Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 359
  • 538
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви за бързия отговор.

# 121
Цитат
Доктор Субев страхотен доктор
Това за Обеля ли става въпрос?

И на мен не ми стана ясно. newsm78
Не кабинетът му е на "Иван Асен ІІ" иначе и аз го препоръчвам

# 122
Четох,четох и
 не разбрах за 29 п-ка?

# 123
Здравейте,

От 11.04.2008 имаме още една мома, наскоро се преместихме в близост до 'Халите' (София), ако някой има опит със специлист наблизо, ще сме много благодарни да го сподели с нас.

Благодаря предварително.

# 124
zdraveite otnosno vaprosa vi za doktor Rovelova moga da vi kaja 4e tq e edna izklu4itelno dobra doktorka.Ako se zapishete pri neq nqma da sbarkate vse pak reshenieto e vashe.Uspeh.

# 125
zdraveite otnosno vaprosa vi za doktor Rovelova moga da vi kaja 4e tq e edna izklu4itelno dobra doktorka.Ako se zapishete pri neq nqma da sbarkate vse pak reshenieto e vashe.Uspeh.

Не бих препоръчала др Ровелова. Не е добър диагностик и постоянно няма направления (обикновенно последните се получават след голям скандал).

# 126
  • София
Някой има ли наблюдения за д-р Зоева от "Доверие" ?

# 127
  • София
Моля някой да ми препоръча частен педиатър, който да ми дублира GP-то, да ми следи детето един път месечно и при нужда/спешност да идва у дома. Живея в района на Подуене (ж.к. Левски-Г)  Много ви моляяя  Hug Благодаря предварително на всички откликнали  Hug Hug Hug

# 128
Много моля да ми препоръчате добър педиатър в района на кв.Лагера!!!Може и във ВМА!

# 129
джипи-то на бебето на какъв принцип се избира - адресна регистрация или където ти е удобно? Питам защото ми предстои да раждам след 2м и половина и почвам да си търся педиатър. Моето джипи е в 17 поликлиника, но аз от три години не живея в раьона, а в кв.Симеоново.

# 130
Здравейте,спешно ми трябва тел на д-р Гергинова,неонатолог в АГ Шейново. Благодаря!

# 131
джипи-то на бебето на какъв принцип се избира - адресна регистрация или където ти е удобно? Питам защото ми предстои да раждам след 2м и половина и почвам да си търся педиатър. Моето джипи е в 17 поликлиника, но аз от три години не живея в раьона, а в кв.Симеоново.
Адресната регистрация няма нищо общо.Избери си кадърен педиатър на когото да можеш да разчиташ.А ако ти е удобен като местоположение-още по-добре Hug

# 132
благодаря velmar

# 133
Момичета,страхотни сте!Много Ви благодаря! Hug

# 134
Моля да ми препоръчате педиатър, който е и Джи Пи!

За мен е важно да подкрепя късното захранване,
да борави с хомеопатия,
 да поема отговорност (а не само да повдига рамене) ,
да откликва при нужда извън работно време,
да има отношение към пациентите си.
Района не е от значение (стига да не е прекалено далече,
аз съм в Дружба)
Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт