Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 244
  • 538
  •   1
Отговори
# 390
За мц Полимед мога да препоръчам д-р Стоянов. Много съм доволна. Ако искате инфо питайте.

Аз също съм с много добри впечатления от д-р Стоянов, човек с опит и разбиране към децата и лечението им. В този район имам добри впечатления и от д-р Ваня Пиянечка, която е педиатър в 11 ДКЦ. Двама (по отделно) много успешно са се грижили за здравето на дъщеря ми, която е на 14 години (вече), както и за здравето на поне 7-8 близки деца.

По-назад някой беше сподели негативните си впечатления от д-р Нелия Иванова, нещо което също мога да потвърдя, тъй като тя също беше в 11 ДКЦ преди време и се се случвало няколко пъти да се наложи да ни приеме, но винаги е била крайно невнимателна и повърхностна.

# 391
  • София
А какви лекарства изписва, как е с антибиотиците? За д-р Стоянов става дума...

# 392
Е,когато се налага изписва и антибиотик. Много е внимателен и търпелив и това също ми харесва,освен че е много добър лекар. Има и подход към децата. най-добре говорете с него лично и си съставете мнение.

# 393
Интересувам се от добър педиатър в Красна поляна, Св. Троица, 10 ДКЦ, 11 ДКЦ, 7 ДКЦ, Люлин, Полимед и околността. Интересува ме да не изписва АБ за щяло и нещяло, да дава направления, като има нужда, а не да знае всичко. Ако лекува и с хомеопатия, още по-добре.
Благодаря!

Аз също търся Simple Smile

# 394
  • София
Интересувам се от добър педиатър в Красна поляна, Св. Троица, 10 ДКЦ, 11 ДКЦ, 7 ДКЦ, Люлин, Полимед и околността. Интересува ме да не изписва АБ за щяло и нещяло, да дава направления, като има нужда, а не да знае всичко. Ако лекува и с хомеопатия, още по-добре.
Благодаря!

Аз също търся Simple Smile

Горещо препоръчвам д-р Савова от 10 ДКЦ.

# 395
Горещо препоръчвам д-р Савова от 10 ДКЦ.
[/quote]
Благодаря много!!! Може ли дами дадеш повече информация за тази лекарка ?

# 396
  • София
Странимира Савова се казва. Познавам я повече от 15 години. Супер адекватна и отзивчива лекарка. Не бърза с антибиотици. Има страхотен усет за нещата. Не пести от талони. идвала е и вкъщи, независимо, че в един момент се преместихме и не й беше близо. Винаги си вдига телефона.
Беше личен лекар и на децата, и на мен и мъжът ми.
Смених я само защото се преместихме и не ми беше удобно да лангъркам децата до нея, особено когато са болни. И другото неудобство ми беше дежурният лекар - на майната си.
Сега съм в Полимед - основно удобство е спешното звено - на 200м от вкъщи са ми.

# 397
Точно такава е сегашната ни педиатърка и ми е много мъчно, че трябва да я сменим  Sad д-р Александрова се казва от Банско - освен, че е много добър специалист е и прекрасен човек . Много се надявам да попадна и на друг такъв в София, в което се съмнявам предвид горчивият опит от там  Cry
Още веднъж БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 398
Здравейте, препоръчайте ми GP за Мусагеница (и района)
Благодаря! Simple Smile

# 399
Радинаи, педиатърката на моето дете е д-р Байкова. Доволна съм много от нея!

# 400
Здравейте, мами  Party Тук се споменават доста имена на педиатри, но аз искам да попитам за района на Фондови жилища ако някой може да ми препоръча лекар. Спешно се нуждая от педиатър, тъй като не съобразих да си намеря преди раждането, а май бебо е болен  ooooh!

# 401

Galski, напред в темата четох, че тази докторка преглежда в Мусагеница....все още ли важи това и къде точно....аз съм в Дървеница, на границата с Мусагеница и отчаяно търся педиатър в района. Ще съм ти благодарна ако споделиш   bouquet

Момичета, имате ли идея дали в СофияМед има педиатри и ако да - някой има ли добри впечатления от някой и би го препоръчал?

# 402
  • София
Момичета, имате ли идея дали в СофияМед има педиатри и ако да - някой има ли добри впечатления от някой и би го препоръчал?

Доколкото знам в СофияМед има етаж, предназначен за лични лекари, така че вероятно се подвизава и някой педиатър. Впечатления не мога да дам.  Peace

# 403

Galski, напред в темата четох, че тази докторка преглежда в Мусагеница....все още ли важи това и къде точно....аз съм в Дървеница, на границата с Мусагеница и отчаяно търся педиатър в района. Ще съм ти благодарна ако споделиш   bouquet

Little_Snow_White, извини ме, че чак сега ти отговарям, но съм се отвяла и съм пропуснала питането ти.
Д-р Байкова - възрастна, приятна дама  с много добър подход към дечицата. Много ми е приятна, до сега винаги се е отнасяла адекватно с проблемите ни. Преглежда в Мусагеница, бо бл.99 пише амбулатория. Мисля, че там е било филиал на Студентска поликлиника (а може и още да е). Има и други лекари там.
За СофияМед - не, не мисля, че има добри педиатри. Там преглежда предишната ни педиатърка - д-р Сашка Порязова, от която съм изключително НЕдоволна. Дано съм ти помогнала. Късмет.

# 404
здравейте, предстоими преместване във Владая,може ли някой да сподели мнение отностно педиатрите и поликлиниките в района....Благодаря ви Heart Eyes Heart Eyes Wink Wink newsm78

Общи условия

Активация на акаунт