Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 157
  • 538
  •   1
Отговори
# 360
Zdraveite! Mojete li da mi preporu4ate dobur pediatur v kv."Lulin",Sofia? Blagodarja predvaritelno!

Може и да е късно, но в 12 ДКЦ В НИКАКЪВ случай Роберт Манов.

Сега сме при Нели Николова, свества е, но още нямам много изградено мнение, освен, че хич не бърза с АБ! И много обяснява, всичко!

# 361
  • Sofia
Здравейте мами!
Август месец ми предстой да родя и си търся педиатър. Моля ви да ми препоръчате добър педиатър в района на Дружба 2 или Младост. Изчетох темата, но мненията за Младост са доста стари, а за Дружба почти няма..
Предварително ви благодаря!
Намери  ли си педиатър?Аз също търся за дружба в момента и общо взето препоръките са за др Царкова в 28 п-ка и др Конова във филиала на 28 п-ка,който е в дружба 2. [/i]

# 362
  • Sofia
Здравейте! Някой има ли мнение и впечатления от д-р Татяна Ралчева от 15 поликлиника в Дианабад?

Здравей,

Татяна Ралчева е личният лекар на дъщеря ми. Изключително съм доволна от нея - страхотен специалист, отзивчива, винаги мога да разчитам на нея. Само хубави неща мога да кажа. Определено е много добра и има невероятен подход към децата. Препоръчвам ти я.
И аз си мислех същото до миналата година,когато 5 пъти го преглежда и винаги и се виждаше розово гърлото на детето,а то не спираше да вдига 40 градуса.Ден след последното и преглеждане се наложи през нощта да викаме спешните и колежката и каза ,че детето е с гнойна ангина със страшно  много налепи.След 2 дена го заведох пак при Ралчева и тя каза "розово е" newsm78,след още 1 ден го заведох при др Гайдарска в детската поликлиника към Майчин Дом и думите и бяха:"За 12 години практика толкова лоши сливици не съм виждала"!Добре,че беше тя да предпише адекватно лечение на сина ми.Между другото част от "невероятния и подход към децата" е да не им бърка в гърлото с пръчката,за да не я намразват,но така явно многото налепи убягват от погледа и!

# 363
Здравейте мами!
Август месец ми предстой да родя и си търся педиатър. Моля ви да ми препоръчате добър педиатър в района на Дружба 2 или Младост. Изчетох темата, но мненията за Младост са доста стари, а за Дружба почти няма..
Намери  ли си педиатър?Аз също търся за дружба в момента и общо взето препоръките са за др Царкова в 28 п-ка и др Конова във филиала на 28 п-ка,който е в дружба 2. [/i]
Здравей, аз съм при др.Конова в Дружба 2. За съжаление обаче вчера забелязах, че пред кабинета й има бележка, че за момента не приема нови пациенти. Sad

# 364
Здравейте и от мен,
тук във форума прочетох за д-р Байкова от филиала на Студентска поликлиника в Мусагеница, но информацията е мноого стара. Дали накой има по-прясно инфо?

# 365
  • Sofia
Здравейте мами!
Здравей, аз съм при др.Конова в Дружба 2. За съжаление обаче вчера забелязах, че пред кабинета й има бележка, че за момента не приема нови пациенти. Sad
EEEE,жалко!
Но благодаря за информацията,спести ми 1 разкарване  Wink

# 366
Утре отивам да взимам картона на детето си от "д-р" Ралчева, 15 ДКЦ. Припряна, обидчива, на всичките ми въпроси относно храненето се отговаряше - "Ела на еди коя си дата, в еди кой си мол - ще чета лекция" - платена и с рекламна цел. Вместо да ми се обясни подробно, аз все трябваше да си чета преди това Домашното от интернет и след това да й задавам въпроси за компетентно мнение и то не само за захранването - то това да е проблема, макар хич да не е толкова лесно. И така докато днес не се наложи да ходим за неприятната процедура за слепени срамни устни...кой да ни каже, кой да ни прегледа... Гледаме се все с памперса и бодито, така се и теглим, така и се измерва обиколката на гърдите. А в Токуда, където я заведох за кашлица, от памперса започнаха - така се правело, казват. И ми стана много тъжно като откриха почти изцяло слепените й устнички....Боже каква майка съм и що за педиатри има! Трябва ли да си завърши мед.образование, за да се грижиш за детето си адекватно?!?!

# 367
Здравейте,
 някой може ли да ми препоръча добър педиатър в Полимед?

# 368
  • UK
Здравейте,
 някой може ли да ми препоръча добър педиатър в Полимед?

Здравей, аз бях питала преди време за Пантелей Стоянов, много съм доволна от него. За късното захранване е, не сме имали разногласия досега за нищо относно детето, винаги си вдига телефона и за каквито и глупости да съм му звъняла винаги е бил любезен и изчерпателен в отговорите си, дойде на първо посещение вкъщи (някои отказват да ходят по домовете), не каза и дума за пари, аз му предложих и му дадох 20 лв., не прибира пари за потребителски такси (знам, че по право за деца няма как да искат, но на много мои познати им искат). Хубавото е, че практикува само като педиатър, почти няма възрастни при него, няма по 100 баби на опашка пред кабинета, никога не съм чакала повече от 30 мин. при него. Ако искаш върви да го провериш. Дългосрочни отношения с него нямам - детето е малко още. Аз също от форума се ориентирах към него. Кабинетът е топъл с климатик, сградата е нова и в коридора също нито духа, нито мръзнем. За другите педиатри там не мога дам мнение.
За медицинските му способности реално нямам мнение, защото още не сме боледували, не знам дали изписва антибиотици за щяло и нещяло.

# 369
  • UK
Утре отивам да взимам картона на детето си от "д-р" Ралчева, 15 ДКЦ...     И ми стана много тъжно като откриха почти изцяло слепените й устнички....Боже каква майка съм и що за педиатри има! Трябва ли да си завърши мед.образование, за да се грижиш за детето си адекватно?!?!
Деска, не се обвинявай, не си случила на лекар, има и по-свестни. Не си виновна ти, детето ти е живо и здраво, ние няма как да знаем всичко. Важното е, че си се усетила навреме преди да стане нещо по-лошо. Късмет по нататък! Hug

# 370
Здравейте и от мен,
тук във форума прочетох за д-р Байкова от филиала на Студентска поликлиника в Мусагеница, но информацията е мноого стара. Дали накой има по-прясно инфо?

Аз също се интересувам от въпросната лекарка.

# 371
Здравейте и от мен,

Аз също се интересувам от въпросната лекарка.

Понеже нямах време днес се записахме цялото семейство при д-р Байкова от филиала в мусагеница.Първото ми впечатление е добро.Детето даже не искаше да си тръгваме от кабинета с което много ме впечатли.

# 372
  • Пловдив
Препоръчайте ми личен лекар в Лозенец, евентуално в 13 ДКЦ за млад човек, но не дете. Много благодаря предварително.

# 373
здравейте ,дали може да дадете координати на д–р Байкова

# 374
  • София
Интересувам се от добър педиатър в Красна поляна, Св. Троица, 10 ДКЦ, 11 ДКЦ, 7 ДКЦ, Люлин, Полимед и околността. Интересува ме да не изписва АБ за щяло и нещяло, да дава направления, като има нужда, а не да знае всичко. Ако лекува и с хомеопатия, още по-добре.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт