Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 134
  • 538
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, може ли някой да ми препоръча педиатър в 11-та ДКЦ или 3-та градска?

На мен ми бяха препоръчали д-р Ваня Пиянечка. Имам познати, записани при нея и всички те са много доволни.
Но когато отидох да запиша малката, пред кабинета й имаше огромна тълпа, повечето бяха от мургавите.
Може би такъв момент бях уцелила.

Мерси, ще я "преслушам" да видя как е с хомеопатията и захранването и кърменето  Peace

# 331
  • София
Jorjianaa, кабинетите на всички педиатри в тази поликлиника са в едно малко коридорче. Понеже освен педиатри са и джипита е винаги пълно с пенсионери, цигани и какви ли още не. Аз по тази причина не можах да си избера педиатър преди да родя - имах чувството, че може да се заразя там едва ли не от бубонна чума. Освен това нямах физическите сили да чакам час, час и нещо.

# 332
Аууу  iveto_11, това което казваш не е никак обнадеждаващо, аз имам още 1 месец да се почудя, ще видим после ... Simple Smile
А ти някъде в района ли си, ако да къде е твоя педиатър?

# 333
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, може ли някой да ми препоръча педиатър в 11-та ДКЦ или 3-та градска?

Ако 10-то ДКЦ ти е удобно (намира се на бул. Ал. Стамболийски 186) - ние бяхме при д-р С. Попова. Бяхме много доволни от нея. Не е досадна със съветите си, съобразява се с изискванията на родителите, подкрепя изключителното кърмене и късното захранване. Никога не ни е отказвала направление (а не е като да нямахме нужда по едно време). Не е много натоварена, обикновено има по един-двама души, не повече, като сме ходили на консултации. Ако те интересува, пиши на лични да ти дам координатите й.

# 334
  • София
Аууу  iveto_11, това което казваш не е никак обнадеждаващо, аз имам още 1 месец да се почудя, ще видим после ... Simple Smile
А ти някъде в района ли си, ако да къде е твоя педиатър?
Аз съм на 200 метра от 11-та поликлиника и затова избрах педиатър оттам. Нашата е д-р Иванова. Нищо не мога да кажа за нея, защото за наш късмет не сме имали сериозни здравословни проблеми. Иначе по моите впечатления пред всички кабинети има винаги поне по трима души.

# 335
Моля, препоръчайте ми добър педиатър в Дружба 1, 28-ма поликлиника.

# 336
Моля, препоръчайте ми добър педиатър в Дружба 1, 28-ма поликлиника.

аз също търся!! в дружба 1

# 337
Живея в кв.Симеоново.Търся педиатър за дъщеря ми.Моля препоръчайте ми лекар в района или близките квартали.

# 338
  • София
Здравейте,

търся актуална информация за добър детски лекар в 17 или 19 поликлиника. Става въпрос за ЛЛ на бебе. Ще съм благодарна, ако някой сподели, както и какво му харесва у конкретния лекар.

# 339
Моля препоръчайте ми добър педиатър - G.P. за дете 2 г.3 м в кв.Слатина или Гео Милев ?

# 340
Здравейте! Живот и здраве май месец девер ми и съпругата му ще имат бебе. Живеят в Обеля отскоро. Молбата им е да им препоръчате добър детски лекар в района..

# 341
Здравейте!
Търся педиатър в района на 3 ДКЦ. И GP също   bouquet

# 342

Бих ти препоръчала Д-р Рада Маркова, има кабинет на ул. Родопски извор 45 в Борово, не ти е далеч, тя е и детски пулмолог, тел. 0887 550 322, пробвай и късмет!

Д-р Маркова - е човек, който е роден с мисия да се грижи за здравето на децата ни. Страхотен д-р, невероятен специалист, за нея само суперлативи мога да кажа. Разбрах съвъсем наскоро, че е отворила кабинет в Борово, преди работеше като Пумолог в Детското отделение на Александровска болница, някой дали знае дали има договор със Здравна каса в този кабинет ???

Знам че още работи в Детската клиника на Александровска болница, в кабинета още няма договор с касата, но ще има от Нова година

[/quote]Вече има договор с касата

# 343
  • София
Здравейте!

Някой има ли представа дали препоръчаните преди 3-4 години педиатри от 22 ДКЦ все още практикуват там или дали отзивите все още са така добри? Чувала съм, че доста се чакало в тази поликлиника...

# 344
Здравейте, момичета! Отчаяно търся педиатър, работещ със здравната каса, който е против ваксините, тъй като очакваме бебчето си скоро. Най-добрият вариант за нас би бил някой , който не е чужд на холистичната медицина и хомеопатия, за да не изписва за всичко антибиотици на детето. Знам, че е трудно да се намери 3 в 1, но ако някой може да ми препоръча такъв лекар ще съм му безкрайно благодарна. Живея в кв. Симеоново.

Общи условия

Активация на акаунт