Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 223
  • 538
  •   1
Отговори
# 300
  • София
д-р Димитър Ковачев има кабинет в Павлово, координати има на първа страница.

Не мога да дам точен адрес, защото не съм ходила отдавна, а и ме водиха с кола. Ползвала съм услугите му и бях много доволна.

# 301
Здравейте мили мами,
Имам нужда да си сменя личния лекар, а и скоро ще имам нужда от добър педиатър. Моля да ми препоръчате такива, живея в района на Руски паметник.
Благодаря предварително.

# 302
  • София
Дали някой знае добър педиатър за района на Дружба 1?

# 303
  • София

Бих ти препоръчала Д-р Рада Маркова, има кабинет на ул. Родопски извор 45 в Борово, не ти е далеч, тя е и детски пулмолог, тел. 0887 550 322, пробвай и късмет!
[/quote]

Д-р Маркова - е човек, който е роден с мисия да се грижи за здравето на децата ни. Страхотен д-р, невероятен специалист, за нея само суперлативи мога да кажа. Разбрах съвъсем наскоро, че е отворила кабинет в Борово, преди работеше като Пумолог в Детското отделение на Александровска болница, някой дали знае дали има договор със Здравна каса в този кабинет ???

# 304
Може ли някой да ми препоръча добър педиатър за Младост 1?
Препоръчаха ми д-р Райна Инкова в Младост 1 А, чувал ли е някой нещо за нея?

# 305
  • София
Здравейте,

Бихте ли препоръчали личен лекар в 15 поликлиника в Дианабад?

Благодаря

# 306
  • София
Здравейте мили мами,
Имам нужда да си сменя личния лекар, а и скоро ще имам нужда от добър педиатър. Моля да ми препоръчате такива, живея в района на Руски паметник.
Благодаря предварително.

Не знам дали ще ти е удобно, но бих препоръчала д-р Мария Димитрова от Полимед (с/у 30 у-ще, до Мола). Аз съм просто възхитена от нея, невероятно нежна към децата и много добър специалист. Много, много съм доволна!!!

# 307
  • София
Д-р Царкова.
28-мо ДКЦ- Дружба

Препоръчвам при нея сме от 1 година, много внимателна и обяснява всичко, никога не са ни поискали пари за нещо.

# 308
  • София,Модерното
Здр бг мами! с две рьце препорьчвам ДР ВАНЯ ПИАНЕЧКА от 11 ДКЦ! Peace Познавам я от 5 год,мноооогооо добьр педиатьр,както и човек,обикновен,земен,предписва вазможно наи малко лекарства,антибиотик само в краен случаи. И двете ми деца са при нея,както и аз! Вьпреки че когато се роди малкия ми син вече се бяхме преместили на новото място дори за миг не сьм си помисляла за друг доктор,а не ми е сьвсем близичко,но пьк ми е Супер Спокоиничко...! Сьвсем скоро ни отьрва от болница с двумесечния ни бебок,заради адекватността и компетентността си! За пореден пат се уверих че ТЯ е моят лекар! Хиляди благодарности! Hug  bouquet Дано НИКОГА да не ме разочарова!
П.С.Някьде вьв форума прочетох,че тя е педиатьра с наи дьлга практика в София,което дори да не е така тя пак е номер 1 Party

# 309

и аз съм с двете ръце "за" за М. Димитрова

# 310
Някой може ли да ми препоръча добър ЛЛ за новородено от 3-та поликлиника или бързо достъпен пеша от  сточна гара? Благодаря

# 311
  • София
И аз бих искала, ако може да ми препоръчате добър педиатър за новородено в Надежда и района или във Военна болница /за гр. София/  Hug Благодаря ви!!!

# 312
  • Варна
Здравейте!

Може ли някой да ми препоръча GP в Лозенец( в долната част, там където е БНР или УАСГ)?

# 313
Малко в страни от темата, но пак свързано с GP-тата:
Какви направления за изследвания може да издава GP-то? Има ли някъде списък? Опитах се да отворя стр. на НЗОК, но не стана...

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 14:30 от l`ange

# 314
L'ange,http://www.nhif.bg/web/guest/65
Приложение 15 се отнася за работата на GP-тата с децата.Това са задължителните дейности ,които се извършват за нашите здрави дечица-детски консултации, имунизации, проф. изследвания. Когато детенцето е болно- на него се назначават консултации и изследвания за острото заболяване ,по преценка на ЛЛ.

Общи условия

Активация на акаунт