Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 268
  • 538
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, препоръчайте педиатър за неродената ми беба, че терминът ми наближава, а още не сме избрали такъв. Става вопрос за Дианабад, Младост 1 , Студенстки град или Витоша тъй като живеем в Младост, но скоро ще се местим в кв.витоша.
Предпочитам лекар, който не залита да изписва антибиотици и по възможност си вдига телефона и след 17,00 часа, ако е спешно.

И още нещо, някоя от вас има ли идея първото домашно посещение при бебо- до 2 дни след изписването от болницата платено ли е или ако лекарят на беба работи със здравната каса е безплатно.
Предварително благодаря за информацията.

# 196
Момичета, препоръчайте педиатър за неродената ми беба, че терминът ми наближава, а още не сме избрали такъв. Става въпрос за Дианабад, Младост 1 , Студенстки град или Витоша тъй като живеем в Младост, но скоро ще се местим в кв.витоша.
Предпочитам лекар, който не залита да изписва антибиотици и по възможност си вдига телефона и след 17,00 часа, ако е спешно.
д-р г.Бельова тел:0896 616 356
д-р Николова тел:088841670
д-р Елена Иванова тел:0888 936 128

И трите докторки работят в Студентска п-ка към "Сана"....
Лично ние сме при Иванова и съм много доволна.....но не знам дали приема нови пациенти, понеже при нея е "лудница"....пробвай оба4е.....и леко раждане....

# 197
Здравейте, обръщам се към всички мами с молба за съдействие. Преместихме се в София, при което ще трябва да си изберем педиатър тук, най-близкото ДЦК е 13-то. Моля ако имате добри впечатления от някои педиатър,който работи там да споделите, иначе ще трябва да си изберем някои насляпо.
Благодаря предварително.

# 198
Моля да ми препоръчате добър педиатър в 11дкц или Полимед.Терминът ми наближава а все още не съм избрала педиатър,направо ужас.Благодаря предварително!

# 199
  • София
Моля да ми препоръчате добър педиатър в 11дкц или Полимед.Терминът ми наближава а все още не съм избрала педиатър,направо ужас.Благодаря предварително!

В 11 ДКЦ имам доста познати доволни от д-р Пиянечка. Нямам лични впечатления.

# 200
  • София
В "Полимед" се премести педиатърът на моите деца - д-р Мария Димитрова, от която съм много доволна.

# 201
molq ako imate nqkakva informaciq za dr. Abadjieva ot 2-ra gradska daite mi telefoni za da se svarja s neq

# 202
Моми4ета,моля ви препоръ4айте ми семеен/ли4ен лекар и педиатър във Втора градска.Или някъде в района Praynig

# 203
Здравейте! Някой има ли мнение и впечатления от д-р Татяна Ралчева от 15 поликлиника в Дианабад?

Здравей,

Татяна Ралчева е личният лекар на дъщеря ми. Изключително съм доволна от нея - страхотен специалист, отзивчива, винаги мога да разчитам на нея. Само хубави неща мога да кажа. Определено е много добра и има невероятен подход към децата. Препоръчвам ти я.

# 204
Моля и на мен да ми препоръчате добър личен лекар в района на Овча Купел  Praynig. Юни месец наближава, а искам на 100% да си сменя сегашното ДжиПи.

# 205
  • гр. София
Здравейте, можете ли да препоръчате добър педиатър в района на 7 ДКЦ, 2-ра Градска или 5-та Работническа болница - това е в София, жк Банишора? Благодаря предварително!!!

# 206
Skupi maiki, moiat opit s D-r Raneva ot 25-to DKC v Mladost e uzhasen. Deteto mi e bolnavo. Sled kato trugna na gradina vednaga se poiavi kashlica. Na miga ia zavedoh na pregled. Raneva izpisa sirop i ni prati vkushti. Sustoianieto, obache se vloshi. Deteto vdigna 39 gradusa i poddurzhashe visokata temperatura. Vednaga otidohme pri Raneva. Tia ia preslusha otnovo i ia prati v kushti s oshte edin sirop. Sled oshte dva dni polozhenieto veche beshe seriozn, temperaturata ne padashe. Otidohme pak pri neia. Chak togava ni prati na snimka i kruvni izsledvania i se okaza,che deteto e s uslozhnena pnevmonia, koiato tia taka i ne chu prez slushalkata. Rezulatut-10 dni v bolnica na sistemi i venozen antibiotik, a lekarite tam biaha izumeni ot tezhessta na infekciata i si misliha,che izobshto ne sme ia vodili na lekar. Za kapak Raneva mi se nakara,che  az sum dopusnala deteto da se razbolee i se durzha otvratitelno. Tazi nekompetentnost, nemurlivost i naglost napravo me stupisa. Nikoga poveche niama da stupia tam.

# 207
Аз пък съм изключително доволна от д-р Ранева от 25 ДКЦ.Детето ми не е болнаво, но на 2 пъти ни се е налагало по спешност да я търсим.Адекватно лечене и дори по телефона в празничен ден .
mammche /гост/ надявам се детенце да е добре и да не ви се случват повече такива болести.

# 208
Момичета,спешно ни трябва педиатър-пулмолог.Лиичната ни насочи към детска белодробна клиника ,но не спомена конкретен специалист.Има съмнения за пневмония.Моля за съдеиствие спешно е!Предварително Благодаря.

# 209
  • There I was on a July morning
Момичета,спешно ни трябва педиатър-пулмолог.Лиичната ни насочи към детска белодробна клиника ,но не спомена конкретен специалист.Има съмнения за пневмония.Моля за съдеиствие спешно е!Предварително Благодаря.

Синът ми е лекуван в тази клиника преди 3 месеца http://209.85.129.132/search?q=cache:J46nmy7U9twJ:www.alexandrov … ct=clnk&gl=bg

Лекуващ лекар му беше д-р Валери Исаев. Имам отлични впечатления от него.

Общи условия

Активация на акаунт