Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 221
  • 538
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Искам да изразя крайно негативното си мнение за д-р Нелия Иванова, която доскоро беше в 11 ДКЦ, а тази година се премести в Медико Дентален Център Кристал до сградата на Полимед. Докато детето ми нямаше проблеми и беше абсолютно здраво до тръгването си на ясла всичко беше наред. Само ходехме на мерене и т.н. Няма да забравя, как идва на посещение за първи път вкъщи и се оглеждаше в огледалото, докато ни показавше, как се държи бебе - с едната ръка бебето, а с другата си оправяше прическата. След това започна със сополите. Вече й нямах доверие, тъй като тя беше все знаеща и можеща и с край недоволство ми даде ВЕДНЪЖ направление за кожен лекар, тай като все изписваше кремчета с кортикостероиди, от които полза нямаше. При кожния лекар се оказа, че просто детето си има по-суха кожа и с подходяща козметика се оправи. За сополите изписваше все капки с кортикостероиди, без изследване за секрети, просто наизуст. И все пак всичко пак беше горе-долу наред, докато започна за щяло и нещяло да ни лекува с антибиотици през 2 месеца, пак без кръвни изследвания, без дори направление при специалист. Те не знаели повече от нея! Е, оттогава детето ми има кашлица през месец, която продължава месец, а тя ми изписва все един сироп Мукоплант на д-р Тайс и това е. По гърлото преценява, дали инфекцията е бактериална и т.н. Детето ми кашля вече 3 седмици и ако го заведа, пак ще играе на тото, този път с антибиотика, естествено без антибиограма. Много съжалявам, че още миналата зима не я смених. надявам се единствено детето ми да оздравее трайно и да намеря подходящия лекар за него. Извинявам се, че стана толкова дълго, но дано по-малко хора се опарят от нея.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 00:15 от denizara

# 376
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте скоро се преместихме в София и търсих личен лекар за бебето.  Вчера го записахме при Д-р Дориета Матеева в 20та поликлиника. Моля някой ако има впечатления от нея да сподели?

# 377
Момичета, препоръчвам нашето GP-педиатър. Д-р Ваня Пиянечка, която приема в бившата 11 поликлиника на Симеон. Моето детенце е вече на 11 години и ни лекува Д-р Пиянечка. Винаги поставя точна диагноза и назначава адекватно лечение, но в случай че не е уверена изпраща при друг специалист.

Аз не бих я препоръчала. От 1г и 8м детето ми е при нея и едва преди месец я видях за първи път и то защото трябваше да погледне обрива на малкия за да изпише лекарство. Нямам неин телефон,не ми е дала и медицинската сестра също не ми е дала номера и. Изобщо под всякаква критика. Малкия сега е болен а няма кой да дойде да го види и да му изпише рецепта. Но иначе всички са любезни към бебетата.

# 378
kakvo vi e mnenieto za pediatar d-r Maria Gigova ot VMA

# 379
Здравейте!
Моля,препоръчайте добър педиатър в центъра/живеем до НДК/.Чух суперлативи за д-р Киряков от 14ДКЦ,но ми се искаше да ми е по-близо.Имате ли впечатления от педиатрите във 2 ДКЦ.Казаха ми,че там д-р Радева е добър специалист,но отказва да записва пациенти.
Ние досега бяхме при д-р Мария Димитрова от "Полимед",но съм разочарована от нея.

# 380
  • София
Извинявай, не е по въпроса ти, но защо си разочарована от нея?
И моите деца са при нея, аз съм много доволна.

# 381
Вивиан,здравей!
Комплексни са нещата.Д-р Димитрова е личен лекар на цялото ни семейство от 7-8 години/още като беше в 4 ДКЦ/,не  съм имала забележки.Напоследък обаче потокът при нея е голям и мисля,че това рефлектира върху качеството на работа.Последния път ме обиди жестоко и съм твърдо решена да я сменя/не ми се навлиза в подробности/.Когато се касае за здравето на детето ми съм  безкомпромисна. Peace
Аз водя детенце на частно при доц.Слънчева,за която мога да изкажа само суперлативи.Търся лекар по ЗК ,който да ми е максимално наблизо,да дава направления,когато е необходимо и да ни поставя ваксините.
Усмихната и спокойна вечер!

# 382
  • София
Интересувам се от добър педиатър в Красна поляна, Св. Троица, 10 ДКЦ, 11 ДКЦ, 7 ДКЦ, Люлин, Полимед и околността. Интересува ме да не изписва АБ за щяло и нещяло, да дава направления, като има нужда, а не да знае всичко. Ако лекува и с хомеопатия, още по-добре.
Благодаря!

Присъединявам се към питането...

# 383
Интересувам се от добър педиатър в Красна поляна, Св. Троица, 10 ДКЦ, 11 ДКЦ, 7 ДКЦ, Люлин, Полимед и околността. Интересува ме да не изписва АБ за щяло и нещяло, да дава направления, като има нужда, а не да знае всичко. Ако лекува и с хомеопатия, още по-добре.
Благодаря!

Присъединявам се към питането...

Люлин 10, 12 ДКЦ др Нели Николова. Много съм доволна от нея.
Не бърза с АБ, дори когато малкият беше с 39.3С. Всичките й предположения излизат верни, дори когато само по телефона й обяснявам (не го е "преглеждала" по телефона Naughty , просто й казвам какво му е, тя казва вероятно е "еди-какво си" и така излиза).
Много отзивчива, дава ни направления, често без дори да го споменавам, просто казва "искам да го води специалист". И сестрата й е много симпатична и внимателна с бебетата.

# 384
Знам си, че е изгубена кауза, но все пак - приличен педиатър в 25 ДКЦ Младост или накъде в района наблизо?
Юни наближава искам да сменя нашата.

# 385
  • София, "Младост 3"
Знам си, че е изгубена кауза, но все пак - приличен педиатър в 25 ДКЦ Младост или накъде в района наблизо?
Моля ако откриеш нещо да ми пишеш! Уви имам проблеми и ще ми е трудно да следя дали ще има резултат това твое запитване.
Аз също имам интерес, за д-р Китова (май така бе името) съм чувала.
Смасара ние ходим до Военна поликлиника за GP.

# 386
За мц Полимед мога да препоръчам д-р Стоянов. Много съм доволна. Ако искате инфо питайте.

# 387
  • UK
За мц Полимед мога да препоръчам д-р Стоянов. Много съм доволна. Ако искате инфо питайте.
И ние сме при него, доволна съм много досега, обаче детето още не е боледувало нито веднъж. Би ли казала как е като диагностик, какви лекарства изписва, как е с антибиотиците, въобще каквото се сетиш, ако е лекувал детето ти?

# 388
Моля ако откриеш нещо да ми пишеш! Уви имам проблеми и ще ми е трудно да следя дали ще има резултат това твое запитване.
Аз също имам интерес, за д-р Китова (май така бе името) съм чувала.
Смасара ние ходим до Военна поликлиника за GP.

Ще пиша, стига да намеря.  Hug Не Ви ли е далче, то и аз ходя другаде, но детето ще тръгне на градина - не мога за всеки сопол да хвърча до другия край на София  Tired
Ние сме при Азади, замества я Китова, много е зле, ама много - никак не ти я препоръчвам. Аз и от прословутата Азади не съм доволна. Читавите, за които съм чела не приемат нови - Катя Иванова, Ранева. За Вашева само противоречиви мнения.
А сега чух за Соколова - някой с инфо за нея Simple Smile?

# 389
  • София
И ние сме при него, доволна съм много досега, обаче детето още не е боледувало нито веднъж. Би ли казала как е като диагностик, какви лекарства изписва, как е с антибиотиците, въобще каквото се сетиш, ако е лекувал детето ти?

И аз бих искала малко повечко подробности ако може Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт