ЮНСКИ бебета- тема № 93

• 24 236
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро и от мен....София си спи в лщлката и аз да седна да драсна някой ред...............

Вчера и записах час за преглед при очен детски лекар ...защото нали ви бях писала че на моменти събира едното оченце ......напоследък го прави все по рядко.....ама думата ми беше че ми дадоха час чак за 12.11...............нищо......нали си с направление...ако си плащаш ще те вземат веднага.......

аз напоследък като е лошо времето......взе да ме хваща манията да бачкам.....тоест да работя нещо....успявам да си спретна домашната работа...а вчера даже си сложих чушки във фризера за зимата.......ама ако знаете как ми се работи........вече се чуствам малко по свободна по 3...4 часа на ден може да си поработвам ................а и някое левче да изкарам........мислех си за надомна работа но тази мисъл много бързо се изпари от главата ми......сега съм намислила....разни неща които още са в главата ми.....стискайте палци да стане......

ще ходим другия уикенд в Пловдив при майка.....и чакам екскурзията  с нетърпение.......

вече 1 седмица правя упражнения ама файда никаква....ама няма да се отказвам......

честити месечки на всички които стават днес...........

благодаря ви момичета че сме заедно ....форума винаги е бил за мен като приятелско общество.....винаги съм намирала съчуствие и приятелство тук......така че на невъзпитаните и злобни постове просто ги чета от любопитство но не им обръщам внимание.....целувки на всички....

# 676
galinkacat, благодаря за съветите  Hug  По принцип Боян е спокойно дете и това ме учудва. Доскоро нямахме проблеми с нощните будения, успявах да се наспивам идеално. Мисля си, че коликите отдавна отшумяха, може би го сърбят венците и затова пие толкова много чай. Хващам го, че все по-често използва шишето за чесане на венците с биберона, отколкото за пиене  Misc Baby Bottle Каквото и да е, определено нещо го тормози, не е от лигавите деца, които реват просто за спорта, но наистина не знам какво е  newsm78  В такива моменти съжалявам, че бебетата не могат да говорят  Big Ups  33uu

Гретхен, страхотно е звездното ревю на първата страничка  smile3501  Много благодаря  newsm51

# 677
  • Варна
Добро утро Simple Smile
Аз доста рядко се включвам, но искам да почерпя всички за петата месечинка на нашето съкровище Simple Smile

и да честитя на всички месечинковци и месечинки Simple Smile Брани на Moni, Павел на Polito_87, Ема на raia123, Ема на Marieta79 и Ема на aveili. Хей много Емита на тази дата Simple Smile и аз исках нашата дребосъчка да се казва Ема, много ми харесва името, но сега не мога да си представя да се казва по друг начин освен Ива Simple Smile Ние днес сме на консултация да видим нашата злоядка колко е пораснала, че почти не яде тоя месец, а спокойното ни дете започна да плаче все по-често Sad
Сега се връщам да прочета пропуснатото. Може да не пиша редовно, но се опитвам да прочитам почти всичко и много често преди да се наканя да попитам нещо намирах отговора на своя въпрос. Радвам се, че ви има. За развихрилите се спорове няма нищо да кажа, защото не съм се включвала, но според мен не може всичко да е идеално и всички да са на едно мнение. Само не трябва да има нападки и някой да се чувства засегнат, защото други не споделят мнението му за нещо.
Надявам се навсякъде да има слънце и да можем всички да излезем да се възползваме от него в тея малко топли последни дни Simple Smile

# 678
summ_g Честито на всички Еми пета месечинката.
Моето Еми вчера я спря един човек на улицата и помоли да я снима ,а тя така му се усмихна сякаш знаеше ,че е хубаво да го направи Joy
Опасни са тези Емита Laughing
Да попитам с какво разбивате  пюретата и доволнили сте????  chef

# 679
Ей Грета страхотно е това на първа страница Hug поздравления и благодаря.

Честити месечинки на всички малчовци.

След баткото и малкия се опитва да се разболее, след малко сме на лекар Sad

# 680
Грета, мгмишева, галинкат, Слънчице, благодаря за насърчителните думи по повод моя дребосък. С баща му сме с едно и също телосложение - като на детето общо взето... И аз чух няколко истории за деца, които са били като него през първата годинка. Явно се случва. Аз се радвам, че през последните 2 седмици дръпна малко, че се беше запънал на 4,800 и не мърдаше. Доста се успокоих и вчера от прегледа.

Грета, не гледам много често първа страница и чак сега виждам как си се постарала. Супер!

# 681
Simple Smile Благодаря! За мен е чест.

Без да търся повече потупвания по рамото ще си позволя отново да поканя всички, които искат, да качат снимчици в албумчето със заглавие СНИМКИ ЗА КОЛАЖ.

Аз ще стагям каруцата за поход. До скоро!

# 682
Добро утро newsm47
Тази нощ се наспах и сега докато грее слънце, ще изчистя  newsm79и после навън 1stroller  newsm47

Гъди, за буденето на Боян може да сънува нещо...?И при Петър се случва понякога спи и се събужда стреснат или дори ревящ, но е по-скоро през деня, понякога е свързано и с шумове отвън, а понякога си мисля че е сънувал нещо.

