aigner   Любопитен ми е. Не съм го тествала, но понеже е прекалено оприличаван на творението на Виктор&Ролф, се чудя има ли смисъл да го вземам Thinking Някой с по-пресни впечатления? 

# 453
Не го вземай по-добре. Hug Откровено прост парфюм, лоша имитация на Бомбата. Аз бих го пропуснала особено като Бомбата не ти допада.

# 454
В случая разсъждавам на принципа "минус по минус, би трябвало да е някакъв плюс" Mr. Green Ок, ще се опитам да го намеря за подушване Hug И понеже си ми на линия  bouquet не мога да пропусна момента да не те питам - дай идея за тежък, присъствен парфюм, с ефект:"уау", последван от безмълвие Wink Досега четох мнения за Хабанита, Фракас, Бандит и пр., но от финансово-недобър опит, знам че такъв тип покупка, никак не е добра идея  Laughing

# 455
За теб ли ще е парфюма? Фракас в никакъв случай. Той се харесва само от много малко хора. Бандит да, но за фенове на въли кожени шипри, иначе просто е задължително да се пропусне, ефекта му е поразителен върху околните. Mr. Green Хабанита става за различни вкусове, но и трябва студ за да се развие перфектно. Какво ще кажеш за един Алюр сеншуъл? Кажи ми моля те за какво, кого ти трябва, за да те насоча най-добре.

# 456
 За теб   bouquet  bouquet  bouquet
За мен е парфюмът - в момента се чувствам преситена от сладки ориенталци, компоти и свежаци - също не ми се носят и реших да проуча нишата на "трудните за харесване, некомерсиални парфюми" Thinking С шиприте не се разбираме твърде, последно пробвах да нося Тео Фенел - ммм, трудничко, но бих могла да го ползвам...три-четири пъти в годината Laughing Като ориентир - Le Baiser Du Dragon ми се "връзва" с това, което искам, но искам и нещо друго.
А ти, откога четеш мисли  Shocked  -  Алюр Сеншуъл, стои в една кошница от известно време и май просто трябва да си го взема, най-сетне, отттам Wink

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 15:10 от ***Ди***

# 457
Мда Сеншуъла ще ти стои прекрасно. Вземай го, но ЕДП варианта. Heart Eyes
За теб щом е, изключено Фракас и Бандит, особено Бандит. Недей да си хвърляш парите на вятъра послушай ме. Hug щом Фенел рядко можеш да носиш, Бандит ще те отврати.
Хабанита може би ще ти допадне. Можеш да рискуваш с един ЕДТ, той е на чудесна цена и винаги се търси, ако не си допаднете.
За Галиано какво ще кажеш?
Можеш да погледнеш и да обърнеш повече внимание на Teo Cabanel, въпреки че цените са им прекалено високи за насляпо.
http://www.fragrancex.com/products/_bid_Teo--Cabanel-am-lid_T__brands.html

# 458
***Ди***, като искаш подобен парфюм, пробвай с 24 Faubourg, Caleche, Eau des Merveilles на Ерме. Може и Шанел №5.
За мен Allure Sensuelle си е страхотен парфюм, но има доста по-тежки от него. )

# 459
Днес ми е ден за пробване на нови прекрасни аромати. Flutter
На врата съм се напръскала обилно с Целувката на Дракона пп, за който благодаря на една красива парфюмна фея. Hug Heart Eyes  bouquet Разкошен чист парфюм. Heart Eyes
На едната ръка пробвам DSoir by Luciano Soprani. Много красив,женствен, леко подправков-цветен парфюм. Всички саставки в него пеят в една мелодия нежна. Мек, прекрасен. Много ми харесва, а бутилката му е съкровище.

