Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 790
  • 676
  •   1
Отговори
# 570
  • Враца
Аз бих добавила, че цвета е неестествен, моята Еуфория беше доста по-тъмна, по-лилава и нямаше общо с тази розова вода.

# 571
Толкова ми е уютно днес с Organza! Heart Eyes

ха, и аз бях с нея вчера - супер ми беше!!! с душ гел, после боди лосион и самата тя - прелест  Heart Eyes

# 572
Днес сутринта на новините/мисля канал 1 беше/ четейки пресата, показаха някаква статия в някой от вестниците "Мръсни, но парфюмирани" - българите напоследък купували повече парфюми за сметка на стоки за лична хигиена/ сапуни, шампоани..../. Shocked Shocked Shocked
Принос за увеличението на потреблението на парфюми имаме и ние  Mr. Green, ама чак да сме кирясали заради това...

# 573
  • Враца
Мда,

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-10-29&article=299646

"Макар да пропуска душа, българинът се парфюмира все повече"

# 574
Мда,

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-10-29&article=299646

"Макар да пропуска душа, българинът се парфюмира все повече"

къпането с парфюм е по-бързо, по-лесно и съвсем по-евтино отколкото с вода и козметка за баня ... нали криза, хората са му намерили лесния/евтиния начин   hahaha

# 575
...по стъпките на старата френска аристокрация hahaha
Нищо де, поне се пести вода. Mr. Green

# 576
хахаха - що не дойде и Пьотр Първи Велики да ги обръсне и прати на баня под угрозата от заточение в Сибир.....

# 577
Българина от много столетия си честити банята като нещо велико. Mr. Green Wink

# 578
  • София
Вчера, след15.00 нямах интернет, та сега отговарям.
Поръчала съм първото издание на книгата.Видях и това, но реших, че нещо не е истинско Simple Smile.
Първо я намерих в Амазон, но въпреки,че  пишеше - доставят книги до България, при поръчката ми изписа: "съжаляваме, но не доставяме до този адрес".Някой да е наясно защо?

ПП densi, страхотен е новия Angel.ММ си получи новогодишния подарък .
На кутията пише: Do not drink... Simple Smile

# 579
ПП densi, страхотен е новия Angel.ММ си получи новогодишния подарък .
На кутията пише: Do not drink... Simple Smile
Върха е нали и при нас ще цъфне скоро време. Mr. Green Разкошен парфюм. Направо си е за пиене.

# 580
Аз реших и поръчах Органза Индесенс Simple Smile.Ама ми се иска още един и се колебая между Стайл на Джил Сандер или Москино Котюр.И двата ми харесват, но незная кой е по-траен newsm78

# 581
Най-накрая разбрах за какво са ми говорели ...

Ставам сутринта и почвам да се оправям. По едно време ме лъхва непознат мъжки парфюм.

Аз:  Thinking

Чужд женски парфюм да усетя - не желателно, но поне би било обяснимо. А мъжки?!?

И докато се чудих, обдуших си избрания шал и се светнах.

Преди 2-3 седмици носих с него Elixir de Merveilles.  Joy

Съблечена от силните си портокалово-смолисти одежди, върху плата беше останала само прословутата "мъжка нотка"

# 582
Момичета,аз 1 ден нямах нет и затова не ви благодарих за отговорите та затова със закъснение-огромно ви благодаря на всичките за насоките за сапунет парфюм   bouquet Hug

# 583
Момичета,аз 1 ден нямах нет и затова не ви благодарих за отговорите та затова със закъснение-огромно ви благодаря на всичките за насоките за сапунет парфюм   bouquet Hug

Сега остава да споделиш и на какво се спря Simple Smile

# 584
  • Бургас
Аз реших и поръчах Органза Индесенс Simple Smile.Ама ми се иска още един и се колебая между Стайл на Джил Сандер или Москино Котюр.И двата ми харесват, но незная кой е по-траен newsm78
от къде си поръча Органзата  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт