Педиатри, Вътрешни болести, GP-та - гр. София

• 308 328
  • 538
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Д-р Мария димитрова от 4-то ДКЦ. Тя е лекарят на децата. Борави и с хомеопатия, добър лекар е. не раздава антибиотици при вида на пърия сопол, не отказва консултации със специалисти. Доволна съм от нея.
Дали  е за късното захранване не знам, не съм се съветвала с нея по тези въпроси.

# 136
Здравейте,

Аз живея до Халите, но искам да сменя педиатъра на дъщеря си и ме интересуват добри лекари в района от центъра в посока Надежда, Орландовци, Хаджи Димитър.
За мен е важно да е добър диагностик и да ми е на разположение.

Сегашната педиатърка на дъщеря ми много ме разочарова преди две седмици, като и се обадих и и казах, че дъщеря ми е с хрема, кашлица и пресипнал глас и, че искам да и я заведа да я види, а тя отвърна че била само за спешни случаи и ако детето няма температура да не я занимавам. Същата вечер малката ми вдигна 39 градуса. Да не говорим, че почти винаги е в отпуск.

Предварително ви благодаря.  bouquet

# 137
Здравейте,
някой сблъсквал ли се е с Д-р Евтимова 7мо ДКЦ педиатър?

# 138
някакви отзиви за др кацарска от 7ма поликлиника?ее никъде не прочетох за нея?

# 139
Д-р Евгения Попова,тя е в ж.к. Борово. Много добър специалист,никога не е отказвала да направи и домашни посещения.Разбира си от работата и може винаги да я попиташ каквото те интересува без да се притесняваш,много отзивчив човек. Ако на някой му трябва специалист-педиатър,това е човека.Координатите и са 0896337341

# 140
Здравейте Hug, предстои ми и на мен да избирам педиатър, но незнам към кого да се насоча. Личният ни лекар е в 10-та поликлиника - Красна поляна. Моля, препоръчайте ми педиатър в този район или близо.
Благодаря предварително Hug

# 141
МАМЧЕТА, МОЛЯ ВИ З НЯКАКВИ КООРДИНАТИ (ГСМ) НА Д-Р ПАНОВА ИЛИ Д-Р ИЛИЕВА ОТ 20ТА ДКЦ, СПЕШНО!!!
Предварително благодаря! Praynig

# 142
deteto mi e treti den s raztroistvo i dnes mi povarna. neiska da iade. na 1 godinka e. vsi4ki mi kazvat 4e  e ot zabi i ot jegata. kakvo da prava

# 143
deteto mi e treti den s raztroistvo i dnes mi povarna. neiska da iade. na 1 godinka e. vsi4ki mi kazvat 4e  e ot zabi i ot jegata. kakvo da prava

как кв Peaceо да правиш бре жена,заведи го на лекар!

# 144
tarsia dobar pediatar v bani6ora skoro 6te rajdam a nikoi ne poznavam,pomagaite

# 145
Момичета, моля ви, дайте информация за някое ДКЦ в района на 26 СОУ "Й. Йовков" - Княжево или да ме насочите за някой личен лекар в близост, много ви моля.

# 146
Здравейте, момичета!
Търся добър педиатър, който да работи и със здравната каса, в Драгалевци или района. Моля да ми препоръчате някой  Praynig Praynig Praynig

# 147
Извинявам се че може би не е по темата, но ми трябва спешно служебният телефона на д-р  Елена Иванова от "Сана" Praynig
Мобилният телефон го имам, но ми трябва телефона на кабинета и.

# 148
моля, някои да ми каже какво лекарство да дам на детето ми за повращане? То е на 8год. и тейи 25кг.

# 149
моля, някои да ми каже какво лекарство да дам на детето ми за повращане? То е на 8год. и тейи 25кг.
Нямам идея...но питай в под форума за хомеопатията.Там поне отговарят.

Общи условия

Активация на акаунт