Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 296
  • 538
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ами, доколкото ми обясни нашата лекарка, самото Джи пи, при което ще се записваш си ги попълва и подава, ти просто заязяваш желанието си, да си при него. Пациента нищо не прави.

# 271
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми добър личен лекар в 17-та поликлиника (на канала). Налага ми се да сменя GP-то и 17 ДКЦ в момента ми е най-удобно, но за съжаление не знам нищо за лекарите там.

# 272
Ами, доколкото ми обясни нашата лекарка, самото Джи пи, при което ще се записваш си ги попълва и подава, ти просто заязяваш желанието си, да си при него. Пациента нищо не прави.
Вивиан, благодаря за информацията!

# 273
Дами! Никой ли не се разболява в района на Лагера-Хиподрума-КрасноСело? 19 страници мнения, и само отчаяни вопли за помощ при избор на личен лекар в посочения триъгълник! ... Странна работа ... Ако случааааайно някой някак си е пропуснал тези въпроси, да взема и аз да надам гласец: ПОМОГНЕТЕ ПРИ ИЗБОР НА ЛИЧЕН ЛЕКАР В РАЙОНА НА ЛАГЕРА-ХИПОДРУМА-КРАСНО СЕЛО-ВМА и иже с ними! ... Аз живея в Хиподрума, и също съм от "отчаяните болни" ...

# 274
Здравейте. Само да ви информирам за изключително негативното си мнение за т.нар педиатър, д-р Иван Стаменов, 6-то ДКЦ от София.
Това е човек толкова смотан и недоволен от себе си, че направо е рисково да се записвате при него - почти всичко, което го запитате не е негова работа, изключен телефон извън работно време, мрънка за всичко, тъй като явно нищо не е успял да постигне самостоятелно и изобщо.... само умее да се лигави за пред бебоците Sad
Не знам дали има читави GP-та в 6 ДКЦ, но този е направо ужасен!!! и определено не бих го препоръчал, дори на човек, когото не харсвам!

# 275
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми добър личен лекар в 17-та поликлиника (на канала). Налага ми се да сменя GP-то и 17 ДКЦ в момента ми е най-удобно, но за съжаление не знам нищо за лекарите там.

Д-р Бойка Иванова.

# 276
Вивиан - ние сме при д-р Заяков от Полимед. Бих казала, че сме доволни от него. Но до сега беби не е бил болен и не сме го видял в действие как се справя доктора. Иначе винаг е много отзивчив за частни посещения по домовете, което си е едно голямо облекчение. Не ми харесва, че е голям любител на всички всевъзможни ваксини и на кърменето гледа като животински инстинкт, който дърпа назад развитието на детето ?! Или нещо подобно. Беби е годинка и още се кърмин - но тази тема деликатно я пропускаме по време на консултациите. Но в общи линия мисля, че е добър специалист. Аз също имах затруднения при избирането на педиатър и той ни е препоръчат от моя приятелка с 3 деца, които са негови пациенти.

# 277
Търся добър педитър в района на Люлин 9 (може и в 3-та градска), който по възможност да е хомеопат  Peace

# 278
Здравейте на всички!
Аз сам нова тук и ми е малко трудничко, но ще свикна. За мен е доста интересно и научих доста неща от този сайт. Аз съм в очакване на първата си рожба. Терминът ми е определен за 28.01, но всички ми казшат, че ще е по рано.
От скоро живея в нов квартал, а сега доколкото ми стана ясно трябва да намеря педиатър за малкото човече.
Моля ако има майки, или бъдещи такива в кв.Изток- гр.София. да ми препоръчате клиника или педиатър, ще съм много благодарна.

# 279
  • София
Искам да споделя, че д-р Мария Димитрова от Полимед много ме впечатли! Няма нищо общо с предишната ни педиатърка. Много съм доволна, благодаря, че ми я препоръчахте!   bouquet

# 280
Вивиан, а д-р Димитрова работи ли по НЗОК?

# 281
  • София
Да  Peace Записах я като джи пи на децата.

# 282
Здравейте!

Д-р Бойка Иванова.

Здравейте, и аз съм за д-р Бойка Иванова, цялата фамилия сме при нея и сме много доволни Wink

# 283
Мили мами, можете ли да ме посъветвате за детски пулмолог в София.
Прерових вече темата тук, но единственото, което открих бе за д-р Валери Исаев от Александровска болница от април 2009 (сайтът им обаче поне при мен не работи в момента).

Ще ме насочите ли към друг или към някоя болница/клиника, защото малката ми щерка кашля вече близо 3 месеца (с известни затихвания) и очевидно нищо не и помага от нещата, които опитахме?

# 284
МИли момичета, моля да ми препоръчате педиатър в района на Борово, Кр. село, Бели брези, Г. Делчев.
Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт