Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 304
  • 538
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Хайде и аз да попитам - някой има ли инфо за свестен педиатър във втора поликлиика? Или друг в района - НДК, Славейков..., но да работи със здравната каса?

# 151
Интересувам се от педиатри в района на Хладилника/Лозенец.  Препоръки?  Много благодаря.

# 152
  • ул. "Мечтание"
Здравейте Hug, предстои ми и на мен да избирам педиатър, но незнам към кого да се насоча. Личният ни лекар е в 10-та поликлиника - Красна поляна. Моля, препоръчайте ми педиатър в този район или близо.
Благодаря предварително Hug

Малкия е при д-р Силвана Попова в същата поликлиника. Страшно съм доволна! Ако те интересува, пиши на лични да ти дам телефон.

# 153
Преди време писах за д-р Обрешкова-педиатър в Правителствена болница в момента.лекувала е децата не само на военните тъй като години работеше във Военна болница,за моите синове/въпреки,че са големи/ и досега ползвам нейните съвети,бях сбъркала  телефона,за което се поправям-GSM-0888676841 .

# 154
Преди време писах за д-р Обрешкова-педиатър в Правителствена болница в момента.лекувала е децата не само на военните тъй като години работеше във Военна болница,за моите синове/въпреки,че са големи/ и досега ползвам нейните съвети,бях сбъркала  телефона,за което се поправям-GSM-0888676841 .
Много благодаря!

# 155
Здравeйте момичета! Предстои ми моето бебче да се роди август месец, а искам предварително да си намеря педиатър. Търся си добър такъв в района на Дианабад или Студентски град. Предпочитам да е в 15 ДКЦ. Чух нещо за д-р Винарова, която не била със специалност педиатър,но май доста бебета имало при нея. Споменаха ми и д-р Йосифова или Йорданова(не разбрах точно името)-тя е педиатър, което аз го предпочитам, била май в същия кабинет на д-р Винарова. И двете са от 15-то ДКЦ. Някой от вас да знае нещо повече за тях? Добри ли са като лекари, внимателни и отзивчиви ли са, може ли да ги търся извън работно време по телефона за съвети.... ? Или да ми препоръчате някой друг педиатър от същото ДКЦ, но моля да ми пишете защо ви харесва на вас. Благодаря предварително Simple Smile

# 156
Някой може ли да ми препоръча педиатър от 30 ДКЦ в Обеля!

# 157
Здравeйте момичета! Предстои ми моето бебче да се роди август месец, а искам предварително да си намеря педиатър. Търся си добър такъв в района на Дианабад или Студентски град. Предпочитам да е в 15 ДКЦ. Чух нещо за д-р Винарова, която не била със специалност педиатър,но май доста бебета имало при нея. Споменаха ми и д-р Йосифова или Йорданова(не разбрах точно името)-тя е педиатър, което аз го предпочитам, била май в същия кабинет на д-р Винарова. И двете са от 15-то ДКЦ. Някой от вас да знае нещо повече за тях? Добри ли са като лекари, внимателни и отзивчиви ли са, може ли да ги търся извън работно време по телефона за съвети.... ? Или да ми препоръчате някой друг педиатър от същото ДКЦ, но моля да ми пишете защо ви харесва на вас. Благодаря предварително Simple Smile
Щом си в район студентски ела в "Сана".Според мен там са най-добрите доктори....това е "Студентска п-ка".
И аз родих август на 8, миналата година.
Препоръчвам ти д-р Николова каб.1 тел.088 841-670
д-р Гримяна Бельова каб.4 тел.0896 616-356
д-р Терзиева и д-р Иванова са много добри, но  винаги има много опашки пред кабинетите им, а това изнервя някой майки.
За всички до тук споменати знам, че си вдигат телефона извън работно време.Аз съм при Иванова, но мои приятелки- съкварталки са при останалите и знам, че също са много доволни.
Успех. Hug

# 158
Zdravei, az sashto tarsia pediatar v 11 DKC, no ne namiram niakoi da ti e otgovoril. Ti samata imash li informacia do tozi moment. Blagodaria ti ako spodelish, zashtoto az vseki moment chakam da rodia i mi se iska lekariat ni da bade v blizost do gilishteto. Predvaritelno ti blagodaria.

# 159
Здравейте момичета!Моля да ми препоръчате GP в района на Люлин. PraynigВчера ходих до личния ни лекар и се оказа,че си е прекратил договора със здравната каса от началото на месеца.И сега си търсим нов лекар.Благодаря ви предварително.

# 160
Сънливке,Препоръчвам ти Доц.Слънчева ,МД всеки четвъртък от 13.30ч.има платен прием на 8ет.
нищо че,МД е далечко от Люлин,разстоянието се оправдава!

# 161
  • ул. "Мечтание"
Абе на тая доцентка като й гледам отговорите в подфорума дето й е поверен, да си кажа честно не мисля че си струва! Не бих си поверила детето на нея.

# 162
  • София
Добавям в списъка д-р Масларски, Болница Вита.

Аз също с удоволствие потвърждавам тези впечатления от д-р Масларски- много внимателен с детето ми и нещо, което не само на мен направи голямо впечатление- при всеки преглед преглежда специално ушичките на детето, докато това от педиатъра ни не се правеше изобщо Peace

# 163
Не при доктор Найденова!!! от 3-та гр. б-ца.Ако някой не иска лекарката на децата му всеки път да пита как се казва детето въпреки ,че от години му е лична лекарка ,да ти затваря телефона когато случая е спешен и да не си спомня нищо за ваксинациите и болестите на детето ,да не избира доктор Найденова от 3-та градска.

# 164
  • София
Здравйте. Бихте ли ми препоръчили педиатър, може да работи и като GP в района на кв. Редута. Отскоро живеем тук, а детето ми е с вроден порок та затова ми трябва педиатър. Една от майките на предишните страници е посочила д-р Тони Добрева, но не е влизала в сайта от година и няма как да взема координатите й.

Общи условия

Активация на акаунт