Greenlife, мила явно въобще не си разбрала к'ви мераци да спорим за това, едно писах smile3523, друго си разбрала smile3529

Гъди с моя пост исках по-скоро да секна мераците на Поли Поли пак да спорим за кърменето.

Хайде де, все пак е форум, по-малко докачливост и мнителност newsm10

# 683
Здравейте,и аз да почерпя за петата месечинка на Принцеса Емануела

[/color

party023 TadaПочерпката е скромна,но от сърце!

Да са живи и здрави и останалите месечковци!

И аз успях да спя днес до 11ч и сега съм супер свежа-все пак майка ми е тук Wink

# 684
Грета браво-о-о, и аз сега погледнах. Hug
Франчи, Катеринка, Грийнлайф вече сте се изказали и от мое име  bouquet  bouquet  bouquet
На който му е тъпо, сладникаво и лигаво тук, просто не мога да разбера за какво се навира. Явно за повдигане на самочувствието, пък и наистина ще вземе да избие някой комплекс, щом има и такива които намират подигравките, че се пишело на бебешки теми в бебешки подфорум  за много остроумни и за проява на свръх интелигентност. ooooh! Няма да коментирам изтипосването на цитати ни в клин ни в ръкав, това говори само за себе си, пък и как иначе да "блеснем"... Whistling
Ама ние глупавите и нискоинтелигентни май сме повече и явно ще продължим да си пишем за бебешките нещица...
А да, за чесането на венците купих специалната биба на Нуби със силиконови издатини за по-лесно пробиване на венеца от зъбчетата, но още не сме я пробвали, че е 6+. Ами взе да ползва и зърното за чесалка, сукне малко и после само го издърпва и стиска и се хили... Mr. Green
Тази заран и моята наду здраво гайдата и дори накрая взе да вика "о мами"/ и тук има хляб за подигравки/ като я вдигнах веднага спря и после взе да си гука и кряска.
Честито на Емката и на другите бебоци!
Хубав ден момичета! Времето е прекрасно за разходки, ама моята беба заспа и ще почакаме до следобяда.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 12:45 от vanny_76

# 685
не бях дочела всичко като писах сутринта, че бързах...

и аз специално честитя на Св. за Бобо. Още вчера щях, но покрай страстите вчера забравих. Наистина мисля, че си е добре детето и си е твое копие относно килограмите, затова е така. Освен това моето чаве откакто взе да поспива през деня и почна леко да заглажда бузки, а Бобо си споделяла че с часове не спи. То като гори всичко как да трупа. Иначе и Ники е по скоро "строен" в сравнение с другите бебета тук- точно на 4 месеца беше 66,5 см. 6,700 кг.

Радвам се че много хора ме разбраха правилно и с това приключвам темата з авчерашният си пост с пожелание за конструктивни спорове без караници.

Да споделя и аз бебешко изживяване - докато четох Жералдин и пак се сетих за вчерашният пост на Франческа и се разхилих (в това време кърмех) и Ники като ме чу също пусна гърдата и взе да се хили.

# 686
Здравейте!
Честито и от мен на всички бебчета и мами празнуващи днес!
gmarinova, поздравления и от мен за страхотната работа! Дали пък няма да е възможно да бъдат вмъкнати и рождените дати на бебчетата за да махнем след време списъка от първа страничка?

# 687
Slavena, ококорих очи като прочетох това, което ти се е случило с хомеопатичното лечение на гнойна ангина! Абсолютно същото преживях и аз с такова лечение, но последиците бяха други - при повтарянето и.
НЕ СИ И ПОМИСЛЯМ ДА Я ПОЛЗВАМ!
А иначе и нашите лични лекари имат такава нагласа като твоя  Peace

# 688
  • около Варна
gmarinova, сега видях звездното ревю, страхотно е, благодаря ти за труда Hug

Вчера се похвалих че съм спала пет часа и пак нещастие. Снощи поредната вечер на хленчене, въртене, блъскане...... не знам какво го мъчи това дете Sad взимам го при нас на спалнята, за да мога по-лесно да го успокоявам, иначе едно непрекъснато ставане и лягане. Започвам да си мисля дали не са зъби/нали те са виновни за всички бебешки неволи след коликите/, но не виждам да е надут венеца. Надявам се, че е поредния "период" и няма нищо сериозно.

За хомеопатията - много ми се ще да е панацея, но нямам нужното търпение, като ми е болно детето и полудявам, трябва спокойствие за тази работа.

Някой използва ли имуностимуланти, споделете ако сте доволни от някое лекарство, че имам нужда от малко засилване на имунитета след двете бременности.

Хубав ден, дами, днес времето е за разходки само!

# 689
Wiwi, аз пия Алое Вера по една капачка сутрин на гладно. И аз ставам поне 3-4 пъти нощем - малкото суче по 2 пъти поне, голямото пикае и то по 2 пъти - голям купон. Съпругът е с тапи за уши и е пей сърце Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт