Клуб "Парфюмен ценител" 28 - Най-неприятните...

• 44 761
  • 676
  •   1
Отговори
# 510
Точно днес се чудех дали да не си взема един Ирис за зимата.
Намира ли се още Ириса и къде?
освен в частни колекции  Mr. Green
Намира се в нета, но много рядко.
И намери ли го някъде, densi, щом ще го поръчваш? Като ви прочетох за него и ми се прищя да си намеря, та ровя от почти час и го намирам само в руски сайтове, които не пращат навън. Rolling Eyes

# 511
ще взема да продам моя на търг - и без това не го харесвам достатъчно  hahaha

# 512
Точно днес се чудех дали да не си взема един Ирис за зимата.
Намира ли се още Ириса и къде?
освен в частни колекции  Mr. Green
Намира се в нета, но много рядко.
И намери ли го някъде, densi, щом ще го поръчваш? Като ви прочетох за него и ми се прищя да си намеря, та ровя от почти час и го намирам само в руски сайтове, които не пращат навън. Rolling Eyes
Да открих в Ибей, но не го поръчах. Mr. Green

# 513
  • Бургас
И аз имам въпросче относно Герлените-скоро имах възможност да изпръскам по 10мл. от Линстан Меджик и Линстан Ирис.
Останах с дълбокото впечатление,че ужасно си  приличат.Някой може ли да ми каже дали това е понеже  имат много общи съставки или повредата е в моя телевизор newsm78
и аз намирам голяма прилика в базовите нотки на всички Линстан-и, като преди време споделих с моя приятелка /и тя пише тук и има едноимения и Меджик/, че след като имам единия едва ли ще си взема другия докато не свърши. Ириса за мен е по-близък до класическия, но е по-свеж и по-малко сладък и плътен, Меджик /които в инерес на истината по-малко познавам/ ми е по-кремест в началото, но после мирише доста подобно на Л`инстан.

# 514
Е, явно някой друг го е поръчал, щото прерових  щателно де що има eBay - eBay.uk; eBay.fr; eBay.it; eBay.de; eBay.europe... няма Thinking

# 515
Е, явно някой друг го е поръчал, щото прерових  щателно де що има eBay - eBay.uk; eBay.fr; eBay.it; eBay.de; eBay.europe... няма Thinking
Сигурно, той е рядък и има много почитатели. Дебни ще излезе пак.

# 516
Оф, тия ириси... ooooh! Laughing Ще дебна, то к'во ми остава, ама не се надявам. Confused

# 517
  • Sofia
Може да се надяваш Бубанка или аз да решим да махаме своите.  Laughing

# 518
Преди малко получих малко количество от Jasmin Noir. Нещо ми се носи силно дървесен и пудрен парфюм и този искам да го пробвам как ще ми стои и дали ще ми пасне за носене по-дълго време. Харесва ми, но ми е малко лек. Дано ми стои траен и шлейфов.

На ръцете пробвам Lady Vengeance и Citizen Queen Juliette Has A Gun. Прекрасни са и двата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Усещам ги точно както Мимс ги е описала. Hug Знаех си че ще ми харесат и на мен, щом на нея харесват.  Вкусовете ни доста се припокриват.Heart Eyes
Lady Vengeance е за мен по-красивия аромат и усещам невероятни рози. Наистина е много секси. Прекрасно съчетание на пачули с рози. Чувствен и омаен парфюм.
Citizen Queen е подправков, усещам леки алдехиди, които го правят по-сапунен. С по-силно присъствие и характер е. Също рози, но силни и благоуханни. В средата усещам почти само рози, но стоят прекрасно, в никакав случай моно или плоско.
Бранда ме спечели като фен определено.

# 519
Аз пък днес тествах Джон Варватос. Човекът е създал само един аромат за жени - този:

Изчаках го от сутринта да се развие и попридобих представа горе-долу.
Ароматът е приятен, бих го имала ако някой ми го подари, но слава богу, нямам желание за купуването му.
Плодово-цветен е за мен. Много сладки плодове с мед. Цветята се открояват чак накрая и са предимно рози. Във връхните нотки мирише на дъвка, от детските, наситен плодов аромат, чак синтетичен.
Видях че се води цветен шипър, има дори мъх и пачули в базата, но аз не ги усетих хич. На другата си ръка имам Мис Диор Шери и на фона на този Варватос, Диорът се държи като истински характерен шипър, направо върло дървесен и землист го усетих.

Бутилчето е много красиво и стилно. Ако си избирах ароматите по вид, бих се влюбила.

Вижте тази статия:http://bgmlog.blogspot.com/2008/08/blog-post_01.html

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 17:08 от Анонимен

# 520
реших и аз да се искажа в темичката,за сега от тези дето съм ползвала абсолютна  Sick за мен беше Boudoir -тежка натрапчива миризма,удушлива,това е голяма гадост да ме извиняват феновете.А сега имам въпрос към познавачи да ми препоръчате някой парфюм който да мирише на чистичко,на сапунче нещо като Дав или Нивея ,дори и по-свежо  Hug

# 521
Като чистичко и свежичко винаги ми изниква 212, може би и Омниа Кристалин...

# 522
Благодаря ти  Simple Smile,но 212 имам,а омнията казват че хич не е трайна,иначе съм се замисляла за него

# 523
Преди малко получих малко количество от Jasmin Noir. Нещо ми се носи силно дървесен и пудрен парфюм и този искам да го пробвам как ще ми стои и дали ще ми пасне за носене по-дълго време. Харесва ми, но ми е малко лек. Дано ми стои траен и шлейфов.
densi, той не е много шлейфов! Иначе е траен.

ekaterina II
, опитай Voile de Jasmin или Eau Parfumee au The Blanc на Bvlgari, Only Givenchy, Truth на Calvin Klein.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 20:17 от Бижy

# 524
Чисто...свежо...сапун...-Summer by Kenzo и   Jil Sander Pure. Предполагам, че ще ти харесат!

Общи условия

Активация на акаунт