Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 764
  • 676
  •   1
Отговори
# 495
Теди, не съм го виждала, но не съм влизала във фирмения им магазин от един месец

Ами той е от миналата година, щом до преди месец го е нямало, явно не е внасян.Жалко, неоткриваем е дори в чуждите сайтове които имат доставка до БГ.
Никога не съм го виждала. Няма го и сега в магазина на Роше.

# 496

едит: след поста на Атти, погледнах за какво става дума - женският вариант е имитация на Ейнджъл и се намира по парфюмериите тип 'павилион на спирката', т. е. мъжките също трябва да са някъде там
бубс, имала съм този парфюм преди 6-7 години /несполучлив подарък беше и го подарих на съседката, която го хареса/, та думата ми беше, че според мен въобще те прилича на Ейнджъл  Rolling Eyes

възможно е, но го продават за негова имитация, а и на него /Diable Bleu/ и на рефанската имитация 'благодаря' за ненавистта си към Ейнджъл  Crazy

точно по темата: Diable Bleu е парфюм, който ми е изключително неприятен Simple Smile /имитациите влизат ли в категорията 'парфюми'? - съвсем сериозно, все пак никога не са 1:1 е оригиналния парфюм; за мен те не са парфюми в широкия смисъл на думата/

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 11:55 от Аноя

# 497
Здравейте момичета, аз пак с въпроси Grinning

Последните ходения в БЗ изучавам Герлените. Искам да ви питам, Л инстанта ЕДТ и ЕДП, има ли разлика, кой е по-подходящ за по-топло време?
Инсоленс, той е виолетки с пудра от четеното от мен, наподобява ли на Феерито на Ван Клийв анд Арпълс.  Пръсках на блотер Eau glacee малко плоско ми стоеше, но сега май е студено за него. Другите не съм ги душила.
В Л инстант меджик се влюбих, взех го и ми се иска и другите да разуча по-подробно. С вашите насоки е по-лесно Hug

# 498
Здравейте момичета, аз пак с въпроси Grinning

Последните ходения в БЗ изучавам Герлените. Искам да ви питам, Л инстанта ЕДТ и ЕДП, има ли разлика, кой е по-подходящ за по-топло време?
Инсоленс, той е виолетки с пудра от четеното от мен, наподобява ли на Феерито на Ван Клийв анд Арпълс.  Пръсках на блотер Eau glacee малко плоско ми стоеше, но сега май е студено за него. Другите не съм ги душила.
В Л инстант меджик се влюбих, взех го и ми се иска и другите да разуча по-подробно. С вашите насоки е по-лесно Hug
Обичаме въпросите. Grinning Hug
Да има разлика между ЕДТ и ЕДП версиите на Герлен винаги. При Л'Инстант също. ЕДТ версията е по-остра и по не сладка. Мисля че ЕДТ варианта е по-подходящ за топло време, ако въобще може да се нарече подходящ. Това е силно цветен, меден и задушлив парфюм. Аз ползвам лятната версия, която е най-лека и пак е силна и задушлива за топло. Няма нищо лятно в нея. На много хора им прилашава и ги боли глава от този парфюм във всичките му версии.
Между Феери и Insolens няма прилика за мен. Insolens ми идва много виолетков и ме души, дакота знаеш Феери харесвам много. Той е виолетков, но силно дървесен и много сух. Много са различни наистина за мен.
На Eau glacee му е студено сега, но аз го харесвам много. Него нося от версиите на Insolens.

# 499
Мерси Денси Hug
Ще изчакам да се позатопли времето за Eau glacee и Идиле, насъбрах доста зимни аромати няма да мога да ги изпръскам.

# 500
Аз се влюбих в Л'инстанта ЕДТ, но ЕДП ми е коренно различен. Предпочитам леките миризми и мисля, че идеално ще ми додйе сега. Обаче не мога да го определя, само знам, че е плътен аромат, усещат се няколко миризми, като се поразвие и много ми харесва. Поръчах го и го чакам с нетърпение.

# 501
  • някъде под слънцето...
От днес си имам
http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Gem-1101.html
беШе на Що годе прилична цена.... и не се стърпях....
densi, този път ван Клийф май беШе по милостив към мен, и ми се разкри в друга посока..., явно тукаШните жеги не са най доброто време за флирт с него... Наистина е много красив....
teddy_n и аз не съм го виждала по тукаШните магазини на Ив РоШе newsm78, може би е само за Франция newsm78

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 19:18 от sl

# 502
sl, честито! Ти много желаеше този парфюм. Със здраве да го ползваш. Hug  bouquet

Аз пък пробвах два нови мъжки парфюма и двата са приказни. Красиви, мъжествени и вече са желани от съпруга ми.

Guerlain Homme Intense плътен, ментово- дървесен с ром. Красота отвсякъде. Хем свеж, хем наситен. Отлична трайност.

A*Men Pure Malt Thierry Mugler. Нова версия, със специално патентован метод на направата на парфюма от Тиери Мюглер. парфюма престоява 8 седмици в най-качествени дъбови бъчви както и уискито и придобива характерния аромат. Много хубав аромат. Заплени ни от раз. Whistling Мек, сладък, конячен с много карамел. Тъмен карамел хуууубав, ароматен. Гурме аромат. Базата си е подобна на оригинала. Усещам хубаво и нотки на кафе смесени с ванилията и амбрата. Цената му е много добра за 100 мл. и според мен ще е новият хит за предстоящите празници на мъжете харесващи такива силни, натрапчиви миризми и падащи си по ориенталци.

# 503
  • Варна
Денси, сега ще разбия сърцето на ММ с тези нововъведения  hahaha

# 504
  • при морето
И аз имам въпросче относно Герлените-скоро имах възможност да изпръскам по 10мл. от Линстан Меджик и Линстан Ирис.
Останах с дълбокото впечатление,че ужасно си  приличат.Някой може ли да ми каже дали това е понеже  имат много общи съставки или повредата е в моя телевизор newsm78

# 505
Не бих казала ,че си приличат. Hug
Никога не бих сбъркала двата аромата. Странно. Rolling Eyes

# 506
Не бих казала ,че си приличат. Hug
Никога не бих сбъркала двата аромата. Странно. Rolling Eyes
За мен също въобще нямат нищо общо. Hug
Точно днес се чудех дали да не си взема един Ирис за зимата.

Мимси, върховни са и двата мъжки аромата. Party

# 507
Версията Ирис е много близка до оригиналната версия на Инстант.
Като отмине ирисовата нотка остава същата база.
Меджик е мек, пудрен, доста по-различен от ириса.

# 508
  • Sofia

Намира ли се още Ириса и къде?
освен в частни колекции  Mr. Green

# 509

Намира ли се още Ириса и къде?
освен в частни колекции  Mr. Green
Намира се в нета, но много рядко.

Общи условия

Активация на акаунт