ЮНСКИ бебета- тема № 93

• 24 234
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Eто ме и мен  Simple Smile.
Франческа, честита месечинка на твоята принцеса  Heart Eyes.

Честит рожден ден на Минди и Дени   bouquet    bouquet.

# 16
  • Пловдив
Франческа, благодаря за темата.  Hug
Честито на Симона и да продължава да расте и да радва мама.
Честит рожден ден и на Минди и Дени! Бъдете живи и здрави.

Момичета, съжалявам за всички които вече няма да пишат тук. Без тях форума няма да е същия. Като си помисля какъв път извървяхме за да стигнем до тук. Как споделяхме всяка радост и тревога и си стискахме палци при всеки преглед когато бяхме бременни. После с каква радост посрещахме хубавите новини за някое появило се на бял свят бебе, а сега да вместо да си помагаме и да обменяме информация и да се учим от майките с опит..........................
Жалко настина, дано се върнат. Somebody, ти не си виновна за нищо. Ще се радвам да пишеш и да разказваш как е Андреа.

Ние се смеем с глас, но много рядко, но за сметка на това много пеем и пищим.  Laughing
Аморе все забравям да питам как е Алекс и да ти се извиня, че тръгнахме с Марина толкова бързо, ама нали тя беше кисела и не искаше да яде, а пък в парка засука и се нахрани.
Анелия  Hug

Лека вечер.

# 17
Здравейте, аз искам да кажа че точно след като написах че не се обръща моята Вики, на следващия ден имаше една стърчаща глава между възглавниците на спалнята.
другата седмица съм на педиатър, и смятам да питам за захранването, искам вече да почваме, защото има сериозен интерес към мен когато ям и мляска докато дъвча, ще падна от смях !! момичетата които ще правят пюрета сами, моля да ми кажете от къде ще купувате морковите картофите и тиквата?? аз се пробвам да намеря някои да ми донесе домашни? има ли в софия истински биомагазин?

хаиде целувки на всички и спокоина нощ

искам и аз да участвам в фейсбук?? там поне ще успея да кача някоя снимка

# 18
искам и аз да участвам в фейсбук?? там поне ще успея да кача някоя снимка

Групата е ЮНСКИ МАЙКИ 2009. Снежана ще те включи.

Франческа, благодаря за темата.   bouquet

# 19
Уффффф, много съм зле.... ми не мога да прибавя ви намеря в фейсбук.... ако може мен да ме прибавите Marietta Marinova

поправка УСПЯХ !!!

# 20
Marietka - utre 6te te vklu4a, 4e ve4e sym v legloto I vi 4eta ot telefona za leka nosht Simple Smile

# 21
  • София
 Добро утро Simple Smile

Честита месечинка на Нора! Много здраве и да радва мама и тати с усмивките си!

Моника спи по цяла нощ, а аз вече почти седмица се будя в 3:40ч. И от тогава като се започне едно отвиване и завиване на Мони, та до сутринта. Та съм се замислила за чувалче. Вие слагате ли бебетатата в чувалчета? Има ли някой доволен да ми препоръча някое?

# 22
  • Ловеч
Добро утро и от мен...
Geraldine,аз също много съм се замислила за чувалче,тъй като и траян много се върти и се отвива...Днес даже мислех да отскоча до един склад в Ловеч,но може да се пазарува и чрез нета,така че ако ми хареса нещо,ще ти го пратя..
При нас ноща не беше по различна от останалите...Към 3ч,се събуди и хайде при мен в леглото...
Сега спи,а аз мисля да си хвърля душ и да стягам багажа,че колкото и да е студено,мисля да сме на разходка...
Хайде до после..

# 23
  • Плевен

Добро утро!
Мацки, почерпете се, че днес със съпруга ми навършваме 3 г. брачен живот!
За 3 г. 2 деца - добра равносметка  newsm03 married

Честито на всички, които днес имат месечинки!

# 24
Едно здрасти и от мен след дълго затишие от моя страна. Нищо лично - просто нямахме нет.

Първо искам да благодаря на мамите, които ми дадоха координати на очни лекари. Всичко му е наред на моето момиченце. Оказва се, че това е инфекция, причинена най-вероятно от пясъчника, в който играе.

По темата за писането във форума - аз редовно си ви чета, но с какво да се похваля не знам. Все си мисля, че на никой няма да му е интересно да чете по колко милитра мляко яде моето бебе, колко е порастнало, колко кг тежи и т.н. По-скоро бих се включила с някой съвет. Докато бяхме бременни имаше комуникация между нас. Сега, общо взето, темата прилича на дневник, в който се разиграват само монолози. На мен това не ми пречи, защото ми е приятно да чета за това как се развиват вашите бебоци. И не толкова това, защото всяко дете е уникално, колкото ми е интересно да знам как протича един ваш ден, доколко се е променил социалния ви живот, как въврят отношенията ви с половинките ви и неща от този род.

Ето, аз например сега ще направя едно "изказване", което най-вероятно ще породи упреци към мен, но:

Чувствам се прекрасно откакто не кърмя. Вече не съм така изнервена, имам много повече време, бебчо си има изграден режим. Обожавам да оставям децата на баби и дядовци и да се виждам с приятели или пък да отида на кино с мъж ми. Смятам да пусна малкия на ясла, когато навърши 2 годинки (да ми е жив и здрав).

След малко ще пусна и втори пост, че тоя ще стане много дълъг, а имам да дочитам още 10ина страници.

# 25
Мила Ани,честита годишнина!!!Дано никога не угасва стремежът ви един към друг и двете ви прекрасни дечица да изпълват живота ви с радост и смях   family

П.П.:Добра успеваемост - за три години-две деца  Laughing Да сте живи и здрави  Flowers Four Leaf Clover

# 26
Добро утро.

И моят малък Боян днес навършва 4 месеца  Laughing

Боже, как лети времето само  ooooh! (всеки път го казвам, но наистина е така). Не мога да си представя какъв би ми бил животът без него  Hug  Като си помисля, че след някой и друг месец ще започне да сяда, да пълзи и да прави опити за прохождане, какви чудесни неща изобщо предстоят да ни се случват....

Анито, честита годишнина!   bouquet   Наистина, за 3 години семеен живот да родиш и отглеждаш 2 прекрасни дечица си е истинско щастие  Heart Eyes

Да видим дали днес вятърът ще спре, както казват по прогнозите и дали ще успеем да си покажем опакованите носове поне за малко навън  Praynig

# 27
Добро утро! Денят е още по-хубав, когато има поводи за празнувзне.  Wink
Анито, честита ви годишнина! Пожелавам ви да остареете щастливи заедно и да се радвате на пълна и задружна къща!
Днес Александър на Missy (Мама на малко чудо) става на цели 7 месеца! Да и е живо и здраво борбеното момченце!
И Боянчо на Гъди, и Норчето на Mayflower са месечковци днес, много  Hug за тях!

# 28
Добро утро и от мен днес София още спи и аз веднага на форума........с кафето и филията.....

Да ви се похваля вчера преди баня София за първи път се смя така с глас като смех а преди само викаше като се смеее......напоследък как се е научила да вика.......не плаче кефи се и така изразява радоста си като вика........но снощи как се смееше......направо мед ми капеше от сърцето.....

Мислите ли да излизате днес.....много студено...но аз мисля да я облека по дебелко и на площадката......може би ще се ражходим до един магазин за играчки.......че в събота сме на детски рожден ден......
javascript:void(0);
 :2col

ИСКАТЕ ЛИ ДРУГАТА СЕДМИЦА ДА СИ СПРЕТНЕМ СРЕЩА>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

и аз си мисля че нещо ми е рядка кърмата  откакто ми дойде цикъла......но колкото толкова ще и давам докато пресъхне.......

плито напълно те подкрепям......тук покрай мен в градинката само аз кърмя и гледам че другите майки са много по свободни....но смятам че ще кърмя докато имам кърма.......

относно сватосването......София я сватосаха още в родилния дом с Тео на mgamisheva ...ама още не сме ги запознали......имаме и 2 кандидати от градинката....и двама по големи батковци.......дето много я харесват......ама баща и не я дава лесно.....ще изчакаме още малко и после да му мислят свекървите... Joy

иииииииииииии все забравям да честитя рождените дни и месечинките.......

радвайте се на живота и бъдете много щасливи....

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 09:33 от mil_kuzmanova

# 29
Анито, честита годишнина! Мога само да ви пожелая да се обичате, тъй като докато има любов между двама души, пред тях не съществуват никави пречки, защото вървят ръка за ръка и се подкрепят във всеки един миг!

Ето, сега стигнах до поста на Гъди за пътуването й до Ихтиман. Гъди, пишеш че на някой едва ли ще му интересно това. Е, извинявам се, но на мен ми беше много приятно да прочета нещо различно от темите за бебета (то верно че си има други теми за тея неща, а тази е отчетна, но имаме нужда от такава свежест). Имам си няколко любими потребители в темата и ти си една от тях. Особено се радвам на емотиконите  Grinning Каква кола караш?

За секса - аз досега такова желание не съм имала както в момента. Най-интересното е, че каквито и задръжки да съм имала, паднаха. След като родих каката, първите два пъти ме боля доста. Но и имах много шевове. Този път не съм изпитвала дискомфорт.

Леле, какви спорове са се заформили във форума. Мислех че вече сме големи хора, а не деца. Аз също мисля, че постовете на Франческа и Петя бяха ценни за някои майки, които одобряваха техния подход. Но аз също не смятам да се моля на когото и да е. Всеки решава сам за себе си. Майки много в темата - ще се справим, няма страшно!

Общи условия

Активация на акаунт