Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 733
  • 676
  •   1
Отговори
# 165
Толкова снобария може 100 % да ме отблъсне. Пък и за тези претенции да си бяха лепнали цена като на Клайв Кристиан.
Иначе не са лоши ароматите. Просто не можаха да ме развълнуват. От типа "познавам и други такива".

Мимс Hug

# 166
Богати, добре, благородници - още по-добре. Стратегията е ок, при подобен бранд наистина няма как да свалят цена, ето защо обаче трябваше да се погрижат да направят нещо изключително. Точно тук 'достатъчно добър' никак не върви. От друга страна, доста известни личности и марки правят / дават името си на парфюм. Колко са наистина добрите? Единици, струва ми се, макар - отново - правя уговорката, че прекалено малко познавам. Ето идея за нова тема - кои парфюми на непарфюмерийни брандове са сполучливи / безспорен хит? Кои са провалите?

# 167
Допълвам си списъка с неприятни парфюми: Fragile JPG. Този е от серията туберозни, които ми накъртват. От него ми се пригади около десет минути след пръсването. И беше неизмиваем. За пореден път красив флакон с ужасяващо за мен съдържание.
Apparition Ungaro и Flowerbomb. За мен вървят заедно, защото са подобни за моя нос. Като аромат, развитие и настроение. И двата изсипаха върху мен много чиста захар, примесена с плодово-цветна сладост, като конфитюр. Носих и двата, Унгарото по-дълго, но все ми ставаше зле. Не ми се гадеше, а ми се въртеше главата и исках да се изкъпя и да полегна. Но при тези тъй трайни аромати бяха нужни няколко дни измирисване. Базата и на двата ми напомня много червената Рексона от едно време.

Денси ми напомни за Будоар. Той не ми е много неприятен. Само малко, колкото да не искам да го нося. Много натрапчиви цветя и канела. Не обичам канела в храна, в парфюми също. Тук има и подправката карамфил и кардамон (за моя нос). Като коледни меденки е тоя парфюм, но сиропирани с цветен сироп. Мега нахален и задушлив.

Някой познава ли Cascade Chopard да ми го поопише. Praynig

И защо по дяволите ароматите на La Prairie са толкова скъпи? newsm78 Нещо специално ли съдържат?

Mims се обърка  Whistling,в каскада няма нищо крушово ,не е и лек-страхотен е,много шлеифов и класен аромат,има нещо близко до армани мания,но не съвсем.Не е натрапчив и нахален,по скоро мек,гушлив-абе супер е Heart Eyes

# 168

И защо по дяволите ароматите на La Prairie са толкова скъпи? newsm78 Нещо специално ли съдържат?
Плащаш просто за името на мраката. Twisted Evil

Денси, нямам нищо против, но все пак цената надскача Шанелите и Том Форд, та даже и някои селективи. А Silver и Midnight rain не успяха да ме размърдат вътрешно, кой знае колко.  Rolling Eyes

Мен също. Толкоз пари за компот не давам  Whistling

оооооо,аз ще ги лапна веднага,ама единият ми прилича на бомбата ,другият на кусто барселона,тъй че не става Mr. Green

# 169
извинявам се,че се намесвам с темичката ви,
но знам,че вие ще ми дадете точен отговор
на въпроса
искам да ви попитам парфюмите в мегашоп,
да ли са оригинални или ментета

# 170
  • Варна
Допълвам си списъка с неприятни парфюми: Fragile JPG. Този е от серията туберозни, които ми накъртват. От него ми се пригади около десет минути след пръсването. И беше неизмиваем. За пореден път красив флакон с ужасяващо за мен съдържание.
Apparition Ungaro и Flowerbomb. За мен вървят заедно, защото са подобни за моя нос. Като аромат, развитие и настроение. И двата изсипаха върху мен много чиста захар, примесена с плодово-цветна сладост, като конфитюр. Носих и двата, Унгарото по-дълго, но все ми ставаше зле. Не ми се гадеше, а ми се въртеше главата и исках да се изкъпя и да полегна. Но при тези тъй трайни аромати бяха нужни няколко дни измирисване. Базата и на двата ми напомня много червената Рексона от едно време.

Денси ми напомни за Будоар. Той не ми е много неприятен. Само малко, колкото да не искам да го нося. Много натрапчиви цветя и канела. Не обичам канела в храна, в парфюми също. Тук има и подправката карамфил и кардамон (за моя нос). Като коледни меденки е тоя парфюм, но сиропирани с цветен сироп. Мега нахален и задушлив.

