Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 298
  • 538
  •   1
Отговори
# 165
  • София
kamelia1982 за педиатър в този район , д-р Масларски от болница Вита на Подуене, което ти е близо (поста ми е малко по-наогре). не съм сигурна дали работи като ДжП, по-скоро не..
много съм доволна от него, много е внимателен. същото мога да кажа и за педиатърката, която работи в другата смяна на д-р масларски- не помня името, но 100% го има на сайта на вита. успех Peace
Предпочитам да е в 15 ДКЦ.
предполагам че вече си намерила, но да си кажа. ние сме при д-р весела тодорова и сме доволни. само дето на нас ни е мн далече и единствено поради тази причина може би ще я сменим Peace

# 166
  • София
kamelia1982 за педиатър в този район , д-р Масларски от болница Вита на Подуене, което ти е близо (поста ми е малко по-наогре). не съм сигурна дали работи като ДжП, по-скоро не..
много съм доволна от него, много е внимателен. същото мога да кажа и за педиатърката, която работи в другата смяна на д-р масларски- не помня името, но 100% го има на сайта на вита. успех Peace
Предпочитам да е в 15 ДКЦ.

Масларски от Вита не работи със здравната каса и като GP. Също така не прави домашни посещения... Много го харесвам аз него, но той става само като "допълващ" лекар, не като GP.

# 167
Много съм доволна от нашето джипи Д-р Нели Киразян (докато живеехме в София). За съжаление съм изтрила телефона й. Работеше в ДКЦ-то на бул.Христо Ботев (там където се пресича с бул.Тодор Александров)... Много свястна и разбрана женица!  Peace

# 168
МОМИЧЕТА,АКО НЯКОЙ ХОДИ ПРИ ДР.АБАДЖИЕВА ОТ 2 ГРАДСКА,МОЛЯ ДА МИ КАЖЕ КАК СТАВАТ ПРЕГЛЕДИТЕ ПРИ НЕЯ,ЗАЩОТО РАЗБРАХ ЧЕ НЕ РАБОТИ КАТО GP. БЛАГОДАРЯ.

# 169
Моля ако някой познава добър педиатър за  района на Надежда, нека сподели ,моля.

Благодаря предварително!

# 170
МОМИЧЕТА,АКО НЯКОЙ ХОДИ ПРИ ДР.АБАДЖИЕВА ОТ 2 ГРАДСКА,МОЛЯ ДА МИ КАЖЕ КАК СТАВАТ ПРЕГЛЕДИТЕ ПРИ НЕЯ,ЗАЩОТО РАЗБРАХ ЧЕ НЕ РАБОТИ КАТО GP. БЛАГОДАРЯ.

ами как ..просто...искаш платен преглед и готово.плащаш на касата и с бележката се качваш горе и си чакаш реда.а докторката е страхотна  Peaceи ще останеш доволна от нея

# 171
мерси за инфото  Simple Smile

# 172
# 173
Здравейте! Моля, да ми препоръчате добър педиатър близо до Младост4. От опит и от изчетеното до тук разбирам, че няма добри педиатри във 25-то ДКЦ, което е най-близо, но се надявам все пак да греша. Благодаря ви предварително.

# 174
Аз съм изключително доволна от д-р Ранева!Бързо и точно паставя диагнози,внимателна към децата.А и никога не е отказала консултация по телефона.Тук във форума съм чела много добри отзиви и за д-р Вашева.Успех!

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 12:32 от ina_ana

# 175
Моля ако някой познава добър педиатър за  района на Надежда, нека сподели ,моля.

Благодаря предварително!

Мога да ти кажа за 30 ДКЦ  в Обеля - доктор Боева! Макар, че съм от Обеля, търсех и аз педиатър в Надежда. Ако само и конкретно от Надежда търсиш, пиши в отчетните по градове/квартали на майките от Надежда, ще те насочат.

# 176
Моля да ми препоръчате добър педиатър в района на кв.Княжево или Овча купел,защото нашата докторка прекратява практиката си и оставаме без джипи Sad

# 177
д-р ранева е много добър специалист,но не записва пациенти.днес бях при нея и я попитах.отказа категорично защото има 2200 пациента,а трябва да са до 2000

# 178
  • Bulgaria
Моля мамите от Красна поляна да ми препоръчат добър педиатър в района.

# 179
Моля препоръчайте ми GP за мен в района на Люлин. Сегашната ми направи проблем с направлението за проследяване на бременност и искам да я сменя и евентуално новата да ми даде направление за преизбор

Общи условия

Активация на акаунт