Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 291
  • 538
  •   1
Отговори
# 255
Mimi75, благодаря за съвета, но къде работи д-р Петрова, някакви координати?Мерси!

# 256
Момичета, препоръчвам нашето GP-педиатър. Д-р Ваня Пиянечка, която приема в бившата 11 поликлиника на Симеон. Моето детенце е вече на 11 години и ни лекува Д-р Пиянечка. Винаги поставя точна диагноза и назначава адекватно лечение, но в случай че не е уверена изпраща при друг специалист.

# 257
Здравейте,бихте ли ми препоръчали добър педиатър в района на Лозенец или Дианабад.
Сега сме при д-р Талева(13та),но не съм доволна и смятам да я сменя.Благодаря предварително!

# 258
А някой знае ли нещо за педиатър в 10-та поликлиника.Прредстои ми да раждам скоро,а  в този квартал съм от скоро,та ако някоя мама знае педиатър в района ще съм благодарна да сподели Simple Smile

# 259
За Княжево открих лекар: Др. Йорданова. Ходили сме 1 път,  но в сравнение с предишната, е много добра

# 260
ако става въпрос за една и съща д-р Йорданова.... доста некомпетентна личност.

# 261
Моля ви.препоръчайте ми добро джипи в 12поликлиника.Благодаря ви.

# 262
Здравейте Simple Smile .
Дали някой може да ми препоръча личен лекар в района на Лозенец, Дианабад или съседните квартали? Искам да сменя сегашната GP, която е в Студентски град и е доста небрежна към пациентите си. Връщала ме е половин час преди края на смяната си, защото трябвало да се приготви за тръгване и т.н. Здравно осигурена съм, а ми е отказвала направление не веднъж. На всичкото отгоре според мен не и много компетентна като 
лекар.

Ще бъда много благодарна, ако някой може да ме насочи към добър лекар.

# 263
Д-р Наталия Пелова  НАЙ-ДОБРИЯ  ЛЕКАР В РАЙОНА НА ЛОЗЕНЕЦ ,Кабинета и е на Бигла 2 13 ДКЦ на Кръста.Работи като ДЖИ ПИ  но е и Педиатър  тел.0887484956

# 264
  • София
Момичета, някакви впечатления за д-р Мария Димитрова от Полимед?

# 265
  • София
Аз имам, тя е лекар на децата ми. Доволна съм от нея. Някъде нагоре из темата е препоръчвана от мен.

# 266
  • София
Благодаря ти МНОГО   bouquet
Връщам се да потърся.

# 267
  • София
Аз четох сравнително добри отзиви за нея тук, но когато през Юни я попитах дали ще ни запише, тя категорично ми отказа, защото имала много пациенти. Заведе ме при една друга нейна колежка, която била с по-кратка пациентска листа. Но понеже специалността й не беше педиатрия, аз се отказах, защото аз търсех лекар за малкия (той беше на 1 година тогава).
А и честно казано Димитрова нещо не ме изкефи. Сигурно ще ми се смеете, но не ми хареса погледът й....

# 268
  • София
Аз не бих ти се изсмяла. Когато не ти се хареса човек значи има някаква причина, ако щеш и интуиция. А за Стефан Заяков някой има ли мнение?

Само тези двама записват пациенти в момента (от Полимед), а аз трябва да намеря педиатър на децата до 25 дек. и съм в транс вече...

# 269
А бланките за смяна на GP-то от къде се взимат?

Общи условия

Активация на акаунт