Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 195
  • 538
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Моля и на мен за Овча Купел личен лекар да препоръчате!

# 181
МОля спешно за добър педиатър в района на ЗОна Б-18, Б-19 и зона Б 5, това е в отсечката Констентин Величков - Стамбойлиски- Опълченска

# 182
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ HugДНЕС СИ СМЕНИХМЕ ЛИЧНИЯТ ЛЕКАР С ДР.МИХОВА ОТ 8 П-КА МАКАР,ЧЕ МИ Е МАЛКО ДАЛЕЧКО,ТА МИСЛЕХ СИ ДА ВИ ПОПИТАМ,НЯКОЯ ИМА ЛИ ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ НЕЯ,ОПЛАКВАНИЯ ИЛИ ПОХВАЛИ ..ОХ,ДАНО ДА НЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА ИЗБОРА СИ ПО-КЪСНО newsm78,ПРЕДИШНАТА ДАВАШЕ ТАЛОНИ СЛЕД ДЪЛГИ РАЗПРАВИИ #2gunfire

# 183
  • софия
д-р Ася Илиева.до скоро работеше в 24 ДКЦ в Надежда,но си направи кабинет в блока до поликлиниката.тя е добър педиатър и е GP на цялото ни семейство.GSM:0888418942

# 184
  • София
Здравейте,моите деца както и доста голяма част от децата на военните са отгледани и продължават да се лекуват от д-р ОБРЕШКОВА,невероятен педиатър,работи в Правителствена болница,но също и консултира,тел;08886768841

Здравей,
имаш ли информация дали д-р Обрешкова е все още  в Правителствена болница и работи ли със здравната каса?
Благодаря!

# 185
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате личен лекар от Военна Болница? Благодаря предварително!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 186
Голямата ми дъщеря е във Военна болница при д-р Кременска!

# 187
Здравейте! Някой има ли мнение и впечатления от д-р Татяна Ралчева от 15 поликлиника в Дианабад?

# 188
д-р Силвана Попова
педиатър
"РЕЯ" ООД (10 ДКЦ) София
сл. тел.: 822 11 33
     Сигурно се шегуваш. Тази жена и понятие си няма от педиатрия newsm78 newsm78 newsm78 Заради нейните "професионални" умения детето ми стигна до болница  #2gunfire #2gunfireДобре че  поисках мнение от друг лекар, който си разбира от работата и каза,че детето трябва незабавно да бъде прието.

# 189
Здравейте,
Интересувам се от добър лекар който да ми стане GP, от 20-та поликлиника.Моля ви за помощ понеже не съм от София и вашият съвет ми е много важен   Praynig  Скоро започва 8мия месец на моята бременност и искам да оправя осигуровките  baby_neutral
за да мога да вляза във системата.Пак благодаря на тези които ще помогнат.Желая много здраве на всички  Peace

# 190
  • София
Здравейте,
Интересувам се от добър лекар който да ми стане GP, от 20-та поликлиника.Моля ви за помощ понеже не съм от София и вашият съвет ми е много важен   Praynig  Скоро започва 8мия месец на моята бременност и искам да оправя осигуровките  baby_neutral
за да мога да вляза във системата.Пак благодаря на тези които ще помогнат.Желая много здраве на всички  Peace
За 20 поликлиника знам че няма добри Sad по-добре отиди в някоя от болниците - във военна има много добри и всякакви специалисти  Hug пожелавам ти успех и леко раждане!!! Hug

# 191
Здравейте,
Интересувам се от добър лекар който да ми стане GP, от 20-та поликлиника.Моля ви за помощ понеже не съм от София и вашият съвет ми е много важен   Praynig  Скоро започва 8мия месец на моята бременност и искам да оправя осигуровките  baby_neutral
За 20 поликлиника знам че няма добри Sad по-добре отиди в някоя от болниците - във военна има много добри и всякакви специалисти  Hug пожелавам ти успех и леко раждане!!! Hug

Мога да те посъветвам да се запишеш при д-р Алшех. По-точен и добър специалист от нея не познавам. Смених квартала в който живея и в момента съм много далече от 20 поликлиника, но нея не съм и помисляла да сменям. Единствения недостатък е,че при нея много се чака и затова е хубаво да се уговаряш с нея по телефона.

Някой може ли да ми каже добър педиатър в 30ДКЦ - Обеля 2. В момента дъщеря ми е  при д-р Иванова, но по-некадърен педиатър не познавам от нея. Голяма мърла е!!!!

# 192

[/quote]

Мога да ти кажа за 30 ДКЦ  в Обеля - доктор Боева! Макар, че съм от Обеля, търсех и аз педиатър в Надежда. Ако само и конкретно от Надежда търсиш, пиши в отчетните по градове/квартали на майките от Надежда, ще те насочат.
[/quote]

Storm76, би ли ми казала нещо повече за д-р Боева? Ние сме в Обеля 2 и искам да си сменя JP-то.
Само с деца ли работи или и с възрастни. Има ли много пациенти? За дълго кърмене и късно захранване ли е?
Извинявам се че те засипвам с толкова въпроси, но ме е страх да не попадна "от трън та на глог"! 

# 193
за дамата която пита за личен лекар-за 20 Поликлиника -вече 20г живея в Борово и вярвайте ми при док Алшех не става-освен да чакаш и да си говорите за домашни проблеми
и след като реших един ден че това е абсурд -с чакането де , и само пенсионери има , та се записах при д-р Пацов който е в съседния до нея кабинет-това е ет2 на 20 п-ка
мил мнимателен, за специалист не знам как е все пак то направления се дават нали така ?
за педиатър не знам но за GP е чудесен-винаги те приема без много чакане, акуратен е и сестрата му също е мила -така че внимание получавате:)
ако има нужда пишете ми на valiak@abv.bg и ще ви напиша неговия мобилен
и още веднъж да подчертая че обсъждаме този доктор само за GP:)
иначе и аз съм бременна и ходя при док Гиздов в Медицинска -доволна съм , но той не е акушер , така че ще трабвя към друг лекар да се ориентирам за раждането Simple Smile

# 194
Както вече написах 20 год живея в Борово , но съм женана и чакам бебче и вече съм в Люлин 8
Влязох в тази тема защото видях че има мами дето търсят педиатър в Люлин 8, но така и не намерих отговор на този въпрос
За това моля ако някой може да ми препоръча добър педиатър в 12 ДКЦ или 26та ако се не лъжа пак е близо или изобщо близо в района Люлин 8-9 да ми пише
може и на мейла-да е по сигурно че ще го прочета де Simple Smile
той е valiak@abv.bg

Много благодаря предварително на всички , желаещи да помогнат:)

Общи условия

Активация на акаунт