Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 330
  • 538
  •   2
Отговори
# 210
Zdraveite na vsi4ki Grinning
Niakoi moje li da mi prepora4a dobar pediatar v 20-ta poliklinika? A ako ima i otricatelni mnenia za niakoi tam, mnogo 6te se radvam da mi pi6ete, za da znam da ne gi izbiram.

# 211
Здравейте на всички мамчета Grinning
 newsm78 Някой може ли да ми препоръча добър педиатър в 20-та поликлиника (жк.Борово), а ако някой има и отрицателно мнение за някой, ще се радвам да ми пише за да знам да не  го избирам! Остава ми само месец до термина и вече трябва да се насоча към някой, а 20-та поликлиника ми е много удобна, но за съжаление нямам никаква информация за лекарите там.

# 212
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате добър педиатър за района на Света Троица.
Да работи със Здравната Каса, да е отзивчив и човечен, и най-важното да отделя повече от 2 минути на бебе.
Прочетох за д-р Делев, но той е доста възрастен и не записва нови пациенти.
Сегашният ни личен педиатър е д-р Георгиева от 3-та градска- отговаря на телефона си по всяко време, но почти не преглежда дъщеря ми и винаги има по няколко бебета едновременно. За всяко оплакване има стандартна диагноза и лечение,като включва доста силни лекарства изведнъж.
Благодаря  за информацията bouquet

# 213
Здравейте!
Моля мамите, които познават, да споделят мнение за д-р Бъчварова от 29 ДКЦ-София, в ж.к. Гоце Делчев. Моето Мишленце е на 3 месеца и се налага да сменя педиатъра, който бях избрала предварително.

Благодаря за мненията ви!  bouquet

# 214
Здравейте на всички мами,
моля ви да ми дадете съвет - кой от педиатрите в 26 поликлиника в Люлин мога да потърся, за да приеме едно здраво момченце, налага ми се да сменя моята стара педиатърка (но не е защото не съм доволна от нея, а просто ми е далечко).  Simple Smile

Благодаря предварително   bouquet

# 215
Здравейте, моля да ми препоръчате добър педиатър / личен лекар / в района на зона Б18!!!!!!!!

# 216
Здравейте,търся добър педиатър за мой те бебета в района на Люлин.Те ще се родят юли месец

# 217
Здравейте, жалко, че никой не ми отговори до сега. Аз се ориентирах към Полимед, разбрах, че работя и с НЗОК, сега обаче трябва да избера личният лекар или педиатър, то е един и също за бебето нали?????Тук прочетох добри отзиви за д-р Мария Димитрова какво ще кажете???
Благодаря на всеки, който се отзове на питанията ми!

# 218
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате добър педиатър за района на Света Троица.
Да работи със Здравната Каса, да е отзивчив и човечен, и най-важното да отделя повече от 2 минути на бебе.
Прочетох за д-р Делев, но той е доста възрастен и не записва нови пациенти.
Сегашният ни личен педиатър е д-р Георгиева от 3-та градска- отговаря на телефона си по всяко време, но почти не преглежда дъщеря ми и винаги има по няколко бебета едновременно. За всяко оплакване има стандартна диагноза и лечение,като включва доста силни лекарства изведнъж.
Благодаря  за информацията bouquet

Здравей, magi789.   bouquet
И ние сме при същата докторка. Отдавна ми се иска да я сменя, но нямам алтернатива до момента. Ти избра ли друг лекар в това ДКЦ? Можеш ли да споделиш?

Благодаря ти предварително.   bouquet

# 219
Здравей ednamama,

Тази седмица смятам да отида в Полимед и се надявам там да намеря по-подходящ педиатър.
Проблемът е, че по-свестните явно вече са заети    Tired

Дали някой може да сподели мнение за Полимед - доволни ли са от педиатрите, чака ли се много, идват ли на посещение вкъщи ако се наложи....

Благодаря    bouquet

# 220
Здравей, маги 789, аз също мисля да отида до полимед, тази седмица, мисля да си сменя личния лекар и да се запиша при някой от педиатрите там, като в последствие той да стане и личен лекар/педиатър на детето, незнам дали ще може и дали работят с нзок, въпреки това съм се спряла на полимед, защото доколкото виждам в сайта работят с нзок, 24часа са на разположение и имат домашни посещения, та дори и да са платени, ти към кой си се насочила????

# 221
Здравейте,

Може ли да ми препоръчате добър личен лекар в Младост?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 222
  • Countryside
Да препоръчате личен лекар в 29 ДКЦ? Изчетох цялата тема и никакви отзиви няма, ни хубави, ни лоши  Confused

# 223
  • София
И аз се интересувам от педиатри в Полимед. Ще съм благодарна ако някой сподели мнение  Hug

# 224
Здравейте!
Искам да ви питам дали имате впечатления от д-р Венета Китова - доколкото разбрах, преглежда в жк "Младост".
Препоръчайте ми педиатър, който работи в района.
Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт