Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 153
  • 538
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета!
Някой може ли да ми даде координати на д-р Румяна Варадинова от 26то ДКЦ? Ориентирала съм се към нея за педиатър живот и здраве на бъдещото ни бебче и исках да проверя дали ще ни запише.

Благодаря предварително!  bouquet

# 346
Моля всички мами живеещи в кв. Надежда да ми предложат добър и компетентен педиатър в този район?

# 347
  • София
Моля всички мами живеещи в кв. Надежда да ми предложат добър и компетентен педиатър в този район?
Ние сме при Беремлийска, но още нямам оформено мнение......... Rolling Eyes

# 348
zdraveite i nie sme v 8 poliklinika pri doktor nadq petkova.mnogo sam dovolna ot neq

# 349
Много ви благодаря за предложенията! Ще събирам още информация!

# 350
здравеите маминки,момля ви препора4аите ми добар педиатар в 7ДКЦ,ИМА ЛИ МАМИ ОТ БАНИ6ОРА,ОТ КОИ ПЕДИАТРИ СТЕ ДОВОЛНИ,искам да преместя беб4о и себе си са6то за6тото никак несам доволна от на6ето педи

# 351
  • София
Здравейте,
очакваме бебче след 2 месеца и бих искала да намеря добър педиатър, които работи със здравната каса. Можете ли да ми препоръчате педиатър в района на Манастирски ливади или районите наблизо?

# 352
Здравейте Simple Smile

Искам да сменя ЛЛ, но нямам никаква представа с кого, не съм се ориентирала изобщо.

Живея в центъра и ще се радвам да ми е наблизо, някъде около Стадиона, Графа, Витошка, НДК и т.н., освен това търся някой с малка практика, защото ми е омръзнало да вися по опашки и ако има възмоност - частна поликлиника  thumbsup

Освен това нямам кой знае какви претенции, просто се надявам да не ми е трудно да си взимам направления и евентуално болнични, че сега докато съм бременна, може да ми се наложи да взема няколко дни просто за да си ходя на изследванията и пр. ...

# 353
Здравейте мами!
Август месец ми предстой да родя и си търся педиатър. Моля ви да ми препоръчате добър педиатър в района на Дружба 2 или Младост. Изчетох темата, но мненията за Младост са доста стари, а за Дружба почти няма..
Предварително ви благодаря!

# 354
  • UK
Здравейте, някой може ли даде малко инфо за д-р Пантелей Стоянов, с кабинет в МЦ Полимед? Доволни, недоволни?   

# 355
Ако някой може да сподели мнение за д-р Жени Воскинарян от МЦ Полимед, ще бъда много благодарна!!!

# 356
  • София
Ако някой може да сподели мнение за д-р Жени Воскинарян от МЦ Полимед, ще бъда много благодарна!!!

Не ми е личен лекар, но изглежда свестна и отговорна.

# 357
Zdraveite! Mojete li da mi preporu4ate dobur pediatur v kv."Lulin",Sofia? Blagodarja predvaritelno!

# 358
Д-р Ваня Груева,педиатър жк. Люлин

Аз лично не съм доволен от д-р Ваня Груева от Люлин 6. На едно от питанията ми за новороденото, поставя диагноза без да  е видяла бебето. Съмнявах се че има млечница. Казвам й, че има налепи по цялата уста, тя отговаря: "Няма проблем! Нищо няма да правим!" Питам се как така без да  е погледнала пациента си- поставя диагнози?! Сина ми на другия ден беше с още по големи полепи по цялата уста от кърменето. Обадихме се на друг доктор, който по телефона ни обясни как да реагираме  и след това всичко беше наред. Когато звънях втори път, поради притесненията ми за бебчо, доктор Груева ми вдигна с думите: "Кажете бързо!". Не мисля, че съм гост на Слави Трифонов  и че нямаме ефирно време, за да "казвам бързо". Жената просто няма подход. Изразявам просто мнението си  и искам да предпазя родителите от такива "професионалисти" като Ваня Груева! Няма подход да говори с родителите, усеща се едно нервно напрежение при разговор с нея. Дава диагноза без да е  видяла бебето. Мисля, че това е  достатъчно по въпроса. Аз се обаждам по телефона и  казвам, че не ми  е приятно дето ме "претупва" така на бързо, а  тя ми отговаря: " Ами щом искате да си говорите по телефона-добре! С мен разговорите приключват за двадесет-тридесет секунди!" Ако някой го устройва такова отношение, да отива при нея. Мен не ме устройва! Аз искам търпение от педиатъра си. Искам не да "налива масло в огъня",  а да ме успокои като родител. Да ме предразположи като такъв, да обърне нужното внимание на детето търпеливо и да няма нервни гримаси. За мен доктор Груева е едно медицинско недоразумение!

# 359
  • София
Здравейте, моля за мнение за д-р Сашка Йорданова, кабинета и се намира в ж.к Бели брези. Интересуват ме мнения за нея като педиатър, тя ми е GP и като такава съм много доволна. Но ще съм благодарна да споделите как се отнася с децата, претупва ли прегледите, следи ли за ваксините,какво мисли за захранването, дава ли направления без проблем, идва ли на домашни посещеня когато е необходимо и може ли да се разчита на връзка с нея по телефона вечер и в почивните дни?

Общи условия

Активация на акаунт