Вчера и записах час за преглед при очен детски лекар ...защото нали ви бях писала че на моменти събира едното оченце ......напоследък го прави все по рядко.....ама думата ми беше че ми дадоха час чак за 12.11...............нищо......нали си с направление...ако си плащаш ще те вземат веднага.......
аз напоследък като е лошо времето......взе да ме хваща манията да бачкам.....тоест да работя нещо....успявам да си спретна домашната работа...а вчера даже си сложих чушки във фризера за зимата.......ама ако знаете как ми се работи........вече се чуствам малко по свободна по 3...4 часа на ден може да си поработвам ................а и някое левче да изкарам........мислех си за надомна работа но тази мисъл много бързо се изпари от главата ми......сега съм намислила....разни неща които още са в главата ми.....стискайте палци да стане......
ще ходим другия уикенд в Пловдив при майка.....и чакам екскурзията с нетърпение.......
вече 1 седмица правя упражнения ама файда никаква....ама няма да се отказвам......
честити месечки на всички които стават днес...........
благодаря ви момичета че сме заедно ....форума винаги е бил за мен като приятелско общество.....винаги съм намирала съчуствие и приятелство тук......така че на невъзпитаните и злобни постове просто ги чета от любопитство но не им обръщам внимание.....целувки на всички....
По принцип Боян е спокойно дете и това ме учудва. Доскоро нямахме проблеми с нощните будения, успявах да се наспивам идеално. Мисля си, че коликите отдавна отшумяха, може би го сърбят венците и затова пие толкова много чай. Хващам го, че все по-често използва шишето за чесане на венците с биберона, отколкото за пиене
Каквото и да е, определено нещо го тормози, не е от лигавите деца, които реват просто за спорта, но наистина не знам какво е
В такива моменти съжалявам, че бебетата не могат да говорят
Много благодаря

и после навън
, друго си разбрала 
Почерпката е скромна,но от сърце!
Няма да коментирам изтипосването на цитати ни в клин ни в ръкав, това говори само за себе си, пък и как иначе да "блеснем"... 

.