Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 781
  • 676
  •   1
Отговори
# 555
Аз мисля, че тя пита за дъвка като за дъвка. Rolling Eyes Розова цигарена дъвка за балончета от стари времена! Нека се яви пак denibg, да изясни, защото нито едно от тези предложения не ми е дъвчено на мен. Дъвчените аромати си ги представям като на детски парфюм за момиченца.

# 556
Търся си аромат с мирис на истинска дъвка. Grinning Няколко пъти съм се разминавала с жени с напръскани с тази миризма. Ако някоя от вас знае и името на парфюма ще съм много благодарна!
Thinking Чакайте, ако Дени под истинска дъвка има предвид естествена (сакъз) то май че я пращате в грешна посока.
А на сакъз на мен ми миришат Целувката на дракона, златото на Торенте ( понякога), Кашмирената Макс Мара.

Дени, я уточни моля що за дъвка ти се дъвче. Wink

Mr. Green  Eee говоря за истинската дъвка, която е на зрънца. До сега не съм попадала на този аромат и за това питам вас момичета.
А относно дъвченето съм винаги с Airwaves евкалипт и ментол Mr. Green Grinning

# 557
Mr. Green  Eee говоря за истинската дъвка, която е на зрънца.
Демек - сакъз. Grinning Да уточним, че всички си мислим за соята си дъвка Laughing

Толкова ми е уютно днес с Organza! Heart Eyes

# 558
Значи записвам си на бележчица всички предложения и хоп в Мола да душвам един по един. Grinning

# 559
denibg - истинската дъвка е с много специфичен мирис, навремето имахме вкъщи в една дървена кутийка; зрънцата се 'раздъвкват' с малко восък, той също се усеща по небцето... еееййй, къде ме върна! обаче - парфюм такъв не съм долавяла никога, ще чакам с нетърпение да разкажеш какво си разузнала и открила.

По темата с блоговете - ясно е, че са 'продажни', но това никак не ме притеснява, все пак имам глава на раменете си, ползвам по предназначение  Laughing  така де, нека не преувеличаваме 'влиянието' на блогърите в живота ни, да, интересни са много (дори, като се замисля сериозно, повече некозметично насочени линкове към блогове имам във favourites - а някои от тях са направо заразни като начин на мислене или ми посаждат теми в главата за дълго време), но пък всички получават доста малко време мое поради изначалната ограниченост на този ми ресурс  bowuu

Пък и колкото и пари да са направили компаниите през 'подкупени' отзиви - ми нека, щом могат, това си е нов маркетинг инструмент, нали така? Изучават пазара, инвестират в 'реклама', увеличават продажбите. Преди време имаше публикации как в Щатите, 'Мека'-та на бързите реакции спрямо потребителските тенденции, имало вече полеви тестове как да се прилага най-силната, най-въздействената рекламна мярка - word of mouth, споделен (добър) отзив. Плащали на разни люде да им хвалят някаква стока (съжалявам, не помня какво точно) сред близки и познати. Далеч не във всички индустрии ще сработва, разбира се, за парфюмите ми се струва по-важно, че не могат много да навредят - ако те подведат, те губят като читател, като обменено мнение, а ние пък не губим особено, има доста блогове за четене, не по-малко парфюмерии и сайтове за поръчки, и, по-важното, неподкупни познавачи, готови да споделят и то на ниво  Hug

# 560
Днес полу4их и.
Втория е уникален .Сега ги разу4авам Heart Eyes

# 561
Честити, само кажи кой са точно, че аз не ги познавам. Hug

# 562
момичета пак съм аз
извинете ме,но виждам че
доста разбирате от парфюми,
а аз не  Embarassed
искам да ви питам за този
дали  еоригинален  и как да разбера
защото го продават за 35лв.само, а знам че този е доста по-скъп

# 563
От тази снимка няма как да познае който и да е, дори да е експерт, дали Еуфорията е истинска или не! Можеш да разбереш по трайността и качеството на аромата иевентуално по шишето. Но има перфектни на вид имитации, но не и на аромат. А защо го продават за 35 лв. и за колко милилитра е тази цена? Сайтовете за ментета са пълни с парфюми за такава цена, кой от кой по "маркови"...

# 564
този е от продавалника
пише,че е 100мл. аз за това й се обърнах към вас
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=811659&cat=15

# 565
  • Sofia
100 мл за тия пари най-вероятно е менте.
Ако цветът в действителност  е така розов като на снимката - 200% менте.

# 566
Е, да знаеш, че няма 100 мл. оригинална Еуфория за 30 лв, както и будали или самаряни в Продавалника. Peace
И тия номера с "подарък ми е" и "не знам дали е оригинален" са вече супер изтъркани. Това спокойно можеш да го кажеш на badazz.

# 567
Не се занимавай с този парфюм.

# 568
Много съм ви благодарна,
знаех си,че тук ще получа
информация за парфюма Hug  bouquet

# 569
  • при морето
Чакайте малко-
аз бих добавила-зависи кой го продава Peace

Общи условия

Активация на акаунт