Някой познава ли Cascade Chopard да ми го поопише. Praynig

Mims се обърка  Whistling,в каскада няма нищо крушово ,не е и лек-страхотен е,много шлеифов и класен аромат,има нещо близко до армани мания,но не съвсем.Не е натрапчив и нахален,по скоро мек,гушлив-абе супер е Heart Eyes

Мимс хич не се обърка даже  Laughing, ама тъй като ни арманита харесва, ни каскади - слага ги в категорията "крушови". Може ли човек да преяде с круши? Никога, те са кажи-речи най-лекият и лесносмилаем плод. Та, това ми беше аналогията  Laughing

ралитоВ, не съм попадала на менте от там  Peace

# 171
Богати, добре, благородници - още по-добре. Стратегията е ок, при подобен бранд наистина няма как да свалят цена, ето защо обаче трябваше да се погрижат да направят нещо изключително. Точно тук 'достатъчно добър' никак не върви. От друга страна, доста известни личности и марки правят / дават името си на парфюм. Колко са наистина добрите? Единици, струва ми се, макар - отново - правя уговорката, че прекалено малко познавам. Ето идея за нова тема - кои парфюми на непарфюмерийни брандове са сполучливи / безспорен хит? Кои са провалите?
Върви и още как. При направени проучвания е установено, че Силвър рейн е един от най-желаните и добре продаващи се парфюми сред таргет групата към която е насочен, а и не само. Знаете ли колко ултра богати бизнес дами го посочват като най-любим и купуван, а само една едниствена посочва Еликсира на Мервей като такъв. Wink
Собствениците и носа му твърдят, че той специално е изключителен наистина! Всичко в нашия комерсиален свят е и реклама.  Whistling

# 172
извинявам се,че се намесвам с темичката ви,
но знам,че вие ще ми дадете точен отговор
на въпроса
искам да ви попитам парфюмите в мегашоп,
да ли са оригинални или ментета
Зависи. Wink Кой парфюм точно те интересува? Hug

# 173
Интересна дискусия сте заформили....))))

Относно "масовите" парфюми тук, далеч съм от мисълта, че са масови наистина. Това че да речем тук 100човека обсъждаме даден аромат, изобщо не означава че хората го носят и поръчват масово.
Честно казано истински са ми харесвали няколко от обсъжданите парфюми, единият от тях Будоар, който ми напомняше за един много стар парфюм, донесен от някое летище от майка ми...) Но не съм срещнала нито една жена със същият...)

За La Prairie, не им харесвам "дъждовете", нито един не ме е грабнал....просто парфюмчета, сладички и нищо повече. )

# 174
благодаря за отговорите аз съм си поръчвала от там
само един до сега на нина ричи
олеее не съм видяла,че пиша в темата за гадни парфюми
сори Embarassed Embarassed Embarassed

# 175
благодаря за отговорите аз съм си поръчвала от там
само един до сега на нина ричи
олеее не съм видяла,че пиша в темата за гадни парфюми
сори Embarassed Embarassed Embarassed
Не се притеснявай. Можеш да пишеш каквото си поискаш. Кажи кой парфюм искаш да поръчаш?

# 176
  • Бургас

Денси, нямам нищо против, но все пак цената надскача Шанелите и Том Форд, та даже и някои селективи. А Silver и Midnight rain не успяха да ме размърдат вътрешно, кой знае колко.
преди време с Наско бяхме на пазар и влазахме в парфюмерия да си избира подарък за р.д. че моя от фрагранс много закъсня, та там пробвахме мъжки, после няколко дамски и на излизане аз пръснах от Сребърния и Среднощния дъжд Подавам блотерите на човека и "какво ще кажеш?!" като очаквам да е ... по-скоро да не е впечатлен, пък аз тържествеваща да му кажа, че са значително скъпи и с какво ли си заслужават цената, така де, щеше ми се ........ абе приказката лисицата и гроздето.. та подавам му ги и го гледам очакващо, пък той: "ето тези двата например ми харесват" ..... с две думи каквото пробва до момента- Не  Rolling Eyes, пък аз  Shocked не очаквах такъв отговор и после ... "тогава ти ще ми ги купиш `щот аз толкова пари за парфюм няма да дам", не обеща, но пък честичко  миришеше двата блотера и само сумтеше одобрително /ееее разгледах и интернет магазините за всеки случай, ама тестера е скъпичък и без капаче - категорично няма да си го купя/

Бубс, виалчето ми на Кралицата съвсем празничко се оказа и не мога да сравня, сега обаче от внушение вероятно усетих виолетките  Blush само че пак са ми горчиви заради бадема. Сега силно се изкушавам да го поръчам от дайректа, ама пък нали си обещах да съм практична, на  Алюр устоях и не го купих, глупаво би било сега да се пречупя.

# 177
ами емпорио на армани се двоумя или този,но не го знам изобщо какъв аромат е точно този

също да ви питам и за инсайд на трусарди какъв е

# 178
забравих да ви благодаря за топлото посрещане  Hug

# 179
Да мъжете и по мое наблюдение изключително силно се впечатляват и от двата парфюма на Ла Прери. Моят съпруг специално много харесва Сребърния дъжд.

Никога, абсолютно никога не съм срещала, усещала жена с някой от коментираните тук парфюми. Само Бомбата е малко по-разпространена и се носи от някои млади, наконтени госпожици, които съм надушвала обикновено в тоалетните на много модерни и оборотни софийски заведения след както току що са напръскали всичко в радиус три метра около себе си.
Будоар, Черна орхидея, Галиано не!
Сигурна съм,  bouquet че ако усетя такава дама с влачещ се шлейф, то тя е от нашите парфюмни феи. Heart Eyes  Hug

Чистата отрова на Диор усещам много често напоследък на отминаващи дами.

Общи условия

Активация на акаунт