Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 126
  • 538
  •   1
Отговори
# 525
Привет! За Софиямед препоръчайте педиатър. В момента сме при д-р Янкова. Искам да останем в Софиямед, но при друг педиатър.

Здравей,

мога ли да попитам защо искаш да я смениш?

Аз съм при другата педиатърка в Софиямед - д-р Захариева и искам да я сменям, а Янкова беше единствената опция в Софиямед. Ще съм много благодарна за споделено мнение.

# 526
Може ли да препоръчате GP в района на Света Троица и Банишора - 7 ДКЦ, 3-та грдадска, 5-та градска болница, който да приема нови пациенти? Много ми е спешно. Гледах да намеря нещо, но точно за този район не намирам мнения за лекари...Дори да не е точно в тези квартали поне около тях да ми препоръчате някого ?
Благодаря!

# 527
Може ли да препоръчате GP в района на Света Троица и Банишора - 7 ДКЦ, 3-та грдадска, 5-та градска болница, който да приема нови пациенти? Много ми е спешно. Гледах да намеря нещо, но точно за този район не намирам мнения за лекари...Дори да не е точно в тези квартали поне около тях да ми препоръчате някого ?
Благодаря!

Здравейте, за 3та Градска мога да ви препоръчам доктор Славейкова.., до колкото знам е завеждащ отделение на педиатричната клиника. Дано не ми е грешна информацията. Аз също се интересувам от смяна на ЛЛ на детето и мисля тези дни да се разходя именно до 3та Градска, тъй като ми се наложи веднъж по спешност да си водя детето там след три четири болници които посетихме там една за мен невероятна в специалността си педиатърка и постави правилната диагноза и лечение, за жалост не и помня името, но съм чувала че именно там всички лекари са много добри. Simple Smile

# 528
Благодаря!

Здравейте, за 3та Градска мога да ви препоръчам доктор Славейкова.., до колкото знам е завеждащ отделение на педиатричната клиника. Дано не ми е грешна информацията. Аз също се интересувам от смяна на ЛЛ на детето и мисля тези дни да се разходя именно до 3та Градска, тъй като ми се наложи веднъж по спешност да си водя детето там след три четири болници които посетихме там една за мен невероятна в специалността си педиатърка и постави правилната диагноза и лечение, за жалост не и помня името, но съм чувала че именно там всички лекари са много добри. Simple Smile

Редактирам: Вчера звънях до Трета Градска от там ми казаха, че те са болница и не приемат пациенти за консултация тоест нямат лични лекари.А доктор Славейкова не е началник на отделението.
За жалост и аз няма да сменям лекаря да дъщеря си, тъй като никой от избраните от мен ЛЛ не е съгласен да ни приеме...

# 529
Здравейте.

Тъй като съм бременна в 8ми месец, събирам информация за изпитани педиатри в София, района на Изток може и Мусагеница, Дървеница, Дианабад? Най-близки са ми 15 ДКЦ и СофияМед, но нямам представа дали имат добри педиатри?

Благодаря предварително  Hug

на кого се спряхте и дали сте доволна? търся педиатър в същите квартали.

# 530
Здравейте!

Има ли някой актуални мнения за общопрактикуващите лекари педиатри в 11 ДКЦ? Търся педиатър за новородено, който да е и общопрактикуващ лекар.

# 531
Здравейте, може ли някой да ми препоръча педиатър в 11-та ДКЦ или 3-та градска?

На мен ми бяха препоръчали д-р Ваня Пиянечка. Имам познати, записани при нея и всички те са много доволни.
Но когато отидох да запиша малката, пред кабинета й имаше огромна тълпа, повечето бяха от мургавите.
Може би такъв момент бях уцелила.

Мерси, ще я "преслушам" да видя как е с хомеопатията и захранването и кърменето  Peace

Здравейте! Дали я избрахте? Какви са Ви впечатленията?
Благодаря!

