Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 838
  • 676
  •   1
Отговори
# 645
Класацията ми за най-неприятни днес се поведе от Secretions Magnifiques на Etat Libre D'Orange. Пробвах го и щях да умра. Цял ден не мога да помириша парфюм, без да усетя само най-лошото в него. Дано не съм се повредила окончателно Laughing
Отгоре на всичко го пробвах от човек, който има целия флакон. С присъщия си мазохизъм го накарах да ми отлее малко. За когато съм в особено извратено настроение, или искам да измъчвам някого. Mr. Green

# 646
И аз си завъдих още един неприятник. Шанел 19. На блотер го пръснах, именно заради лошите си спомени за него. След около 20 минути блотерът замириса почти като Кожата на Монтана. Много уринено. Ужас.
За сметка на това приятно се изненадах от лимитираната серия harvest 2008 на Живанши. Всичките харесах, но най-много розата. Супер мека и креместа роза, невероятна композиция. Най-после намерих моята роза. Слагам в коледния списък.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 09:46 от Анонимен

# 647
Venush, и аз съм й хвърлила око на тази роза.

# 648
Venush, и аз съм й хвърлила око на тази роза.

Hug  bouquet
Освен в Прити шоп, виждала ли си другаде тази серия?

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 09:46 от Анонимен

# 649
И аз не съм ги виждала тези Органзи, но креместата роза много ме заинтригува. Не я открих във Фрагрантика  newsm78

# 650
Съжалявам, че ви подведох  Embarassed. Лимитираната серия не е само на Органза.  Всъщност са четири вида, а аз харесах този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Harvest-2008-Very-Ir … mascena-5727.html

И другите са хубави, дори жасмин самбак на Ангел и демон, а аз хич не съм любител на жасмин.

# 651
а точно портокаловата Органза как се държи??  много обичам Органза, а портокалова свежест предполага я прави интересна Thinking

# 652
Вени, благодаря  Hug
Мен пък най ме привлече точно жасминчето  Heart Eyes

# 653
Цялата серия е страхотна. Аз ги харесвам всичките. Лятото бяха много намалени парфюмите от версията 2007 година. Консултантката ми обясни, че те са същите пирамиди както оригиналните версии на едноименните парфюми, но всяка година вземат най-качествената реколта от някой край на света и правят лимитирана версия. Примерно жасмин самбак от Китай се слага в тази версия от 2008 г. Продават се само във флакони от 50 мл и са над 150 лв. за флакон. Срещала съм ги само в Прити шоп, а съм търсила доста по магазините.
Ангел и Демон и Органзата са просто приказни в тази си версия за мен.

# 654
Денси е права, само в Прити Шоп ги има. Peace

# 655
а точно портокаловата Органза как се държи??  много обичам Органза, а портокалова свежест предполага я прави интересна Thinking

Ами тя всъщност не е портокал, а портокалов цвят. Ароматът на цвета е много различен, по-интензивен и зелен някак си. Всъщност на нея и розата обърнах най-много внимание. Много траен е на кожата ми този вариант. И ухае точно на портокаловите цветчета, напомня ми 24 Фобург, който много харесвам. Но за разлика от Фобург, омеква и не ми причинява никакъв дискомфорт.
В Прити шоп ги има всички и могат спокойно да се тестват, Асинка.  bouquet

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 10:05 от Анонимен

# 656
Smartie, кога ще ти видим гардеробчето? Много съм любопитна да ти видя и wish листата! Grinning

# 657
Тези лимитирани серии наистина ги има само в Pretty shop, но тук във Варна консултантките са направооо... още от вратата са готови да те изгонят  Twisted Evil. Особено пък последния път като се намъкнах вътре с бебешката количка  Joy. Не знам какво очакваха, да си оставя бебето отвън само ли ?
Отидох точно за тази лимитирана серия, но набързо си излязох, нямаха тестер на "реколта" 2007, която ми беше любопитна. А пък и като се сетя как ме гледаха ...
Иначе Органзата 2007 я има и тук и от доста време й се чудя, дали да не я поръчам почти насляпо:
http://www.cheapsmells.com/productPaging.php?productSex=her& … ited+Edition+2007
P.S. Май флакончетата са 60 мл., не 50  newsm78.

# 658
  • София
Аз пак да повдигна въпроса за Montana - почти съм убедена, че са два различни парфюма. Ето како пише във Фрагрантика за Parfum de Peau by Montana и в Осмоз за Montana by  Montana - различни са им пирамидите...

# 659
Аз пак да повдигна въпроса за Montana - почти съм убедена, че са два различни парфюма. Ето како пише във Фрагрантика за Parfum de Peau by Montana и в Осмоз за Montana by  Montana - различни са им пирамидите...
Аз намерих това и това. Изглеждат като един и същи парфюм, но пък тук май са два различни все пак.

Общи условия

Активация на акаунт