Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 776
  • 676
  •   1
Отговори
# 540
 Hug Откъде я поръча?

# 541
  • София
От ebay - излезе ми около 30 лв.
Поръчка от бг книжарница - 89.90 лв.

# 542
От ebay - излезе ми около 30 лв.
Поръчка от бг книжарница - 89.90 лв.
Уау не се шегуват пък тези. Mr. Green Марта, честито мила, ще разказваш! Hug  bouquet

# 543
Аз забравих да спомена, че този месец я издадоха обновена (вчера беше официалната дата на излизане), с около 500 ревюта повече:
http://www.style.com/beauty/beautycounter/2009/10/perfume-an-ann … tated-guide-book/
Дано да си поръчала нея. Embarassed

# 544
Търся си аромат с мирис на истинска дъвка. Grinning Няколко пъти съм се разминавала с жени с напръскани с тази миризма. Ако някоя от вас знае и името на парфюма ще съм много благодарна!

# 545
Като дъвка май се спрягаше това   Dolce Gabbana D G Anthology L Imperatrice 3

# 546
  • Варна
Търся си аромат с мирис на истинска дъвка. Grinning Няколко пъти съм се разминавала с жени с напръскани с тази миризма. Ако някоя от вас знае и името на парфюма ще съм много благодарна!

Light blue - Долче и Габана. Няма начин да не е той, щом толкова често го усещаш около себе си, няма по-масово нещо от него с такъв аромат.

# 547

Light blue - Долче и Габана. Няма начин да не е той, щом толкова често го усещаш около себе си, няма по-масово нещо от него с такъв аромат.
Или някоя от Ескадите.

# 548
Ми на мен Лайт Блу не ми е дъвчЕН никак даже...Аз много го обичам, свежарски ми е, но май ми втръсна...С дъвка, асоциирам сладникав, бонбонен аромат, обаче не мога да дам пример  Embarassed

# 549
Можеш да пробваш и Хипноуз Ланком ЕДП.

# 550
  • Варна
С дъвка асоциирам точно Лайт блу - дъвка без захар. Другите сладки дъвки са ми по-скоро бонбонени, съответно и парфюмите.

# 551

Търси се нещо с мастикс значи. Това е т.нар. истинска дъвка и няма нищо общо дъвките по принцип, защото е вид смола. И аз обожавам този аромат.

Усещам го най-силно в тамяновите аромати. Nu YSL, Черен кашмир Дона Каран и мъжкия Encre Noir Lalique. В нито един няма мастикс, но явно комбинацията се улавя така от моя нос.
В съставките на Фрагрантика за съжаление тази смола я няма. Sad

# 552
Thinking Чакайте, ако Дени под истинска дъвка има предвид естествена (сакъз) то май че я пращате в грешна посока.
А на сакъз на мен ми миришат Целувката на дракона, златото на Торенте ( понякога), Кашмирената Макс Мара.

Дени, я уточни моля що за дъвка ти се дъвче. Wink

# 553
Мориа, точно така, това е истинска дъвка. Сакъз е турското наименование, а мастикс - гръцкото.
Даа и Целувката ухае на това, в началото. Peace  bouquet
Също и Лет ит рок на Вивиън Уестууд.

Златото торенте има лек горчив приквус, ама на мен не ми е мастикс това, а по скоро изгоряла хартия. Съвсееем леко и на моменти.

Дени, много аромати могат да са това. Следващия път питай носещия с какво се е нафъскал. И аз съм любопитна.

# 554
Мадам Мираж, ясно, че блоговете не са изворна вода. Дори на хора на Туитър плащат за "скрита" реклама. Но пък и все още на блог само преди 2-3 седмици видях изключително негативно ревю за Герлен--една от поуър къщите--и не беше за цвят.  Рекламите по големите блогове също се виждат с ясни очи. Книгата е наистина интересна, но самата статия не е оригинална и ме подразни и заради друго (сексистки стереотипи на жени).  Не съм в областта на търговия, така че нямам "вътрешен" поглед,  но ми е ясно, че Интернет не е от вчера за продан. Всичко е за продан, включително автори на книги  Stop

И сега по темата: Никой ли не е наистина мирисал Еликсирите на Герлен? Ще пътувам и ще имам много ограничено време. Ще трябва да избера само 1-2 бутика за влизане и пробване.

P.S. Забравих да кажа, че моето любимо място за книги е Амазон.ком, и там имат книгата за доста добра цена:

http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Dstripbooks& … e&x=0&y=0

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 19:23 от Pixie

Общи условия

Активация на акаунт