# 532
Здравейте, може ли някой да ми препоръча педиатър в 11-та ДКЦ или 3-та градска?

Ако 10-то ДКЦ ти е удобно (намира се на бул. Ал. Стамболийски 186) - ние бяхме при д-р С. Попова. Бяхме много доволни от нея. Не е досадна със съветите си, съобразява се с изискванията на родителите, подкрепя изключителното кърмене и късното захранване. Никога не ни е отказвала направление (а не е като да нямахме нужда по едно време). Не е много натоварена, обикновено има по един-двама души, не повече, като сме ходили на консултации. Ако те интересува, пиши на лични да ти дам координатите й.

Здравейте,

Дали може да ми пратите данни, ако все още сте с добри впечатления?

Много благодаря!

# 533
  • София
Търся мнение за семеен лекар от МК "Полимед", Д-р Таня Петкова-терапевт и Д-р Виктор Рибаров-терапевт и педиатър, но за него чух, че не приема нови пациенти поради  прекратяване на практиката си там?

# 534
Странимира Савова се казва. Познавам я повече от 15 години. Супер адекватна и отзивчива лекарка. Не бърза с антибиотици. Има страхотен усет за нещата. Не пести от талони. идвала е и вкъщи, независимо, че в един момент се преместихме и не й беше близо. Винаги си вдига телефона.
Беше личен лекар и на децата, и на мен и мъжът ми.
Смених я само защото се преместихме и не ми беше удобно да лангъркам децата до нея, особено когато са болни. И другото неудобство ми беше дежурният лекар - на майната си.
Сега съм в Полимед - основно удобство е спешното звено - на 200м от вкъщи са ми.

Здравейте,

Издирвам телефона на д-р Станимира Савова (дали е същата и кое ли е правилното име?). Работи в 10 ДКЦ. Моля Ви, ако имате, да го споделите.

Благодаря много предварително и Ви желая всичко най-добро!

# 535
Здравейте.

Търся педиатър-личен лекар за бебе на 3 седмици в гр.София. Най-вече за ваксините ни вълнува този въпрос.

Може ли да препоръчате такива лекари, които приемат нови пациенти?

Благодаря предварително

# 536
Здравейте, предстои ми раждане и търся добър педиатър в районите на Бели Брези, Борово, Хиподрума, Лагера, Стрелбище. Ще съм благодарна на препоръки!

# 537
  • Countryside
Това е доста обширен район, на прима виста се сещам за 20-то ДКЦ, 29-то ДКЦ и 14-то ДКЦ. Като цяло педиатрите и ЛЛ с детска консултация не са много като брой, препълнени са и записват само бебета и доколкото знам не всички. Мисля, че ако конкретизирате ДКЦ или само един район имате по-голям шанс да ви отговорят.

На другия пост за ваксините - какво точно ви вълнува? Задължителните такива, се слагат по календар, отлагат се при нужда и/или по преценка на ЛЛ. Конкретизирайте район, в София не е само едно ДКЦ ...

# 538
Странимира Савова се казва. Познавам я повече от 15 години. Супер адекватна и отзивчива лекарка. Не бърза с антибиотици. Има страхотен усет за нещата. Не пести от талони. идвала е и вкъщи, независимо, че в един момент се преместихме и не й беше близо. Винаги си вдига телефона.
Беше личен лекар и на децата, и на мен и мъжът ми.
Смених я само защото се преместихме и не ми беше удобно да лангъркам децата до нея, особено когато са болни. И другото неудобство ми беше дежурният лекар - на майната си.
Сега съм в Полимед - основно удобство е спешното звено - на 200м от вкъщи са ми.

Здравейте,

Издирвам телефона на д-р Станимира Савова (дали е същата и кое ли е правилното име?). Работи в 10 ДКЦ. Моля Ви, ако имате, да го споделите.

Благодаря много предварително и Ви желая всичко най-добро!

Дали успяхте да намерите контакт на д-р С. Савова?

Общи условия

Активация на акаунт