Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 237
  • 538
  •   1
Отговори
# 90
В началото на декември очакваме нашето малко ангелче. Все още не сме спрели на някой педиатър. Моля, да ми препоръчате някой в жк. Срелбище, жк. Иван Вазов или жк. Гоце Делчев. Ще ви бъда много благодрна! newsm51

# 91
  • София
Привет на всички мами
от Варна съм, но от месец живея в София, в квартала с цветущо име Полигона. Имам син Сами на 1 година и 10 месеца и все още си нямаме педиатър. Моля ви препоръчайте ми някой в района, защото не познавам София Simple Smile Embarassed

# 92
  • София
Д-р Царкова.
28-мо ДКЦ- Дружба

# 93
  • София
Здравейте,
изчетох списъците с препоръчвани лични лекари по райони, но търся такъв в Надежда или около централна гара. Иска ми се да използвам мес.декември и да сменя досегашният.

# 94
Здравейте,
изчетох списъците с препоръчвани лични лекари по райони, но търся такъв в Надежда или около централна гара. Иска ми се да използвам мес.декември и да сменя досегашният.
8-ма поликлиника в Надежда - д-р Борисова  Peace страхотна е   bouquet беше докторка на големия ми син като живеехме в Надежда  и бях много доволна, ако не ми беше толкова далече след преместването ни - нямаше да я сменя  Rolling Eyes

# 95
  • София...........
Д-р Ира Маркова - педиатър и GP от XIII ДКЦ - Лозенец, невероятен специалист и човек.

# 96
Има ли мами, които са пациенти на д-р Дамянова или на д-р Бъчварова от 29 ДКЦ? Обмислям да запиша децата си при една от двете, но искам да чуя повече мнения- положителни или отрицателни. Благодаря предварително! Simple Smile

# 97
  • София -Красна поляна
Моето бебнце е при д-р Георгиева в 3 градса болница. Докторката наистина си разбира от работата
newsm10 newsm10 newsm10

# 98
Здравейте! Аз също търся мнения за д-р Дамянова или на д-р Бъчварова от 29 ДКЦ. Моляр ако някой може да ми помогне в избора на педиатър. Скоро ще раждам, а още не съм решила кой педиатър да избера.

# 99
  • София
Моля, препоръчайте ми GP в 7 ДКЦ или 5 градска болница. Спешно!

# 100
мами  кажете ми кой е добър педиатър в хаджи димитър
живеем там от скоро и сега ще сменям педиатъра

чух да сепаревска и андонова
някой има ли опит?

пишете ще съм благодарна
диди

# 101
Мили мами,някоя може ли да ми препоръча някой педиатър от 11ДКЦ или някой друг от района на зона б18 понеже сега се местя и познавам никой там.Много ви благодаря предварително Hug Hug Hug

# 102
Здравейте,моите деца както и доста голяма част от децата на военните са отгледани и продължават да се лекуват от д-р ОБРЕШКОВА,невероятен педиатър,работи в Правителствена болница,но също и консултира,тел;08886768841

# 103
Здравейте!
Моля, кажете ми добър педиатър в Люлин - 12-та или 26-та поликлиника!
ако все още търсиш в 26 поликлиника - д-р Мария Панова невероятен човек и педиатър, с включен телефон 24 часа

bisac, мога ли да те помоля на ли4ни да ми пуснеш мобилният и телефион!
Благодаря  bouquet

# 104
Д-р Ира Маркова - педиатър и GP от XIII ДКЦ - Лозенец, невероятен специалист и човек.
ne e varno gruba i neuka nama po gadena ot nea

Общи условия

Активация на акаунт