Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 283
  • 538
  •   1
Отговори
# 285
Детето ми е на 5 месеца ще се местим отново в София , Люлин 10.
Някой да ми обясни ппроцедурата да си избера друг педиатър , и ако може да ми препоръчате някой в този район.
Благодаря ви. Hug

# 286
  • София
Ако е през декември или юни - процедурата е - отиваш при избраният от теб лекар, той ти дава формуляри, които попълваш и му ги връщаш. Това е. Носи и здравните книжки.

Ако е извън тези два месеца - отиваш в Здравната каса, подаваш молба за избор / смяна на личен лекар, чакаш 10-ина дни да излезе решението и след това отиваш с въпросните формуляри (попълнени) и ги даваш на новоизбраният от теб лекар, той вече си ги носи и подава обратно в Здр. каса. Това е общо взето.

Препоръка за лекар в този район нямам.
   bouquet

# 287
Здравейте казвам на всички бъдещи и настоящи мами.След 10 дни ми предстой планирано секцио и си търся педиатър.Живея в кв.Манстирски ливади изток близо до 29-та ДКЦ,но там препоръчаната ми д-р Гочева за съжаление каза,че не може да ни поеме защото има много пациенти и не смогва.Благодаря ви предварително.

# 288
Д-р Галина Иванова
педиатър и общопрактикуващ лекар
Дианабад,
15 ДКЦ, 1 ет, 11 к-т
сл. тел: 9624528

много съм доволна от нея

А аз -  не. Записах се при нея след като прочетох тоя форум. Личен лекар ми е от почти 3 г.
Дано като педиатър да е по-отдадена на децата, защото като GP не е много старателна.
Винаги се случва следното: преслушва ме за минута,  изписва ми едни и същи антибиотици
и ме пита колко дни болнични искам. Аз очаквам повече внимание. Отделно, че ако искам
направление ме връща по 2-3 пъти. Днес (04.03) също ме върна, защото съм искала направление
за профилактичен  гинелогичен преглед... сами си правете изводите..

# 289
  • София
живея в манастирски ливади, близо до Била на бул.България; препоръчайте ми педиатър в 29 ДКЦ, 20 ДКЦ или ВМА, моля;
бих искала да си избера педиатър, преди да родя през юли;

# 290
Здравейте,
Моля ви да ми препоръчате педиатър в района на Княжево тъй като съм от Мърчаево, а личната ми лекарка вече втора седмица не мога да я накарам да дойде при новороденото ми бебе.

# 291
Моля ви препоръчайте ми педиатър в района на ж.к Лагера, може и Хиподрума, Красно село. Всички, които виждам са центъра, младост или студентски град. От майчин дом педиатърките също ги познавам и поне махйчин дом е на 20 мин от нас дали те биха се навили???
Бих ти препоръчала Д-р Рада Маркова, има кабинет на ул. Родопски извор 45 в Борово, не ти е далеч, тя е и детски пулмолог, тел. 0887 550 322, пробвай и късмет!

# 292
Д-р Галина Иванова
педиатър и общопрактикуващ лекар
Дианабад,
15 ДКЦ, 1 ет, 11 к-т
сл. тел: 9624528

много съм доволна от нея

А аз -  не. Записах се при нея след като прочетох тоя форум. Личен лекар ми е от почти 3 г.
Дано като педиатър да е по-отдадена на децата, защото като GP не е много старателна.
Винаги се случва следното: преслушва ме за минута,  изписва ми едни и същи антибиотици
и ме пита колко дни болнични искам. Аз очаквам повече внимание. Отделно, че ако искам
направление ме връща по 2-3 пъти. Днес (04.03) също ме върна, защото съм искала направление
за профилактичен  гинелогичен преглед... сами си правете изводите..

Аз това съм го писала 2004 г. даже не го помня!?
как очаквате да коментирам след 7 години!??

# 293
Моля да ми препоръчате добър  педиатър в Лозенец, 13-та поликлиника. Основно държа на това, да обръща нужното внимание, да преглежда отговорно, по възможност да прави и дом. посщения, да отговаря винаги на телефона си и да предписва антибиотик само, когато наистина се налага. По възможност да е привърженик на кърменето, а не на АМ, също така на по-късното захранване.

# 294
  • София
Здравейте!
Искам да сменя личния си лекар - много ми е далеч и е предимно педиатър - съответно няма много време за другите пациенти  Simple Smile

Търся близо до Румънското посолство, във Вита би било перфектно, но май нямат Джи Пи-та  newsm78

Предварително благодаря   bouquet

# 295
  • София
RумиK доколкото ми е известно във Вита педиатрите не са лични лекари.
Там сме посещавали д-р Масларски и д-р Беличева.
В района на румънското посолство е малко разтегливо, но най-близо е 22ДКЦ на ул. Н. Коперник, както и 17 ДКЦ, срещу театър "София".
тук във форума, както и в темата има добри отзиви за педиатри и от двете ДКЦ Peace

# 296
  • София
elpet, благодаря  Simple Smile
Аз не търся педиатър, за мен си е.  Wink
Намерих едно-две имена тук и ще пробвам. Вита беше най-близо, ама нямат Джи Пи-та, доколкото разбрах.

# 297
  • София
а, пардон, не знам защо съм решила така  Laughing
както и да е де, това предполагам е относимо и към останалите им специалисти Peace

# 298
Търся педиатър в района на Павлово, бихте ли ми препоръчали някой?

Предварително благодаря!!

# 299
Funny,най- близко ти е поликлиниката на  ВМА.Там педиатри са Д-р Лисичкова
/тел в кабинета-9225450/, Д-р Шаркова /GSM  0888594140/и  Д-р Митова/GSM  0887936490/
Мисля ,че все някой записва дечица. Успех- и пиши какво е станало.До края на месеца  за смяна има цели 20 дни

Общи условия

Активация на акаунт