# 460
100-тиците на  Тео Кабанел, определено не са за риск " на сляпо"  newsm78 , по същата причина отбягвам и Хабанита, а от нашумелия напоследък Галиано - нямам никакви впечатления Wink Явно ще го карам скромно-чувствено-шанелски Blush
***Ди***, като искаш подобен парфюм, пробвай с 24 Faubourg, Caleche, Eau des Merveilles на Ерме. Може и Шанел №5.
За мен Allure Sensuelle си е страхотен парфюм, но има доста по-тежки от него. )
С бранда Hermes не сме много близки, това, което съм пробвала 24 Faubourg, Kelly Caleche и една от градините - тази с "чушките" - не са от "моите" или поне не бяха. Ще трябва да се пробват пак Peace , а за Шанел 5, може би ми трябва още съвсем мъничко да порасна Embarassed
Сърдечно благодаря, мили дами  bouquet

# 461
На другата ръка нося Esperys by E. Coudray. На моята кожа започва сладко, екзотично, силно карамелено с съпътстваща зелена нишка и след минути идват розите. Много рози, ужасно много рози. Whistling Бели, розови, маслени и плътни. Красив аромат. Само за големи любителки на розите. Парфюм, който те отличава, забелязва се и привлича внимание и комплименти. Много различен от другите розови аромати. Перфектно съчетание на сладост, зелени нотки и тежки рози. Страхотно непрекъснато променящо се развитие и отлична трайност. Парфюм които си заслужава да бъде притежаван от колекционери.
Благодаря на очарователната дама, която ми праща тези съкровища за проби. Просто не знам как ще и се отблагодаря, на нея и още няколко феи, смело мога да твърдя вече приятелки, с които съм се запознала от тази тема.  bouquet
Вчера бях на среща с една такава красива парфюмна фея и тя ми подари невероятни виали и.... тук не мога да се сдържа и ще изкрещя от радост КОЛИЧЕСТВО ОТ РУСКАТА КОЖА ШАНЕЛ, която ще пазя за някой супер специален случай. Тя си знае че я обичам! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 462
  • някъде под слънцето...

sl, в нито една от фазите моят нос не долавя дори и бегла прилика между Агента и Будоар.
Знаех си аз че повредата е в моя нос  Cry
направо ви завиждам за някои парфюми... чета прекрасните ви отзиви, а на мен после ми стоят ужасно.... Tired

# 463

sl, в нито една от фазите моят нос не долавя дори и бегла прилика между Агента и Будоар.
Знаех си аз че повредата е в моя нос  Cry
направо ви завиждам за някои парфюми... чета прекрасните ви отзиви, а на мен после ми стоят ужасно.... Tired

sl хич не завиждай. Носиш и се кефиш на едни от най-трудните парфюми като Ароматикса, Калеш и Румбата. Това си изкуство, харесват те явно.   bouquet  bouquet

Посмях се на парфюма с коза. Joy Бети. Hug

Много нови впечатления прочетох, бяха интересни.   bouquet  bouquet
Аз пък придобих Джуси кутюр, който носих самоотвержено два дни, за да разбера, че няма да го бъде. Много цветен крясък, много натрапчив. На втория ден вече ми се гадеше. Определено не мога да го нарека ужасен, но ме дави и не ми носи хубаво усещане. Мими 23 описа доста добре чувствата ми към него.  bouquet
Вчера тествах в БЗ My insolence и Prada. И двата за пореден път и двата, за да разбера, че няма как да са мои. Класическият Инсоленс е кремест и гушлив. Този е, хм, прашна миризма, ако това е силна пудреност някаква, резултатът е потресаващ за носа ми. Все едно съм вдишала пудрата, задръства ме този аромат. Има и нещо плътно и тежко в него. Бих го нарекла мазна ретро нотка. Абе ходих да се мия не издържах това чудо на мен.

Прадата кога ли ще престана да я тествам не знам. Някакъв инат ме е нападнал да я харесам, но не става. Също прашно пудрена, но не в такива дози като My insolence. Тя просто кротичко си стои на ръката ми и от пачули става на нещо нечистоплътно. Ех, тая Прада, а толкова и е хубав флакона.
Ще трябва по-обстойно да проуча tendre и eau ambree.

# 464
Някой тествал ли е по-обстойно този:
  Salvador Dali Purplelips Sensual
Много интересна пирамида,и различна от тази на класическия Purplelips.Доколкото разбрах във версията Сеншуъл люляка и плодовете са заменени от дървесина , смола и подправки.

Общи условия

Активация на акаунт